...

01 december 2021

 

Een professor uit Montana gelooft dat UFO’s toeristische ‘cruiseschepen’ uit de toekomst kunnen zijn

Een professor uit Montana gelooft dat UFO’s toeristische ‘cruiseschepen’ uit de toekomst kunnen zijn

73 UFO Sightings Reported In Virginia, DC During 2019 So Far | Patch
De theorie dat UFO’s en buitenaardse wezens uit de toekomst komen en dezelfde aardbewoners zijn als wij, alleen gedurende vele millennia van uiterlijk veranderd, is niet nieuw; ze hebben het al eerder gezegd. Maar onlangs werd het een nieuw leven ingeblazen.

Als je ooit een cruise op een motorschip langs de Gouden Ring van Rusland hebt gemaakt of een sightseeingbus naar oude plaatsen hebt genomen, voelde je je waarschijnlijk een soort ’tijdreiziger’, die tussen oude gebouwen verscheen en je je voorstelde hoe je waarschijnlijke voorouders daaronder zwierven.

Je kunt je voorstellen dat in de toekomst, wanneer mensen de Time Machine uitvinden, soortgelijke toeristische reizen naar het verleden worden georganiseerd.

Michael Masters , een professor in de biologische antropologie van de Universiteit van Montana (VS), is van mening dat UFO’s die mensen regelmatig in de lucht waarnemen dezelfde “cruiseschepen” zijn van toeristen uit de toekomst.

“Ik weet zeker dat er in de toekomst veel mensen zullen zijn die geld zullen betalen om de favoriete historische periode met hun eigen ogen te zien. En ze zullen waarschijnlijk enkele van de meest populaire toeristische routes in Machu Picchu (Peru) en Egypte hebben, in de vallei van de piramides en vele andere prehistorische plaatsen ‘, zegt Masters .

Masters presenteerde zijn nieuwsgierige blik op UFO’s op het Internationale UFO-congres in 2019 in een lezing getiteld “Aliens are yourself, only from the Future.” Masters bracht ook het boek, Identified Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon uit, waar hij zijn theorie in meer detail beschrijft.

De theorie is gebaseerd op een onderzoeksbenadering op basis van feiten uit de antropologie, astronomie, astrobiologie en natuurkunde. Masters is ervan overtuigd dat, gezien de huidige evolutie van de menselijke samenleving, cultuur en technologie, het creëren van een Time Machine slechts een kwestie van tijd is, sorry voor de woordspeling.

Lees ook:   Buitenaardsen in de middeleeuwen, waar wij weinig van weten

Masters legt ook uit waarom mensen die buitenaardse wezens hebben gezien hen vaak beschrijven als vreemde maar volledig mensachtige wezens. Dit zijn mensen die gewoon naar buiten toe zijn veranderd door de voortdurende evolutie.

Tegelijkertijd neemt Masters zijn toevlucht tot een analogie, waarbij hij een moderne technologische auto “Ferrari” en de allereerste auto “Ford Model T” vergelijkt, die in wezen alleen op elkaar lijken door de aanwezigheid van vier wielen.

“We weten dat we dat zijn, maar we weten dat er eerder al andere soorten mensen op onze planeet bestonden. En we weten dat onze technologieën in de toekomst veel geavanceerder zullen zijn. Ik denk dat het overwegen van UFO-bemanningen de gemakkelijkste is en een logische verklaring. ”

Masters heeft ook een logische verklaring voor de gevallen waarin aliens mensen ontvoeren, verschillende testen van hen afnemen en obscure medische experimenten uitvoeren. Volgens zijn versie zullen mensen van de toekomst terecht geïnteresseerd zijn in wat mensen uit hun verleden waren en nemen ze gewoon monsters voor studie.

Volgens een aanzienlijk aantal door buitenaardse wezens ontvoerde mensen verdwenen tijdens hun verblijf in gevangenschap op buitenaardse schepen hun gevoel voor tijd volledig en ontstonden andere tijdelijke anomalieën. Dit alles is ook consistent met de versie van Masters die UFO-bemanningen in verband brengen met tijdsbewegingen.

https://paranormal-news.ru/news/professor_iz_montany_schitaet_chto_nlo_mogut_byt_turisticheskimi_kruiznymi_lajnerami_iz_budushhego/2020-01-23-16596

Totaal niet onlogisch.
Wij zouden dat ook maar al te graag willen met een bus terug in de tijd.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten