web analytics

Veranderd bloedbeeld bij mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid

De Duitse natuurkundige en therapeut Dr. Klaus Retzlaff is woordvoerder van een internationaal team van experts die onderzoek doen naar vaccindoses en vaccinschade. De wetenschappers vergeleken beelden van bloedmonsters van proefpersonen, gevaccineerd en niet-gevaccineerd.

Het schokkende resultaat:

“We zien veranderingen in het bloed van alle gevaccineerde mensen zonder uitzondering”.

Ook lang na de vaccinatie laat het bloedbeeld veranderingen zien.

Deze zijn zo duidelijk dat het bloed van beide groepen voor honderd procent te onderscheiden is.

Het bloed is uiteraard veranderd door de vaccinatie.

Aangezien dit niet het verklaarde doel van het vaccin en de vaccinaties is en er ook niet over wordt uitgelegd, heeft Dr. Retzlaff, of daarmee strafbare feiten niet worden vervuld. Zie nu zijn uitspraken in het interview met Elsa Mittmannsgruber: Interviewer (Elsa Mittmannsgruber): Wat zijn de toekomstplannen in uw onderzoeksgroep? Welke verdere onderzoeken doe je? dr Klaus Retzlaff: We gebruiken ook kunstmatige neurale netwerken om bijvoorbeeld bloed te onderzoeken. Dat wil zeggen, foto’s van het bloed worden gepresenteerd aan een AI, die het bloed leert te onderscheiden tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd. En op dit moment hebben we 14 en 16 proefpersonen, gevaccineerd en niet-gevaccineerd, en daar kan deze AI 100 procent mee, natuurlijk is dat nu nog maar een heel kleine groep, maar 100 procent maakt het bloed onderscheid tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd.

En ik zou willen voorstellen dat andere groepen ook dergelijke onderzoeken doen, we hebben vooral meer patiënten nodig die onderzocht kunnen worden, maar dat dit mogelijk is, is eigenlijk een probleem op zich.

Want dat betekent dat het bloedorgaan, dat een lichaamsorgaan is, natuurlijk verandert als gevolg van de vaccinaties. Maar dat was nooit de bedoeling, je moet je realiseren dat het bloed in de loop van miljoenen jaren voor ons is geoptimaliseerd.

Dus als er plotseling veranderingen optreden dat zo’n AI de verschillen ziet, dan rijst ook de vraag of er sprake is van strafbare feiten.

https://www.kla.tv/22436

Lees ook:   Rekentoets niet verplicht

Gerelateerde artikelen

Back to top button