...

16 oktober 2021

 

Interessante feiten over genetica, zoon erft iq grootvader en moeder

Interessante feiten over genetica

Genetica is een zeer jonge, maar al veelbelovende wetenschap, al op dit moment zijn de mogelijkheden van genetica superieur aan de moderne geneeskunde. De jeugd van de genetica wordt verklaard door het feit dat het genoom onlangs is ontcijferd, wetenschappers hebben ontdekt dat de opeenvolging van DNA-ketens helpt de oorzaken van de ziekte te bepalen en de persoon ervan vóór de geboorte te ontdoen. De principes van genetica worden veroordeeld vanuit ethisch oogpunt, tegenstanders zeggen dat de wetenschap buitensporige interferentie maakt in natuurlijke processen. Tegelijkertijd is genetica een wetenschap van de toekomst, het is ontworpen om een ​​aantal zeer gecompliceerde problemen op te lossen.Een gen wordt gecodeerd in elke cel van het menselijk lichaam, dit is een speciale code, waarvan de interpretatie ons inzicht geeft in de ontwikkeling van een bepaalde persoon, zijn vatbaarheid voor ziekten en zelfs de levensverwachting. Mensen krijgen hun genoom van hun ouders, maar in een gewijzigde unieke vorm. Genetica maakt het niet alleen mogelijk om de toekomst van een bepaalde persoon te voorspellen, maar ook om te vertellen wat zijn nakomelingen te wachten staat.

-Intellectuele vermogens worden niet overgedragen van vaders op zonen, daarom is het gezegde dat de natuur op de kinderen van genieën rust niet ongegrond;
-Intellectuele vermogens kunnen van een man op zijn dochter worden overgedragen, maar niet meer dan de helft;
-Idiotie wordt ook niet overgedragen van vader op zonen;
-De zoon ontvangt intellectuele vermogens van zijn moeder en zij heeft die als meisje van haar vader geërfd;
-Alle genieën van deze wereld zijn mannen, een vrouw kan geen genie zijn, want zelfs met de genialiteit van haar vader, zal ze slechts de helft van zijn vaardigheden gebruiken. Tegelijkertijd zijn er ook geen vrouwen die aan absolute idiotie lijden. Onder mannen zijn er zowel genieën als klinische idioten, hun capaciteiten zijn meer uitgesproken.

Na het lezen van deze informatie moet een man een aantal conclusies trekken. Ten eerste moeten de intellectuele vermogens van hun kinderen of toekomstige kinderen worden beoordeeld door de intelligentie van de vader van de echtgenote. Als hij slim is, zullen de kinderen van zijn dochter hetzelfde zijn.

-Als je op jouw beurt de vader van een meisje wordt, zullen haar kinderen in de toekomst jouw intellect erven.

-Je mentale vermogens kwamen ook van je moeder, en die erfde ze op haar beurt van haar vader, je grootvader, en vrouwen zouden ook zo moeten denken.

Lees ook:   CERN en een timewarp!

-Je zoon erft intellectuele vermogens van je vader en dus ook van jou, en dit gebeurt via jou.

-Als je denkt dat je zoon niet erg slim is, dan ben jij waarschijnlijk zelf niet erg slim.

-Je dochter kan net als jij grootgebracht worden, maar ze zal intelligentie van haar vader, je echtgenoot, meekrijgen.
-Grootmoeders- De zonen van uw dochter worden intellectuele kopieën van hun grootvader, dat wil zeggen, uw echtgenoot. Het is belangrijk om de kwestie van de levensverwachting te overwegen in termen van genetica. Meestal houden ze rekening met het feit dat mensen langer beginnen te leven, gezien de toename van de levensverwachting. Genetica kijkt er objectiever naar, voor haar is de belangrijkste indicator voor een toename van het leven dat de ouderdom veel later begint, mensen die nu van 40 tot 55 jaar oud zijn, zullen ongeveer 75 jaar oud worden. Tegelijkertijd kwam ze ongeveer 50 jaar, een kwart eeuw bij de vorige generatie – dit is een aanzienlijk verschil. Volgens wetenschappers begint de volwassen leeftijd van de moderne mens slechts 50 jaar en duurt deze ongeveer 20-30 jaar. voor haar is de belangrijkste indicator van een toename van het leven dat de ouderdom veel later begint.

Met de juiste levensstijl en benadering van de gezondheid op volwassen leeftijd, behoudt een persoon zijn mentale en fysieke vaardigheden.
Op dit moment is volwassenheid een periode van het leven met de hoogst mogelijke kwaliteit, evenals de gelukkigste tijd, wanneer een persoon nog steeds een goede gezondheid heeft, maar tegelijkertijd al levenservaring heeft. Het gezegde “als de jeugd het wist, als de ouderdom het kon” is niet langer relevant. De eerste die deze veranderingen ervoeren, waren mensen die nu 55-65 jaar oud zijn. In verband met deze situatie zullen mensen van 50-75 jaar binnenkort de meest vertegenwoordigde groep ter wereld worden.

Hoogbegaafde vaders, moeders en zonen dus…
En zoek een intelligente partner uit aub, want anders worden mensen alleen maar dommer…
Zoek met name intelligente a.s. grootvaders uit!!!!!

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten