web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Commerciële piloot zegt dat zijn collega’s “vallen als vliegen met verpletterende pijn op de borst” na covid-vaccinaties

De Amerikaanse piloot Greg Pearson spreekt over een golf van post-injectieziekte die zich naar eigen zeggen snel door de luchtvaartindustrie verspreidt.

In een recent interview met “Real America’s Voice” onthulde Pearson dat veel van zijn pilootcollega’s “vallen als vliegen” met wat hij beschrijft als ernstige pijn op de borst.

Pearson zelf moest eigenlijk met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht kort nadat hij zijn “vaccinatie” tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) had gekregen, omdat hij door de injectie(s) ernstige hartproblemen kreeg.

“Ik ging naar de eerste hulp waar ze me snel aansloten op ECG IV’s, snel bloed lieten werken en vaststelden dat ik atriumfibrilleren had”, zei Pearson tijdens een deel van de show. “Het is de belangrijkste oorzaak van een beroerte.”

“Ik had op 30 voet kunnen strijken terwijl ik een vliegtuig probeerde te landen. Ik had net op die stok kunnen duwen voordat de persoon naast me iets kon doen. Terwijl het voor veel mensen voorbij is.”

Pearson zegt dat veel andere piloten zoals hij hetzelfde ervaren en observeren, maar bang zijn om erover te praten. Ze willen niet het risico lopen om ontslagen te worden of zelfs dat hun hele carrière geruïneerd wordt als vergelding voor het vertellen van de waarheid.

“Er zijn een aantal piloten die bang zijn om naar voren te komen en te spreken … Ze zijn bang voor vergelding. Er zijn jongens die gaan werken met verpletterende pijn in hun borst en hun hoofd. Ze zijn bang dat ze hun carrière kwijtraken.”

Brighteon.TV
Biden vernietigt de luchtvaartindustrie met zijn jab-mandaten
Nep “president” Joe Biden is grotendeels verantwoordelijk voor al dit bloedbad, net als de CEO’s en leidinggevenden van luchtvaartmaatschappijen die deze genocide op piloten en ander vliegtuigpersoneel afdwingen.

Lees ook:   Wereldwijde oncologiewaarschuwing: verontrustende trends na Covid-Booster Shots

Veel van deze nu lijdende piloten zouden in de eerste plaats niet zijn geïnjecteerd als ze niet waren gedwongen om hun baan te behouden. Nu velen van hen echt ziek worden, weten ze niet wat ze moeten doen of dat ze zelfs maar een remedie of remedie kunnen proberen.

Pearsons volledige interview met ‘Real America’s Voice’ is trouwens beschikbaar op Gab .

Als wat Pearson zegt echt waar is, lijkt het alsof vliegen niet langer veilig is. Het is gewoon niet te zeggen welke volledig gevaccineerde piloten willekeurig een aflevering zouden kunnen krijgen, wat een ramp zou kunnen betekenen voor iedereen in het vliegtuig.

“Al deze ophef over slechts een nieuwe versie van de verkoudheid”, schreef een commentator bij Newspunch . “Onze leiders zijn zoals altijd niet goed van plan.”

“Vele jaren geleden stierf mijn moeder en ik was werkloos en ellendig”, schreef een ander. “Prozac kwam net naar buiten en vond het een goed idee om wat van een dokter te halen. Het werd tijd om mijn commerciële FAA-medicijn te vernieuwen en ik schreef dat ik Prozac gebruikte. Ze ontkenden mijn medische behandeling.”

“Nu verplichten ze piloten om een ​​experimenteel medicijn zonder enige zorg te nemen. Heel ongeloofwaardig.”

Een ander suggereerde dat atriale fibrillatie bij piloten het resultaat zou kunnen zijn van elektrische signalen.

“Er is iets waardoor de ‘spanning’ in de war raakt”, voegde deze persoon eraan toe. “Ik weet zeker dat ze het op afstand kunnen doen. En ook van een behoorlijke afstand, zeker nu met 5G.”

Weer een ander schreef dat dit nog maar het begin is van de verschrikkingen die binnenkort naar de rest van de gestoken zullen komen.

Lees ook:   Enquete fb pas op

“Ze willen niet dat je gelukkig bent”, schreef een ander. ‘Ze willen je dood hebben.’

Meer gerelateerd nieuws over de schadelijke effecten van injecties met Chinese virussen is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Newspunch.com

NaturalNews.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥