web analytics
...
AngelWingsMaatschappij & Psyche

Hoe Douwe Bob gewoonweg eerlijk is over zijn vader zijn!

https://www.ad.nl/show/douwe-bob-kreeg-in-december-niet-een-maar-twee-kinderen-derde-op-komst~a07a0e4f/

Kijk zo kun je als vader ook omgaan met je kind!

En kijk in deze moderne tijden kan het dus gewoon…
alsof een kind schuld is he, aan de ouders…?????

En dan lees je hoe een echte man dat gewoon simpelweg oplost.

‘Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje’, schrijft Douwe Bob vanavond op Facebook. ‘In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is, voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen.’

Ik ben blij te lezen dat er mannen zijn, die wel hun verantwoording nemen en zeggen: heey tis mijn kind ook!

 

 

Lees ook:   Het wordt lachwekkend: Jensen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept