web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Dit vaccinnieuws is GEWELDIG en ze moeten ervoor de gevangenis in

Een paar studies over Covid en hoe het de gave is die ons allemaal tegen de schenen schopt. Ten eerste toont een studie van het Duitse Federale Instituut voor Bevolkingsonderzoek “een sterk verband aan tussen het begin van vaccinatieprogramma’s en de daling van de vruchtbaarheid negen maanden daarna.”

https://www.bib.bund.de/Publikation/2022/Fertility-declines-near-the-end-of-the-COVID-19-pandemic-Evidence-of-the-2022-birth-declines-in-Germany-and-Sweden.html

Wij bekijk deze grafieken en de verontrustende correlatie die ze laten zien. Ondertussen toont een nieuwe studie van het Journal of the American College of Cardiology aan dat het risico op myocarditis hoger was voor ontvangers van het Moderna Covid-vaccin dan het Pfizer Covid-vaccin. Ze zijn nog steeds zeggen dat dit een relatief klein risico is, maar ze geven toe dat het er nu is en ze waren in staat om te verifiëren dat het meer voorkomt bij jonge mannen dan bij welke andere populatie dan ook. https://www.news-medical.net/news/202… En tot slot, een ander onderzoek in de JAMA Pediatric toont aan dat de schermtijd voor kinderen met 52% is gestegen sinds de pandemie. Dat is 84 minuten extra per dag per kind! https://jamanetwork.com/journals/jama…

Afbeelding

Lees ook:   Politie Oost-Nederland kraakte versleutelde chatdienst: veel aanhoudingen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien