web analytics

The Anunnaki Made Humans Reptilian Alien Hybrids Proof RH Negative Blood Type

De buitenaardsen leken op ons… wij zijn namelijk geschapen naar het evenbeeld van God of de Goden!
Dus geen groene mannetjes zonder kleren aan.
Dat zijn onze nazaten ooit…

Mijn kind heeft een positieve bloedgroep dus na de geboorte had hij een kleurtje dat weg moest trekken.
Zonnetje erbij. Kwam goed, ging verder prima gelukkig.

Er is ook een onverenigbaarheid met de bloedgroep als de moeder een Rh (Rhesus) -factor negatieve bloedgroep heeft en de pasgeborene Rh-factor positief is. Dit was een veel voorkomende oorzaak van ernstige neonatale geelzucht, maar is nu zeer ongewoon omdat Rh-immunoglobuline (Rhogham) vóór de bevalling wordt gegeven aan risicomoeders.
Bij mij was dat nog erna!

Er kan een probleem zijn wanneer een Rh-negatieve moeder een baby heeft met een Rh-positieve vader. Als de Rh-factor van de baby positief is, zoals die van zijn vader, kan dit een probleem zijn als de rode bloedcellen van de baby naar de Rh-negatieve moeder kruisen. Wanneer dit gebeurt, wordt de moeder gevoelig voor Rh-positief bloed.

Dit gebeurt vaak bij de geboorte wanneer de placenta afbreekt. Maar het kan ook gebeuren wanneer de bloedcellen van moeder en baby zich vermengen. Dit kan gebeuren tijdens een miskraam of val. Het kan ook gebeuren tijdens een prenatale test. Deze kunnen vruchtwaterpunctie of vlokkentest omvatten. Deze tests gebruiken een naald om een ​​weefselmonster te nemen. Ze kunnen bloedingen veroorzaken.

Het immuunsysteem van de Rh-negatieve moeder ziet de Rh-positieve rode bloedcellen van de baby als vreemd. Je immuunsysteem reageert door antilichamen aan te maken om deze vreemde cellen te bestrijden en te vernietigen. Je immuunsysteem slaat deze antilichamen op voor het geval deze vreemde cellen weer terugkomen. Dit kan gebeuren in een toekomstige zwangerschap. Je bent nu Rh gevoelig.

Rh-sensibilisatie is normaal gesproken geen probleem bij een eerste zwangerschap. De meeste problemen doen zich voor in toekomstige zwangerschappen met een andere Rh-positieve baby. Tijdens die zwangerschap kruisen je antilichamen de placenta om de Rh-positieve cellen in het lichaam van je baby te bestrijden. Terwijl de antilichamen de cellen vernietigen, wordt je baby ziek. Uw baby kan geelzucht, hartfalen en vergrote organen hebben.

Wie loopt risico op Rh-ziekte?
Vrouwen die Rh-negatief zijn en zwanger zijn van een baby wiens vader Rh-positief is, lopen het risico voor deze aandoening. Uw risico is veel hoger als u eerder zwanger bent geweest. Er is normaal geen risico op Rh-ziekte tijdens een eerste zwangerschap, tenzij u voor de zwangerschap gevoelig bent gemaakt.

Wat zijn de symptomen van de ziekte van Rh?
Een moeder heeft geen tekenen van Rh-ziekte. Maar je baby kan problemen hebben als je antilichamen ontwikkelt.

Symptomen kunnen bij elke zwangerschap en elk kind iets anders voorkomen. Tijdens de zwangerschap kunnen symptomen zijn:

Een gele kleuring van vruchtwater. Deze kleur kan te wijten zijn aan bilirubine. Dit is een stof die vrijkomt wanneer bloedcellen worden afgebroken.

Je baby kan een grote lever, milt of hart hebben. Er kan ook extra vocht in zijn of haar maag, longen of hoofdhuid zitten. Dit zijn tekenen van hydrops fetalis. Deze aandoening veroorzaakt ernstige zwelling (oedeem).

Lees ook:   Boodschap van God in DNA

Rh-ziekte kan problemen veroorzaken bij uw pasgeborene. De aandoening veroorzaakt door Rh-ziekte bij baby’s wordt hemolytische ziekte van de pasgeborene (HDN) genoemd. Uw baby kan de volgende symptomen hebben:

Gele verkleuring van de huid en het oogwit (geelzucht)

Bleek door bloedarmoede

Snelle hartslag (tachycardie)

Snelle ademhaling (tachypneu)

Gebrek aan energie

Zwelling onder de huid

Grote buik

De symptomen van de ziekte van Rh kunnen lijken op symptomen van andere aandoeningen. Raadpleeg uw zorgverlener voor een diagnose.

Hoe wordt de ziekte van Rh gediagnosticeerd?
Uw zorgverlener kan een Rh-ziekte vermoeden als u in het verleden een Rh-positieve baby heeft gehad. Uw zorgverlener zal u naar uw gezondheidsgeschiedenis vragen. Hij of zij zal u ook een examen geven.

Mogelijk hebt u de volgende tests nodig om te controleren op Rh-ziekte:

Testen op Rh-positieve antilichamen in uw bloed.

Ultrasound. Deze test kan vergrote organen of vochtophoping in uw baby laten zien.

Amniocentesis. Deze test controleert de hoeveelheid bilirubine in het vruchtwater. In deze test wordt een naald ingebracht in uw buik- en baarmoederwand. Het gaat door naar de vruchtzak. De naald neemt een monster vruchtwater.

Percutane navelstrengbloedafname of foetale bloedafname. In deze test wordt een bloedmonster genomen uit de navelstreng van uw baby. De zorgverlener van uw kind zal dit bloed controleren op antilichamen, bilirubine en bloedarmoede.

Hoe wordt de ziekte van Rh behandeld?
De behandeling hangt af van uw zwangerschap en algemene gezondheid. Het zal ook afhangen van hoe ernstig de aandoening is.

Intra-uteriene bloedtransfusie
Deze test brengt rode bloedcellen in de bloedsomloop van uw baby. In deze test wordt een naald door uw baarmoeder geplaatst. Het gaat in de buikholte van uw baby naar een ader in de navelstreng. Uw baby heeft mogelijk kalmeringsmiddelen nodig om te voorkomen dat hij of zij beweegt. Mogelijk moet u meer dan één transfusie hebben.

Vroege bevalling
Als uw baby bepaalde complicaties krijgt, moet hij of zij mogelijk vroeg worden geboren. Uw zorgverlener kan u laten bevallen als uw baby volwassen longen heeft.

Wat zijn de complicaties van de RV-ziekte?
Complicaties van Rh-ziekte bij uw baby kunnen zijn:

Anemie. In sommige gevallen is bloedarmoede ernstig. De milt en lever van uw baby kunnen vergroot zijn.

Geelzucht

Hydrops fetalis. Dit gebeurt wanneer de organen van uw baby de bloedarmoede niet aankunnen. Het hart van je baby begint te falen. Dit veroorzaakt grote hoeveelheden vocht in de weefsels en organen van uw baby. Baby’s met deze aandoening lopen het risico doodgeboren te worden.

Na de geboorte kan je baby het volgende hebben:

Ernstige geelzucht. De lever van je baby kan de grote hoeveelheid bilirubine niet aan. Hierdoor wordt de lever van je baby te groot. Hij of zij zal nog steeds bloedarmoede hebben.

Kernicterus. De meest ernstige vorm van teveel bilirubine. Het is te wijten aan de opeenhoping van bilirubine in de hersenen van je baby. Dit kan epileptische aanvallen, hersenschade en doofheid veroorzaken. Het kan zelfs de dood veroorzaken.

Lees ook:   De geschiedenis van Thoth, The Atlantiër

Kan de ziekte van Rh worden voorkomen?
Rh-ziekte kan worden voorkomen. Bijna alle vrouwen zullen vroeg in de zwangerschap een bloedtest ondergaan om hun bloedgroep te leren.

Als u Rh-negatief bent en niet bent gesensibiliseerd, krijgt u een geneesmiddel met de naam Rh-immunoglobuline (RhoGAM). Dit geneesmiddel kan ervoor zorgen dat uw antilichamen niet meer reageren op Rh-positieve cellen van uw baby. Je krijgt RhoGAM rond week 28 van de zwangerschap. U kunt het eerder krijgen als u vóór 28 weken vaginaal bloedverlies, trauma of vruchtwaterpunctie heeft.

Als uw baby Rh-positief is, krijgt u binnen 72 uur na de bevalling een tweede dosis geneesmiddel. Als uw baby Rh-negatief is, heeft u geen tweede dosis nodig.

Wanneer moet ik mijn zorgverlener bellen?
Bel uw arts als u Rh-negatief bent en vaginale bloedingen of trauma heeft tijdens uw zwangerschap. Uw zorgverlener kan u RhoGAM geven.

Belangrijke punten over de ziekte van Rh
Rh ziekte komt voor tijdens de zwangerschap. Het gebeurt wanneer de Rh-factoren in het bloed van moeder en baby niet overeenkomen.

Als de Rh-negatieve moeder is gesensibiliseerd voor Rh-positief bloed, zal haar immuunsysteem antilichamen aanmaken om haar baby aan te vallen.

Wanneer de antilichamen de bloedbaan van uw baby binnendringen, vallen deze de rode bloedcellen aan. Hierdoor gaan ze kapot. Dit kan tot problemen leiden.

Deze toestand kan worden voorkomen. Vrouwen die Rh-negatief zijn en niet gesensibiliseerd zijn, kunnen medicijnen krijgen. Dit geneesmiddel kan ervoor zorgen dat uw antilichamen niet meer reageren op Rh-positieve cellen van uw baby.

Volgende stappen
Tips om u te helpen het meeste uit een bezoek aan uw zorgverlener te halen:

Ken de reden voor uw bezoek en wat u wilt gebeuren.

Schrijf voor je bezoek vragen op die je wilt beantwoorden.

Neem iemand mee om u te helpen vragen te stellen en onthoud wat uw provider u vertelt.

Noteer tijdens het bezoek de naam van een nieuwe diagnose en eventuele nieuwe medicijnen, behandelingen of tests. Noteer ook alle nieuwe instructies die uw provider u geeft.

Weet waarom een ​​nieuw medicijn of behandeling wordt voorgeschreven en hoe dit u zal helpen. Weet ook wat de bijwerkingen zijn.

Vraag of uw aandoening op andere manieren kan worden behandeld.

Weet waarom een ​​test of procedure wordt aanbevolen en wat de resultaten kunnen betekenen.

Weet wat u kunt verwachten als u het geneesmiddel niet gebruikt of de test of procedure niet uitvoert.

Als u een vervolgafspraak hebt, noteer dan de datum, tijd en het doel van dat bezoek.

Weet hoe u contact kunt opnemen met uw provider als u vragen hebt.

Mijn zoon is dus een halve rh negatieveling…lol
en heeft net als ik puntoren… of vlinderoren zoals mijn moeder ze altijd noemde 🙂
Zou hij ooit kinderen krijgen met een vrouw die een rh negatieve bloedgroep heeft is de kans groot dat hun nageslacht ook een negatieve bloedgroep heeft, heeft zijn a.s. vrouw idem een erfdeeltje rh negatief kunnen ze ook kinderen krijgen met een rhesus negatieve bloedgroep.

Gerelateerde artikelen

Back to top button