web analytics

DOLORES CANNON EN NOSTRADAMUS en de situatie in de wereld

DOLORES CANNON EN NOSTRADAMUS en de situatie in de wereld

 

Nostradamus

Dolores Cannon en Nostradamus (1989)

Wie is de antichrist?
Hij weet dat [hij] is in het Midden-Oosten ergens. Hij zegt dat deze anti-Christus op dit moment (1986) is een jonge man op een zeer cruciaal moment in zijn leven. Hij zal een bedreiging zijn voor iedereen, maar vooral in het oosten, omdat hij succesvol in het veroveren van zowel China en Rusland zal zijn, en zal het hele Aziatische continent hebben onder zijn controle. Rusland zal zijn eerste grote Aziatische verovering zijn en hij zal het niet doen door middel van geweld, maar door middel van bedrog. Hij zal gebruik maken van de situatie in de wereld te zijn overstap naar de macht te maken.
En hij zal slagen. Hij, verrassend genoeg, zullen weigeren om kernwapens te gebruiken en doen dit door middel van conventionele oorlogsvoering. Hij slaat de kernwapens voor de andere onuitsprekelijke daden. Hij zal banden met Libië en Syrië. Op dit moment [1986] is hij in Egypte.


Kadaffi helpt de weg geëffend voor de antichrist!
Kadaffi helpt de weg geëffend voor hij anti-Christ Gezien de situatie in de wereld in 1986 was het niet verwonderlijk dat mevrouw Cannon gevraagd haar cliënt om Nostradamus te vragen indien ofwel Muammar al-Gaddafi of ayatollah Khomeini was dit de derde anti-Christ. Nostradamus antwoordde dat Gaddafi is het helpen van de weg geëffend in dat deel van de wereld voor de Anti-Christ te stijgen aan de macht, maar dat als de jaren vooruitgang die hij zal steeds meer gek geworden, zodat wanneer de grote conflict wordt bereikt zal hij niet meer tot alles in staat de behandeling of de werking. Hij zei dat de ayatollah was te oud, en dat de anti-Christ niet zou ontstaan ​​pas later: Een [van deze mannen] zal dood zijn en de andere zal zijn overgegaan van de macht.

Lees ook:   Hypnose boek aanrader


Eeuwse III-12 Nostradamus
Hij zegt dat dit verwijst naar de aarde veranderingen die zullen plaatsvinden, dat de anti-Christ zal worden gebruik te maken van in het proces van zijn wereld verovering. In Midden-Europa, Zuid-Europa en in het Nabije Oosten, met name rond het oostelijke uiteinde van de Middellandse Zee, er zullen een aantal zware overstromingen, zal de Antichrist zijn troepen bewegen onder het mom van het helpen van de mensen die de orde te herstellen in de nasleep van deze rampen.


Century II-4 Nostradamus
Hij zegt dat het eerste evenement, het atoomwapen te zijn gedaald door een van de Midden-Oosten, zal nog ontketenen een nieuwe oorlog. Andere landen, met name Europese en Westerse landen, zal het gevoel dat ze nodig hebben om in te grijpen om te proberen om de oorlog omwille van olie en brandstof te stoppen. Dus toen de Europese landen proberen te bemoeien, dezelfde krankzinnige leider die voordat een atoomwapen gedaald, zal gebruik maken van de rest van zijn arsenaal aan Europa.
Deze leider is niet de Anti-Christ. Welk doel deze leider dient, aangezien deze leider is gek dat hij verzwakt de grote landen zodat de derde anti-Christ kunnen aan de macht met weinig of geen weerstand zal zijn. Kon hij beschrijven Mahmoud Ahmadinejad? Als Israël Iran aanvalt, zal hij opnieuw aan de macht, (op het moment dat mensen hem niet meer willen. (Protest in Iran tegen M. Ahmadinejad) misschien als Israël aanvallen, zullen de mensen Mahmoud Ahmadinejad opnieuw te ondersteunen …


Eeuwse I-4 Nostradamus
Hij zegt dat dit kwatrijn verwijst naar de paus, dat zal komen tussen de huidige (1986) paus (overleden in 2005) en de laatste paus. Deze (Benedict) zal een korte heerschappij hebben. Hij zegt dat een deel van de politieke blunders en fouten gemaakt door deze paus is wat maakt het makkelijker voor de laatste paus om een ​​instrument van de anti-Christus. (Politieke blunders en fouten: Over de profeet Mohammed)

Lees ook:   Kitten gered!


Eeuwse IV-67 Nostradamus
De paus, volgende paus Johannes Paulus II zal worden vermoord door de Anti-Christ’s troepen, opdat een paus onder hun controle (Petrus Romanus) kan worden ingesteld in zijn plaats. Het is deze laatste paus die zal leiden tot de ondergang van de katholieke kerk. Hier is wat Nostradamus werd gemeld zegt over hem:


Eeuwse IV-86 Nostradamus
Deze man zal een fysieke misvorming van een soort te hebben. Elk van de schouder of de voet. Hij werd geboren op die manier. Zijn ouders waren betrokken bij de nazi-beweging in Frankrijk.


Century II-76 Nostradamus
De lamme priester verwijst naar de Franse paus, die in dienst van de Anti-Christ. Hij draagt ​​vrijwillig de innerlijke bronnen van de informatie die hij als paus, toegang heeft. Informatie die de Anti-Christ niet kon hebben gekregen in een miljoen jaar gewoon door zijn spionnen, had de paus bleef trouw aan de andere kant.
Nostradamus meldt dat de Anti-Christ veel aandacht zal zich richten op het ondermijnen van het gezag van de Katholieke Kerk. Eén ding dat hij zal doen, met de hulp van de vorige paus, is plunderen de Vaticaanse Bibliotheek.


Eeuwse V-43 Nostradamus
Hij zal dit doen door de onthulling van alle controversiële dingen vindt hij die weg zijn verborgen in de Vaticaanse bibliotheek. (The Lost Book of Nostradamus?) Wat de kerk heeft verklaard mensen moeten niet lezen want het zou worden bedreigend voor hun geloof. Hij zal er zeker van dat deze dingen zijn verdeeld over. Hij merkt echter ook:

Lees ook:   Regen in Manhattan


Eeuwse I-62 Nostradamus
Het zal aan het licht brengen informatie en feiten en kennis die werden onderdrukt voor meerdere eeuwen. Op een bepaalde manier wordt de Anti-Christ doen een goede zaak door plundering van de Vaticaanse bibliotheek. Omdat later op die kennis zal worden opengesteld voor de hele wereld en beschikbaar voor iedereen te gebruiken.

 

Dolores Cannon and Nostradamus

Gerelateerde artikelen

Back to top button