16 januari 2022

 

Machu Picchu en het Anunnaki Zuid-Amerikaanse mijncomplex met ‘Indiase’ afstammelingen van Kaïn

 

 Machu Picchu en het Anunnaki Zuid-Amerikaanse mijncomplex met ‘Indiase’ afstammelingen van Kaïn

13.000 jaar geleden verslechterde het aardklimaat in de aanloop naar de perigee van 10.500 jaar geleden die de overstroming van Noach veroorzaakte. Enlil, commandant van de goudmijnexpeditie van de planeet Nibiru ging naar de aarde (de Anunnaki), bestelde een tweede interplanetaire ruimtehaven bovenop de Andes, waar zijn zoon Adad rond 15.000 v.Chr. Een landingsplatform had gebouwd [ Lost Realms : 222] . Enlil wilde de tweede raketbasis voor het geval dat Marduk en zijn ex-astronauten (de Igigi) de Sinaï-raket veroverden die Enlil’s kleinzoon Utu -rende(vertaling?)-.

Enlil verwachtte, op bevel van zijn vader, koning Anu, terug op Nibiru, terug te keren naar Nibiru met de Nibirans die hij beval, evenals genoeg goud om in de atmosfeer van Nibiru te poederen om het te beschermen tegen destructieve verspreiding.

Enlil waarschuwde Anu dat Marduk, de zoon van Enlils rivaal, Chief Scientist Enki, allianties had gesloten, niet alleen met de ex-astronauten, maar ook met de hybride Erectus-Nibiran aardbewoners en slaven die Enki had gemaakt van het Nibiran-genoom. Marduk en zijn bondgenoten, beseften Enlil en Anu, konden de claim van Marduk om Nibiru te regeren duwen door het verdrag dat Anu had gezworen met de vader van Marduk, Alalu, Anu’s voorganger op de troon van Nibiran.

Puma Punku

Enlil stuurde zijn jongste zoon, Adad-Viracocha en Adads oudere halfbroer generaal Ninurta naar de Andes om een ​​mogelijke tweede ruimtehaven te verkennen. Ze vonden hun ideale plek aan het Titicacameer, het hoogste (913.861 voet) meer van de aarde – perfect voor boten – 20 bij 44 mijl groot, 100 -1000 voet diep en bezaaid met meer dan 41 eilanden.

Water dat uit het meer stroomde, gaf de Anunnaki placer goud en cassiteriet tin en brons voor hun centra in Europa en het Midden-Oosten. De rivier Desaguadero stroomt vanuit de zuidwesthoek van het Titicacameer in het satellietmeer, het Poopomeer, 260 mijl naar het zuiden; “Er is koper en zilver helemaal tot aan de Pacifische kust, waar Bolivia Chili ontmoet.” [ Lost Realms : 242 – 243]

Een gracht omringde Pumapunku en was verbonden met een kanaalsysteem dat liep naar het Titicacameer, vijftien mijl verderop door vlakke grond. Hindernissen, waarschijnlijk door dezelfde verstoringen die de vernietiging van het Nijlgebied veroorzaakten dat Mozes, die Enlil had gewaarschuwd, door het naderen van Nibiru of zijn lagrange-punten in 1450 v.Chr., Vernietigde het enorme landingsplatform en verspreidde zijn H-vormige 400-ton twaalf met tien bij twee voet dikke rode zandstenen blokken die Adad tien mijl uit Pumapunku had gewonnen.
Steengroeve voor Pumapunka

“Een destructieve golf van water uit het Titicacameer verwoestte Pumapunku, Tihuanacu ten zuiden van het meer met geweld.” [Childress, 2012: 107, 177]
1111

De arbeiders van Adad overleefden de overstroming van Noach op de Titicaca- en Coati-eilanden in het beschutte zuidelijke deel van het meer.

eiland in Titicaca

Adad en zijn Sumerische voormannen lieten ze bouwen, 1/4 mijl van Pumapunku, Tiahuancu, ook bekend als “Tin City” [Anuku = “metaal verleend door de Anunnaki.”] Een stad van twee vierkante kilometer, metallurgische tempel, en observatoriumcomplex aangedreven door elektriciteit, aan de kust en met ondergrondse kamers. De voorraad tin in Europa was na 2600 v.Chr. Op, toen stroomden de Cassites [Kosseanen] aardbewoners van Adad , gerelateerd aan de Hettieten en de Hurriërs, enorme hoeveelheden tin vanuit Zuid-Amerika naar het Nabije Oosten. [ Verloren gebieden: 243 -245]

De Anunnaki gebruikten “draagbare energiecentrales” en “roterende magnetische velden” die Tiahuanacu wisselstroom gaven. “Ze” zetten hydro-elektrische of golfstations op om een ​​grote hoeveelheid stroom te genereren om via microgolven naar satellieten te sturen en vervolgens om te leiden naar de afgelegen delen van de aarde als een vorm van bruikbare kracht. ‘Ze stuurden ladingen van kostbare metalen en gedroogde of honingvolle psychedelische paddestoelen de wereld rond. [Childress, 2012: 151]

De Anunnaki smolt bij hoge temperatuur legeringen inclusief plantina en geëxtraheerd kwik uit minerale cinnaber. Ze gebruikten het kwik om nabijgelegen zilver te winnen. Ze bouwden ook een stad onder water, Huanacu, ongeveer 80 voet naar beneden, uitgehouwen in de noordkant van het eiland Titicaca. Tiahuanacu’s ‘bouwers planden vooraf Tiahuanacu, met omgeleid rivieren, waterreservoirs op de top van piramides (waarop of waarin met water gewassen ertsen) en massieve stenen [raffinage] structuren met gigantische massieve stenen deuren. Pumapunku, de originele stad van de nieuwe wereld El Dorado-Ophir (de stad waarnaar de Israëlische koning Solomon vanuit de Java-zee over de Stille Oceaan vloog) had gigantische muren bedekt met vellen goud, gouden maskers, zonneschijven, goudgeweven wandtapijten en boorgaten om vellen goud en andere gouden voorwerpen te bevestigen. ”

Tiahuanacu vertrok Pumapunku met een grote poort, de ‘Poort van de Zon’, oorspronkelijk een deuropening voor een massieve granieten deur voor een persoon van negen voet lang of een persoon met een uitgebreide hoofdtooi.

Gibil, Son to Enki, God of the Kilns, Slide-show: | Mesopotamian Gods & Kings

De deur leidde naar een gebroken 400 bij 450 voet rechthoekig astronomisch observatorium genaamd de “Kalasasaya,” dat een gracht had omringd. Het gebouw, zoals een soortgelijk gebouw in Pumapunku, was vernietigd en het kozijn verplaatst naar een boog die naar Pumapunku leidde.

De Nibiranen sneden en vormden de poort zoals deze in Tiahuanacu stond uit een steenblok van honderd ton van 10 x 20 voet met een gravure van Adad, met gouden tranen. Tranen, die het geraffineerde molton goud, tin, ijzer, platina en kwik voorstellen, lopen over zijn wangen. Het standbeeld draagt ​​een uitgebreide hoofdtooi en bevat het symbool van Adad, de gevorkte bliksem die de dierenriem van Sumerisch Anunnaki verlicht. Reliëfs van 30 ‘vogelmannen’ rechts van Adad – waarschijnlijk Nibiran-astronauten – rennen op hem af; een daarvan bevat het trompetachtige object dat de Anunnaki gebruikte om grote stenen te verplaatsen.
Viracocha en vogelmannen bij Gate to Sun

Nadat het gebouw met de poort uit elkaar was gegaan, heeft de Anunnaki het gereconstrueerd en opgenomen als een boog naar Pumapuku voor een bedevaartsoord voor Andes-indianen. Naast de poort staat een muur waarin de bouwers hoofden van de verschillende Earthling en ET hebben gebeeldhouwd typen die de site hebben bezocht [Childress, 2012: 88; Verloren rijken : 210, 216 -217] .
download (1)Pumapunka-reliëf ziet eruit als eigentijds Gray.Reliëf op Pumapunka-muur (links) ziet eruit als hedendaags grijs (rechts).

Rond 3800 v.Chr. Vlogen Nibiru’s koning Anu en koningin Antu met hun kleinzoon, Ninruta, van Sumer naar de Tiahuanancu-basis waar een vergulde behuizing (bij elkaar gehouden met massieve gouden nagels) die hij en Adad op hen hadden gewacht. Ze zagen de Spaceport op de 200 vierkante kilometer grote Pampa-vlakte daaronder. Op de startbaan: “De hemelwagen van Anu en Antu stond klaar, met goud tot de rand dat het was geladen.” Anu gratie aan Marduk voor zijn laatste offensief tegen Enlil, waarna de koning en zijn koningin naar Nibiru, vervolgens naar Mars, dan naar Nibiru. Enlil beval Adad om de Enlilite Zuid-Amerikaanse faciliteiten vanuit Marduk te bewaken, terwijl hij en de andere leiders van de Nibiran Earth Mission naar Sumer terugkeerden. [ Enki : 272-276, Lost Realms : 255; Reizen: 206]

Tegen 2200 v.Chr., Toen de voorraad tin voor brons in Europa afnam, stuurde Adad veel tin vanuit Tiahuanaco terug naar Sumer, via zijn Hettitische-Cassietische onderdanen in Turkije. Afstammelingen van deze Midden-Oosters wonen nog steeds op Titicaca en Coati-eilanden. Tiahuanaco, nadat het grootste deel van de Anunnaki was teruggekeerd naar Nibiru, werd een bedevaartsoord voor de groeiende “Indiase” bevolking. Daar regisseerde Adad de bouw van Mochica, Chan-Chan, Cuzco, Macho Picchu, Chavin, Ollantaytambu en gaf hij les aan een paar dat hij koos om Machu Picho te maken [ Tijd : 247] .

Van het Titicacameer en Tiahuanacu in Bolivia en het zuiden van Peru verspreidde Anunnaki megalithische cultuur-landingsplatforms, metallurgische installaties, piramide-energiecentrales, astronomische observatoria, paleizen, kanalen, huizen, standbeelden, stadsmuren, wegen, bruggen en steengroeven. Overal waar ze zich vestigden, lieten ze diepe, uitgebreide tunnels achter die modernen nog niet hebben verkend. De Anunnaki-cultuur verspreidde zich in het noorden naar het oude, pre-Inca Cusco, Ollantaytambu, Machu Pichu en Chavin. Het Anunnaki-gedolven koper en verzamelde goud en alluviaal casseiteriet – geoxideerd, met water gewassen tin uit de oostkust van het Titicacameer en het Poopo-meer ten zuidoosten van La Paz (langs de rivier Desaguardero vanaf Tiahuanacu).
LakeTiticacaPoopobasin

Lees ook:   NWO verborgen geschiedenis

Anunnaki bracht opeenvolgende golven van afstammelingen van Ka-in, de Zuid-Amerikaanse Indianen naar kustplaatsen langs de Peruaanse kust. In Paracas Bay heeft Adad een enorm beeld van zijn metalen gereedschap met zijn gevorkte bliksem vernietigd om binnenkomende boten en vliegtuigen uit de Stille Oceaan te verwelkomen.

MACHU PICCHU, PERU
Machu5

macho en tiahuanacu kaart

Op de oostelijke helling van de Andes, 7.585 voet boven de zee, beslaat Machu 32.500 hectare 4.000 voet boven een bocht in de Urubamba-rivier, “die een hoefijzerkloof vormt die half de stadsbaars omringt, 75 mijl ten noordwesten van Cuzco. Machu ‘was gelegen om de toegang tot Ollantaytambu en Tiahuanacu te regelen.

Machu Picchu “diende eerst als model voor Cuzco, en emuleerde het vervolgens.” Zowel Machu als Cuzco “bestond uit twaalf afdelingen, koninklijk-priesterlijke groeperingen in het westen en residentiële functionele groepen bezet door de maagden en clanhiërarchieën in het oosten gescheiden door brede terrassen. Gewone mensen bebouwden en cultiveerden de berghellingen. Ze woonden buiten de stad en op het omliggende platteland. ‘

Machu Picchu-indelingMachu schaalmodel

“Koninklijke woningen zijn gebouwd van ashlars [vierkante stenen] gelegd in cursussen, fijn gesneden en gekleed.”

In het oudste gebied, de Tempel van Drie Vensters, Sacred Plaza [landingsplatform?] En de hoofdtempel tonen enorme, precies gesneden stenen blokken die aan elkaar zijn vastgemaakt zonder mortel.

“Een van de stenen heeft 32 hoeken. Het snijden, vormen en hengelen van de harde granieten stenen was alsof ze zachte stopverf waren. Witte granieten stenen moesten van grote afstanden worden gebracht, door ruw terrein en rivieren, door valleien en door bergen.

“De Tempel van Drie Vensters heeft slechts drie muren” en aan zijn open, westkant “staat tegenover een 7 voet hoge pijler voor” astronomische waarneming doeleinden.

Tempel van 3 ramen en ashlar Machu

Tempel van 3 ramen en ashlar Machu

‘De hoofdtempel heeft ook slechts drie muren, zo’n twaalf voet lang. De westelijke muur is opgebouwd uit slechts twee gigantische stenen blokken bij elkaar gehouden door een T-vormige steen. ”
Enki

“Kronkelende treden leiden van de noordelijke rand van de Heilige Plaza een heuvel op waarvan de top plat is gemaakt om te dienen als een platform voor de Intihuatana, een steen die met precisie is gesneden om de bewegingen van de zon te meten, de zonnewende te bepalen en de zon te laten terugkeren, opdat de aarde niet terugkeert naar de duisternis die eerder plaatsvond. ‘

 

“Aan het einde van het westelijke deel van Machu Picchu, is de halfronde Torreon gebouwd van ashlars” creëert zijn eigen heilige behuizing in het midden waarvan een rots is gesneden en gevormd en ingesneden met groeven “zoals de rots in de tempel van Jeruzalem Mound en de zwarte steen van Mekka.

De grot:

Machu-grot 4Machu cave1Machu cave2Machu cave3

Onder Machu, ligt een enorme grot “vergroot en kunstmatig gevormd tot nauwkeurige geometrische vormen, metselwerk van witte granieten ashlars. Dit is de grot van waaruit de Anunnaki de eerste Inca-koning stuurde om Cuzco te vinden, 75 km ten zuidoosten van Machu. [Childress, 2012: 319 -343; Los t Realms 140 – 154]

Viracocha, die door de Inca’s wordt beweerd als hun voorvader, stond in Sumer bekend als Adad en Ishkar, in Kanaän als Baal en in Zuid-Amerika werd hij ook Storm God, Teshub en Thunderer genoemd.

National Geographic kocht de propaganda van de laatkomer Incas die Machu Picchu bezette ver nadat de Anunnaki het had verlaten; Inca-toevoegingen, ruw en verkruimelend in vergelijking met het eerdere Anunnaki-gebouw, werden veel later aan de site toegevoegd. Een Inca-heerser met duizenden mannen die een enorme steen bergopwaarts op stammen probeerden te rollen, was gefrustreerd toen de stammen onder de steen samendrukten en de steen over honderden Inca’s rolde die hem duwden.

Sumerian God, Bull with a Mans Head ca. 2500 B.C.

* ANUNNAKI, FALSE GODS amazon.com/Anunnaki-Sasha-Alex-Lessin-Ph-D/dp/1490334246) (Preview)

ANUNNAKI, FALSE GODS breidt de vertalingen van Zecharia Sitchin uit van kleitabletten die aan de Bijbel ten grondslag liggen. Tienduizend jaar geleden schreven de schriftgeleerden in het oude Sumer (Irak) op deze tabletten wat zij zeiden dat de Anunnaki-goden (lange mensen uit de lucht) dicteerden. Sitchin vroeg Dr. Lessin om publieke aandacht voor zijn nalatenschap te houden door een educatief programma te maken.

De Anunnaki zijn Homo sapiens zoals wij, maar die honderdduizenden jaren leven. Ze zeiden dat ze 450.000 jaar geleden naar Irak zijn gevlogen vanaf een planeet genaamd Nibiru om goud te oogsten om (via Mars) terug te sturen naar Nibiru om in een atmosferisch schild te poeder. Ze ontgonnen overvloedig goud in Afrika totdat hun mijnwerkers 300.000 jaar geleden muitten.

Om de mutineers te vervangen, creëerden Anunnaki-genetici kortlevende slaven, Adamites genaamd, aangepast aan hun eigen genoom maar gemodificeerd met een beetje klei, koper en genen van een intelligente hominoïde, Homo erectus (voorouder van Bigfoot) die al in Afrika leeft. Tweehonderdduizend jaar geleden verwekte Enki, hun hoofdwetenschapper, een rij aardbewoners, Adapites genaamd, met twee Adamitische meisjes.

Vijftigduizend jaar geleden verwekte Enki en een Adamitische schoonheid Noah, die Enki’s levensduurgenen droeg en de Iraakse stad Sharuppak regeerde. Enki redde Noach en veel van zijn onderdanen van de zondvloed van 13.000 jaar geleden. De Anunnaki liet Noachs volk en andere overstromingsoverlevenden zich uitbreiden en steden bouwen in het Midden-Oosten en Egypte met maximaal 50.000 inwoners.

De Anunnaki regeerden de nieuwe beschavingen als goden met afstammelingen van Noach’s zonen als tussenpersonen. De Anunnaki gaven ons de beste en de slechtste van de hele wereldbeschaving – koningen, historici, belastingen, tempels, priesters, tweekamercongressen, archivering, wetcodes, bibliotheekcatalogi, ovens, ovens, voertuigen met wielen, verharde wegen, medicijnen, kosmogonie, kosmologie, festivals, bier, voedselrecepten, kunst, muziek, muziekinstrumenten, muzieknoten, dans, textiel en veelkleurige kleding.

Sumerische scholen onderwezen wiskunde, architectuur, theologie, schrijven, grammatica, plantkunde, zoölogie, aardrijkskunde. Ze vertoonden maar gaven geen wereldwijd energienetwerk, lucht, onderzeeër en interplanetaire transportvoertuigen en geavanceerde computers door.

Ze gaven ons ook hiërarchie, vrouwenhaat, geweld, hebzucht, slavernij, schulden en oorlog met genocide en massavernietigingswapens.

In 2024 verwoestte BCE Anunnaki hun oostelijke mediterrane steden met nucleaire explosies en neerslagstormen.

Het grootste deel van de Anunnaki keerde terug naar Nibiru door 311 BCE. Maar sommigen bleven. Zij en hun nakomelingen (de machtselite) regeren ons tot op de dag van vandaag. Zij en hun spawn hebben exclusieve, vijandige naties en religies gecreëerd en in stand gehouden om ons verdeeld te houden. Ze hebben ons verslaafd aan kredietinstellingen om ons slaaf te houden.

Hun verhalen over hun verblijf op aarde voordat ze onze voorouders maakten, evenals wat onze voorvaderen direct zagen, brachten ons de waarden van hun hiërarchische, door mannen gerunde, meester-slaaf-vijandige mentaliteit. We gingen uit van waarden als winning, vervuiling, monetair monopolie en obsessie met goud.

Painted unbaked clay statue of a god Old Babylonian 1800-1750 BCE from a shrine at Ur

Gelukkig, zo beweren de Lessins, heeft het genetica-team dat ons heeft gecreëerd ons ook de capaciteit gegeven en de geschiedenissen bewaard die Sitchin en anderen vertaalden, zodat we de verplichtingen die ze ons hebben achtergelaten, kunnen overwinnen.

Onlangs keerde Anunnaki Royals terug naar de aarde en voegde zich bij Enki en degenen die bleven. De terugkerende Anunnaki-belofte om het tijdperk van Marduk’s controle op aarde (Kali Yuga) te beëindigen, zorgt ervoor dat hij het leed dat hij hier heeft bevorderd goedmaakt, en het tijdperk van Enki (Aquarian, Satya Yuga) inluidt.

https://enkispeaks.com/machu-picchu-peru-part-of-annunnaki-south-american-mining-complex/

Artikelen en definities › InhoudUrartu religie › OorsprongUrartu Art › OorsprongTeishebaini › OorsprongOude beschavingen › Historische plaatsen en hun personagesUrartu religie › OorsprongDefinitie en oorsprongdoor Mark CartwrightGeplaatst op 09 februari 2018De religie van de Urartu beschaving, die bloeide hoofdzakelijk in oude Armenië uit de 9de tot de 6de eeuw v.Chr., was een unieke mix van inheemse, Hurritische en Mesopotamian goden en symboliek. Het pantheon werd geleid door de drie-eenheid v

Gerelateerde berichten