web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Hoe echtscheiding in astrologie te voorspellen?

Hoe echtscheiding in astrologie te voorspellen?

 

Als het idee van echtscheiding bij u is opgekomen, gezien de huidige situatie van uw huwelijk, dan bent u niet de enige. Tientallen mensen gaan door dezelfde pijn. Het enige wat ze nodig hebben is een manier om te zien of hun huwelijk gaat werken of niet, zodat ze dit niet allemaal hoeven door te maken, of ze kunnen in ieder geval het probleem op de een of andere manier oplossen. De weg is recht voor je, “Astrologie”.

Ja, je hebt het goed gehoord; je kunt echtscheiding voorspellen met behulp van planeten en sterren, dus laten we je een voorproefje geven van hoe je mogelijk echtscheiding kunt voorspellen door planeten en huizen te lezen. U moet alle volgende huizen door uw astroloog laten controleren om ervoor te zorgen dat uw toekomst geen scheiding voor u inhoudt.

 

6e huis

Je kunt een scheiding letterlijk voorspellen door simpelweg de staat van uw 6e huis te zien. Als uw 6e huis aanwezig is in het 7e huis, dan moet u er rekening mee houden dat u gaat scheiden, ook dat na een langdurig gerechtelijk proces. Bv de heer van 6, stel je zesde huis staat in stier, dan is de heer van dat huis Venus, staat Venus in het zevende huis dan moet je er rekening mee houden dat je eventueel een scheiding zal meemaken in je leven.

Lees ook eens:  Indicatoren van vorige levens in synastrie en karmische relaties in de astrologie

Ook als het 6e huis onder invloed van Venus staat (Stier en Weegschaal), moet je weten dat het ook een voorspelling van echtscheiding is en dat je huwelijk niet gaat werken. Een ander mogelijk scenario om echtscheiding te voorspellen is om te zien of uw 4e en 6e huisheren samen zijn of niet, en als ze zijn samengevoegd, dan is echtscheiding duidelijk; zo niet, dan bevindt u zich in de veilige zone.

7e huis

Zoals je misschien een idee hebt gehad over hoe belangrijk het 7e huis is voor je gelukkige huwelijksleven, als er iets mee aan de hand is, zal dat je huwelijksleven behoorlijk ernstig beïnvloeden. Als heer van het 7e huis aanwezig is in het 6e huis, zal dit ongetwijfeld resulteren in een scheiding, of zelfs als de God van het 7e huis gewoon zwak is, vergroot het ook de kans op een echtscheiding of een groot lelijk gevecht.

Kortom, elke slechte invloed of wijziging met het 7e huis zal je huwelijk op de een of andere manier beïnvloeden. Dus als deze situatie zich voordoet met je 7e huis, dan is het een rode vlag dat je in de toekomst gaat scheiden. Astrologie voorspelt alles als we er maar naar luisteren.

Lees ook eens:  De elementen

 

8e huis

8e huis is behoorlijk slecht en is meestal een veelvoorkomende oorzaak van echtscheidingen, dus je kunt echtscheiding er gemakkelijk door voorspellen. Het voorspellen van echtscheiding door het lezen van het 8e huis is ook heel nuttig. Als heer van het 4e huis aanwezig is in of invloed heeft op het 8e huis, zal dit obstakels voor uw bruiloft opleveren. Je zult uiteindelijk gaan scheiden, dus het is beter om je horoscoop goed te lezen voordat je gaat trouwen.

Als een van de planeten zoals Mars, Saturnus of Venus het 8e huis beïnvloedt, zal dit ook problemen opleveren voor de bruiloft en een mogelijke scheiding in de toekomst voorspellen.

12e huis

Het 12e huis is een zwart schaap, want hoewel het niet veel krediet krijgt, veroorzaakt het wel veel chaos in een huwelijk. Als uw 12e huis of zelfs de heer van uw 12e huis zwak of bedroefd is, dan zult u zeker geen plezierig seksleven hebben.

Het doodt je seksuele drang, en je hebt geen interesse meer in intimidatie, dus het geeft je partner een substantiële reden om te scheiden. Dus als je deze situatie niet wilt meemaken, zorg er dan voor dat je je horoscoop aan de astroloog geeft, zodat hij je 12e huis kan analyseren en kan voorspellen of je een gelukkig huwelijk zult hebben of niet.

Lees ook eens:  Planetaire Verblijven

 

Zorg ervoor dat je je 2e huis van Upapada Lagna laat controleren en vertel je astroloog om het goed te analyseren, voor het geval dat. Als het 2e huis de invloed heeft van een huwelijk-hatende planeet zoals Saturnus of Mars, zal het huwelijk niet gedijen en snel breken. Het is dus beter om deze problemen aan te pakken voordat u gaat trouwen.

Conclusie

Als je getrouwd bent of binnenkort gaat trouwen, zorg er dan voor dat je je horoscoop laat controleren door een astroloog om elke kans op een mislukt huwelijk uit te sluiten. Je kunt de meeste problemen van planeten oplossen, dus je hoeft de hoop niet te verliezen zolang je bij je partner wilt zijn. Heb een gelukkig huwelijk.

Bron

Waarschijnlijk bedoelen ze hiermee ook wel een synastrie horoscoop dus een horoscoop met de ander samen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥