web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Artsen in Kentucky, Californië ontvingen miljoenen aan bonusbetalingen voor het vaccineren van Medicaid-patiënten tegen COVID

Documenten onthullen dat de federale overheid en verzekeraars zorgverleners in Kentucky en Californië hebben gestimuleerd om Medicaid-patiënten te vaccineren tegen COVID-19 door bonussen aan te bieden op basis van het percentage patiënten dat met succes is gevaccineerd.

De federale overheid en verzekeraars stimuleerden zorgverleners in Kentucky en Californië om Medicaid-patiënten te vaccineren tegen COVID-19 door bonussen aan te bieden op basis van het percentage patiënten dat met succes is gevaccineerd.
“[Dit is] echt misselijkmakend en ik schaam me hierdoor voor mijn beroep”, schreef Dr. Meryl Nass, een internist en epidemioloog voor biologische oorlogsvoering, op haar Substack, waar ze verschillende documenten plaatste met betrekking tot de stimuleringsprogramma’s van COVID-19-vaccinaanbieders.

De documenten helpen een beeld te schetsen van de bredere inspanningen op federaal, staats- en lokaal niveau om een ​​reeks strategieën te ontketenen die gericht zijn op gemeenschappen met lage inkomens en gekleurde mensen, die doorgaans lagere vaccinatiegraden hadden.

De strategieën omvatten het verstrekken van honderden miljoenen dollars voor het creëren van “cultureel op maat gemaakt” pro-vaccinatiemateriaal en voor het trainen van “vertrouwde” en “invloedrijke boodschappers” om COVID-19- en griepvaccins te promoten bij gekleurde gemeenschappen in elke staat.

Uit de onthullingen van Nass bleek dat deze inspanningen verder gingen dan reclame, angstcampagnes, betalingen aan patiënten en betalingen aan vertrouwde gemeenschapsactoren en in sommige gevallen directe financiële prikkels voor zorgverleners omvatten.

Kentucky: Medicaid betaalde artsen tot $ 250 per gevaccineerde Medicaid-patiënt
Anthem Blue Cross en Blue Shield Medicaid in Kentucky vertelden artsen in 2021 dat het “uw harde werk zou erkennen door stimulansen te bieden om patiënten te helpen de keuze te maken om gevaccineerd te worden.”

Hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe hoger de premie per persoon.
Voor artsen die een Anthem Medicaid-cohort behandelden met minimaal 25 patiënten in hun praktijk, bood Anthem Medicaid prikkels voor vaccinatie tegen 1 september 2021, variërend van een bonus van $ 20 per gevaccineerde persoon voor artsen die 30% van het cohort hebben gevaccineerd, tot $ 125 per gevaccineerde persoon voor degenen die 75% van het cohort hebben gevaccineerd, met verschillende tussenstappen.
Naarmate de tijd verstreek, stegen de tarieven.

Tussen 1 september en 31 december 2021 ontvingen artsen betalingen variërend van $ 100 per nieuw gevaccineerde persoon voor degenen die 30% van hun patiëntencohort hadden gevaccineerd, tot $ 250 per nieuw gevaccineerde persoon voor degenen die 75% van hun patiëntencohort hadden gevaccineerd.

Lees ook eens:  Wat ze niet willen dat u weet over in het laboratorium gekweekt vlees

In 2022 is het stimuleringsprogramma van de Anthem-provider gewijzigd in een vast tarief. Aanbieders ontvingen $ 50 per nieuw gevaccineerde Medicaid-patiënt. Dit omvatte kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en kinderen van 12 jaar en ouder gevaccineerd tussen 1 januari en 31 december 2022, en kinderen van 5 tot 11 jaar gevaccineerd tussen 1 juni en 31 december 2022. Medi-Cal: $ 350 miljoen
als prikkels om kinderen uit een gezin met een laag inkomen, en mensen van kleur te vaccineren.

Het California Department of Health Care Services (DHCS) kondigde op 6 augustus 2021 $ 350 miljoen aan aanmoedigingsbetalingen aan – $ 250 miljoen aan aanbieders en $ 100 miljoen voor directe niet-monetaire betalingen, zoals als cadeaubonnen, voor ontvangers van vaccins – om vaccinatie aan te moedigen onder de 14 miljoen begunstigden van Medi-Cal.

Van de $ 350 miljoen kwam $ 175 miljoen uit algemene staatsfondsen en $ 175 miljoen uit federale financiering. De financieringsperiode duurde van 2 september 2021 tot en met 29 februari 2022.

Het programma bood stimulansen voor beheerde zorgplannen in naam van ‘gezondheidsgelijkheid’. In het persbericht zei DHCS-directeur Will Lightborne dat het verhogen van de tarieven onder Medi-Cal-begunstigden essentieel was omdat “Californië alleen veilig zal zijn als iedereen veilig is.”

Nass merkte op dat dit programma werd uitgerold een dag nadat Rochelle Walensky, directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, tegen CNN had gezegd dat vaccins de overdracht van virussen niet voorkomen. “Dat is duidelijk een tegenstrijdigheid”, zei Nass tegen The Defender.

De financiering was gericht op Medicaid-ontvangers met een lage vaccinatiegraad – thuisgebonden, gekleurde gemeenschappen, jongeren van 12 tot 25 jaar en mensen van 50 tot 64 jaar met meerdere chronische aandoeningen – en stimuleerde outreach- en vaccinatieactiviteiten voor zorgverleners en apotheken.

Op het moment van de aankondiging had slechts 45,6% van de begunstigden van Medi-Cal van 12 jaar en ouder ten minste één dosis van het COVID-19-vaccin gekregen, vergeleken met meer dan 76% van de Californiërs in het algemeen.

De DHCS-financiering omvatte betalingen aan gemeenschapsorganisaties, voedselbanken, belangengroepen en op geloof gebaseerde organisaties. Deze sleutelstrategie om basisleiders te financieren om op te treden als “basis” volmachten die de vaccinatieboodschap van de federale overheid verspreidden, was wijdverbreid tijdens de pandemie.

Lees ook eens:  Wij zijn proefkonijnen...

Aanbieders zouden deze beurs ook kunnen koppelen aan een CAIRVaxGrant, die aanbieders tot $ 10.000 bood om al hun historische elektronische gezondheidsdossier-immunisaties in te voeren in de California Immunization Registry (CAIR).
De subsidie ​​​​bepaalde dat betalingen na opstartkosten direct gekoppeld zouden zijn aan “het behalen van specifieke vaccinatiedoelen”, vergelijkbaar met het Kentucky-programma.
De incentive-betalingsstructuur onder het California-plan was complex en betaalde een financiële beloning aan zorgverleners die voldeden aan bepaalde benchmarks die varieerden per provincie en demografie, maar over het algemeen verhoogde het percentage gevaccineerde patiënten onder hun Medicare-begunstigden.

Onder deze stimuleringsstructuur moesten aanbieders aan bepaalde vaccinatiedoelstellingen voldoen om betaald te worden. Degenen die bijzonder succesvol waren in het verhogen van de vaccinatiegraad in de doelgroepen, zouden worden opgenomen in een ‘high performance pool’, waarbij ze extra geld zouden ontvangen voor het aanzienlijk verhogen van de vaccinatiegraad voor Medicaid-ontvangers tot 75% hoger dan de basislijn of binnen 10% van het algemeen van een bepaalde provincie tarief.
In de vergelijking die de beloningsstructuur bepaalde, werden verschillende demografische groepen verschillend gewogen. Zo werden ontvangers van vaccins van 12 tot 25 jaar zwaarder gewogen dan oudere ontvangers en kregen degenen in de twee raciale/etnische groepen met de laagste opname ook een groter gewicht.

Op 21 januari van dit jaar was, ondanks deze push van $ 250 miljoen, de Medi-Cal-vaccinatie slechts gestegen tot 52,9%.
Medicaid betaalt artsen meer om COVID-vaccins toe te dienen dan andere injecties
. Als onderdeel van de American Rescue Plan Act heeft de regering-Biden het COVID-19-vaccinatieprogramma volledig gefinancierd, waardoor vaccins gratis zijn, ongeacht de status van de ziektekostenverzekering.

Om de kosten van onverzekerden en onderverzekerden te dekken, betaalde de Health Resources and Services Administration (HRSA) de kosten van de leverancier van vaccintoediening via een onverzekerd programma en een COVID-19 Coverage Assistance Fund.

Vergoedingen waren gebaseerd op nationale Medicare-tarieven, maar de Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS), die deze tarieven vaststellen, verhoogden het vergoedingspercentage in de loop van de tijd. Tot en met 14 maart 2021 betaalde HRSA $ 28,93 voor een enkelvoudige dosis vaccin of voor de tweede dosis in een reeks van 2, en $ 16,94 voor de eerste dosis in een reeks van twee.
Op 15 maart 2021 stegen die tarieven tot $ 40 per dosis en $ 75,50 voor een dosis “thuis” van het vaccin.

Lees ook eens:  'Mensen vooral dik door armoede en stress'

Nass zei dat de eerste betalingen in overeenstemming waren met Medicaid-betalingen voor andere vaccins, maar de verhoogde betaling markeerde een afwijking van de gebruikelijke vergoedingsstructuur.

Gewoonlijk moeten alle CMS-wijzigingen in Medicare-betalingen voor specifieke diensten door kennisgeving en commentaarregelgeving gaan, maar “om tijd te besparen tijdens de COVID-19-pandemie, omzeilde het bureau die route voordat het de betalingen voor het toedienen van de vaccins verhoogde”, meldde JAMA.

CMS zei dat de hogere betalingen bedoeld waren om de COVID-19-vaccinatie uit te breiden, ter ondersteuning van “acties van aanbieders, zoals het uitbreiden van bestaande vaccinatielocaties, het geven van voorlichting en voorlichting aan patiënten en het inhuren van extra personeel”, meldde Healthcare Finance News.

Bron

In feite is dit alles bizar griezelig.
Bv. men kan zo een hele wereld besmetten met dna gerelateerde ziekten als men wil.
In feite is nu de halve wereld wel gevaccineerd.

Hoe krijg je dat voor elkaar?
Nu gewoon, mensen intens veel angst aanjagen.
Nu leren mensen blijkbaar niks want nu stappen ze alweer met teveel mensen in een lift en gaan ze alsnog ziek naar hun werk!
Doe eens niet…!?

Maar goed dat terzijde.
Men kan met deze vaccins bv een intens proefkonijnenveld maken in de wereld.
Bv men geeft een dna gerelateerd vaccin aan mensen in Rotterdam.
Of gemengd wereldwijd, en men weet dan precies welke vaccins tzt ziekten gaan veroorzaken.
Alsof men een tijdbom heeft geïnjecteerd.
In principe zou dit kunnen.
Vast de natte droom van elke gevaarlijke idioot.
Wat er gebeurd is, is echt niet normaal te noemen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥