web analytics
11:11 Dubbele getallen

Dokter uit Letland vertelde waarom gevaccineerde mensen sterven aan coronavirus

Dokter uit Letland vertelde waarom gevaccineerde mensen sterven aan coronavirus

Anita Raita , een neuroloog uit Letland , vertelde waarom gevaccineerde mensen in het land overlijden aan het coronavirus .

Volgens argumenti.ru zijn de eersten die sterven degenen met verschillende chronische ziekten: diabetes, hartproblemen, neurologische problemen.

“Het is de moeite waard om te overwegen wat het niveau van eerste hulp is, of iemand nu naar het ziekenhuis wil of wacht tot hij zich echt slecht gaat voelen. Begrijp dat vaccinatie noodzakelijk is om de ziekte te verlichten, als die er is, natuurlijk.” zei Wright.

Ze benadrukte ook dat het lichaam van elke persoon zijn eigen kenmerken heeft, zoals een verzwakt immuunsysteem. De arts benadrukte ook zo’n kenmerk als een frivole houding ten opzichte van zichzelf en het vertrouwen dat als er een vaccinatie is, “alles en overal” mogelijk is.

Eerder maakte het Staatsgeneesmiddelenbureau van Letland bekend dat er geen doden zijn gevallen in het land als gevolg van vaccinatie tegen COVID-19. In Letland werden van de 2683 meldingen van mogelijke bijwerkingen na vaccinatie 601 als significant gerapporteerd. Tegelijkertijd kwam het Staatsbureau voor Geneesmiddelen tot de conclusie dat gevallen van myocarditis, anafylactische shock en trombocytopenie in verband kunnen worden gebracht met vaccinatie.

 https://www.pravda.ru/news/health/1665943-latvija_vakcinirovannye/

Lees ook:   ONBEKENDE Doodsoorzaak? Onze nieuwste propaganda!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button