web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenWetenschap & Ontwikkeling

Covid vaccinaties-je DNA bepaalt NIET je gezondheid!

De darwinistische biologie heeft het gebied van de “wetenschap” nu al bijna twee eeuwen gevormd. Darwins theorieën over het leven en de oorsprong hebben in de loop der jaren echter vele herzieningen en updates ondergaan, omdat wetenschappelijke ontdekkingen nieuwe waarheden aan het licht hebben gebracht die veel van Darwins vooronderstellingen in twijfel trekken.

DNA is bijvoorbeeld een classificatiesysteem dat in de tijd van Darwin onbekend was, en veel van de principes van DNA hebben problemen opgeleverd voor Darwins theorieën.

In de afgelopen jaren heeft het hele veld van ‘epigenetica’ bewezen dat we niet de som zijn van onze ‘DNA-blauwdruk’. Volgens biofysicus Dr. Cornelius G. Hunter is het groeiende veld van de epigenetica in feite volledig in tegenspraak met de principes van de darwinistische biologie.

Cornelius G. Hunter is afgestudeerd aan de Universiteit van Illinois, waar hij een Ph.D. in biofysica en computationele biologie. Hij is Adjunct Professor aan Biola University en auteur van het bekroonde  Darwin’s God: Evolution and the Problem of Evil . Hij schrijft :

Epigenetica ( epi  betekent “boven” genetica) is een term die wordt gegeven aan mechanismen die genen in ons DNA niet veranderen, maar eerder genen aan- of uitzetten (of beïnvloeden of ze aan- of uitgezet worden). Epigenetische mechanismen zijn gecompliceerd en stellen organismen in staat zich intelligent en snel aan te passen aan uitdagende omgevingen.

Hier is één reden waarom dit in tegenspraak is met de evolutietheorie: de aanpassing ontstaat onmiddellijk, als directe reactie op de uitdaging. Niet blindelings. Niet door willekeurige mutatie. Niet door natuurlijke selectie.

Epigenetische mechanismen zijn alomtegenwoordig in de biologie en uiterst belangrijk. Vanwege epigenetica kunnen organismen met overigens identieke genen (bijvoorbeeld tweelingen) heel verschillend zijn.

Kijk nu eens naar een recent artikel in  The Scientist  over Andrew Pospisilik en zijn onderzoek naar epigenetica. Het artikel probeert epigenetica in een evolutionair kader te gieten. Uit ” Eén reeks, vele variaties “:

Voor organismen die veel nakomelingen voortbrengen, zoals fruitvliegjes, is het evolutionair gezien niet logisch om honderden echt identieke nakomelingen te krijgen. Als hun DNA-sequentie hen gevoelig maakt voor verstoringen in de omgeving, kunnen ze allemaal sterven.

Dat is logisch, toch? Fout. Het schrijft toekomstgericht vermogen toe aan evolutie. Er is een mooie term voor zo’n toekomstgericht vermogen: teleologie. Evolutie is niet teleologisch en kan dat ook niet zijn.

Evolutionisten doen dit de hele tijd. De literatuur staat boordevol teleologische taal, omdat het anders nergens op slaat. Dat is een interne tegenstelling. Zie mijn video voor meer informatie:

 

Lees ook:   Meer dan 60 wetenschappers roepen op tot stopzetting van covid-19 “vaccins”

Ik moedig iedereen aan om deze video van Dr. Hunter over DNA-methylatie te bekijken, die iets meer dan 35 minuten duurt. 

Dit is een zeer belangrijke waarheid om te begrijpen, omdat er op dit moment veel valse informatie de ronde doet in de Alternative Health-media die beweren dat, omdat de COVID-19-injecties “iemands DNA veranderen”, ze niet kunnen worden genezen van de schade, en dat mensen daardoor in ’transhumans’ worden veranderd en niet langer ‘homo sapiens’ zijn.

Dit is totaal onjuist en verspreidt onnodige angst. 

Het veld van de epigenetica laat ons zien dat ons lichaam niet uit willekeurig toeval is ontstaan, maar dat het wonderbaarlijk is ontworpen met mechanismen om ‘slechte genen’ uit te schakelen en zelfs ‘goede genen’ te ontwikkelen die kunnen worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

Een studie gepubliceerd in Biophysical Journal  in 2019 uit NYU onthulde dat “ een team van wetenschappers heeft vastgesteld hoe beschadigde DNA-moleculen worden gerepareerd in het menselijk genoom, een ontdekking die nieuwe inzichten biedt in hoe het lichaam werkt om zijn gezondheid te waarborgen en hoe het reageert. tot ziekten die voortkomen uit beschadigd DNA .”

Ze verklaarden dat “ het menselijk genoom elke dag ongeveer duizend DNA-beschadigingen ondergaat, die van nature kunnen voorkomen of door externe factoren zoals chemicaliën of UV-straling (bijv. zonlicht). ” ( Bron .)

Als u  in PubMed zoekt op de term ‘DNA-reparatie’, krijgt u zelfs meer dan 100.000 resultaten in de door vakgenoten beoordeelde medische literatuur.

 

Charles Darwin was niet de enige wetenschapper die het concept van “natuurlijke selectie” in de evolutie ontwikkelde. Een van zijn tijdgenoten was Alfred Russel Wallace, die zijn werk over natuurlijke selectie deelde met Darwin.

Lees ook:   Long Covid, je wordt er moe van

In tegenstelling tot Darwin bracht Wallace’s observatie van de natuurlijke wereld hem er echter toe te geloven dat er een ‘intelligent ontwerp’ achter de natuur schuilgaat.

 

Lees hier meer over Alfred Russel Wallace .

Dus hoe kreeg Darwins werk zo’n bekendheid, dat het de hele basis werd van ‘wetenschap’ in de hedendaagse westerse cultuur?

Darwin was een vrijmetselaar. Zoals we de afgelopen jaren hebben gedocumenteerd, is de vrijmetselarij de drijvende kracht achter wie wereldse roem verwerft, of het nu gaat om wetenschap, politiek, zaken of amusement, en wie niet.

Dit is zeer grondig gedocumenteerd in de documentaire van Altiyan Childs over vrijmetselarij:

Insider onthult vrijmetselarij als ’s werelds oudste geheime religie en de luciferiaanse plannen voor de nieuwe wereldorde

Darwins tijdgenoten in de vrijmetselarij waren Karl Marx, die het Communistisch Manifest schreef in 1848, en Karl Ritter (1779-1859), een Duitse hoogleraar geschiedenis en geopolitieke wetenschappen, die de antithese schreef van het Communistisch Manifest van Karl Marx, waarbij hij een plan waarmee hij het Arische ras in stand hield, zou eerst Europa domineren en daarna de hele wereld.

Maar het was Darwins werk dat meer invloed had op de moderne cultuur dan zelfs Marx of Ritter, aangezien zijn evolutietheorieën tegenwoordig door iedereen als feit worden aanvaard, ongeacht aan welke kant van het politieke debat (Marx – Links – Communisme of Ritter – Rechts – nazisme) volgt er een.

De christelijke doktoren in de Alternative Health Media vandaag de dag, die allemaal getraind zijn in de darwinistische biologie tijdens hun medische opleiding, en die het transhumanisme promoten, promoten onbewust de goddeloze seculiere overtuigingen van Darwin en Ritter, en de vrijmetselaarsagenda die wordt gepromoot door Davos en het World Economic Forum, door mensen aan te moedigen bang te zijn voor ’transhumanisme’ en door te stellen dat als je een COVID-19-injectie krijgt, je DNA wordt veranderd en je niet kunt worden genezen of gered.

Lees ook:   Wat is er aan de hand? Tussen januari en maart 2022 waren 63.000 mensen overleden binnen 7 weken na ontvangst van een Booster COVID-vaccindosis in Engeland.

Dit is verkeerd, en het moet stoppen!

Altiyan Childs (en anderen) hebben het geheime genootschap van de vrijmetselarij ontmaskerd als niet anders dan satanisme. Het enige verschil is dat de ene openlijk wordt gedaan ( Satanisme -dat wat de mens verzonnen heeft- wordt mainstream in Amerika en kinderen en jongeren indoctrineert ), en de andere, de vrijmetselarij, wordt in het geheim gedaan.

Bron .

Degenen die in het verleden hebben geprobeerd de vrijmetselarij als satanisme te ontmaskeren, vooral als ze een hoge gezagspositie bekleedden, werden meestal het zwijgen opgelegd. En dat omvatte de voormalige Amerikaanse president, John F. Kennedy.

Maar alles is nu veranderd, en de kwaadaardige daden die in het verleden meestal in het geheim werden gepleegd, gebeuren nu openlijk voor iedereen, zoals de COVID-19 biowapenschoten.

Ik krijg nog steeds mensen die e-mailen na het publiceren van dit soort artikelen, die graag tegen me praten alsof ik dwaas ben om “religie te mengen” met de feiten die ik rapporteer over de activiteiten van de globalisten.

Maar ik ben niet degene die dwaas is. Als je niet begrijpt dat de persoon aan de top die alle touwtjes in handen heeft geen mens is, maar iemand is die ‘Satan’ wordt genoemd, of waarnaar wordt verwezen als ‘de Duivel’, dan kun je de dag en tijden waarop we leven niet volledig begrijpen, doorleven. U bent, net als wij allemaal, gehersenspoeld door darwinistische propaganda en hun ‘god’ genaamd ‘wetenschap’.

Hoe denk je dat deze machtsfamilies die de banken en de wereldfinanciering beheersen, oorlogen en “pandemieën” financieren, zoals de Rockefellers en Rothschilds, generatie na generatie aan hun macht blijven vasthouden nadat de leiders van deze familiedynastieën zijn gestorven?

Bron

Of het waar is of niet, dat weet ik niet, de tijd zal het de mensheid leren

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien