web analytics

Leeftijdskloof tussen Twinflames

Leeftijdskloof tussen Twinflames

When two souls call to each other the universe hears the whisper and conspires to bring them together. In the world of spirit distance is not an issue and time is not a barrier. Two souls who have found each other and hold on to the hand of the divine will see heaven and earth move to make a way for their love.:

Velen van ons kunnen in de war raken over het leeftijdsverschil tussen Twinflames … Want dat komt ook zeker voor.

Hoe kunnen twinflames nu van verschillende leeftijden zijn als ze samen (tegelijkertijd) zijn gemaakt? Right? Dit vereist een beetje een verklaring.
De leeftijd van het fysieke lichaam, onze biologische leeftijd, vertelt u hoe lang uw lichaam op de aarde is geweest. Dit heeft niets te maken met de leeftijd van uw ziel, die verteld hoe lang je ziel bestaat.

Twinflames worden gemaakt als één ziel. Dat gebeurde eeuwen geleden (minstens miljoenen jaren geleden zelfs) Daarna komen ze op aarde op een bepaald punt in hun reis. En dat is wanneer de Eerste Split gebeurd. Op aarde zelf, nadat we gescheiden zijn van elkaar als zielsdeeltje, we hebben allemaal wel duizenden incarnaties …
Dus de fysieke leeftijd van het lichaam is eigenlijk gewoon een getalletje voor de ziel. De leeftijd van de Ziel is namelijk hetzelfde voor beide Twinflames. De manier waarop ze denken, handelen, zich gedragen … hun niveau van ‘volwassenheid’ en wijsheid (op zielsniveau) is helemaal hetzelfde.

De fysieke leeftijd kan verschillend zijn … en voor Twinflames maakt dit echt helemaal niets uit.

Het leeftijdsverschil tussen de twinflames kan een aantal jaren zijn. Het varieert meestal tussen de 20 tot 40 jaar zelfs, maar ik heb gehoord van twinflames met de leeftijds gaten van maximaal 70 jaar. (WOW!)

Als je erover nadenkt, rekening houdend met alles dat onze zielen in de afgelopen duizenden jaren zijn geweest, het samenzijn in het fysieke bestaan samen met uw twinflame is dus als een geschenk.

Lees ook:   Hoe herken je een soulmate?

De ‘leeftijdsgetallen’ zijn dus van geen betekenis in een twinflame relatie … Uw zielen hebben eindelijk alle kwesties na duizenden incarnaties opgelost, en zijn klaar om zich te herenigen, en zijn terug waar ze echt deel van uitmaken -. Samen Dat is alles dat er echt toe doet.

Twinflames zijn van hetzelfde ‘volwassenheids’ level het maakt niet uit wat het leeftijdsverschil zou kunnen zijn. Zij kunnen genieten van de perfectie van de liefde, zelfs als hun leeftijd, laten we zeggen, een gat van 40 jaar heeft. Leeftijd zal de twinflame verbinding op geen enkele wijze beïnvloeden. Het is altijd net zo mooi en bijzonder als het is … ongeacht wat de leeftijds kloof is.
Het hebben van een leeftijdsverschil van 40 jaar of minder is iets waar je juist blij om zou moeten zijn. Want dan kunt u genieten van een echtelijke relatie … die echt inhoudelijk de volledige essentie van Twinflames op relatiegbied betekend. Een twinflame is eigenlijk de enige relatie in zijn soort op het niveau van de ziel, en het ervaren van de schoonheid van deze heelheid als een getrouwd stel, in fysieke aardse vorm is gewoon verbazingwekkend Divine.

So true!! More:

Het leeftijdsverschil is afhankelijk van de reis van de zielen en de tijd die het vergt om al klaar te zijn in deze incarnatie samen met de twinflame.

Dus, als u een leeftijdsgat van 20 jaar of minder hebt, overweeg dan bij jezelf, en je huidige leven, dat dit heel bijzonder is. Omdat uw zielen hard hebben gewerkt om het allemaal gesynchroniseerd te krijgen op deze manier … Dus dat je echt kunt genieten van de verbinding tijdens het leven en zijn in uw fysieke (menselijke) lichamen.

Lees ook:   De band die de tweelingvlammen verenigt, reikt tot ver buiten het fysieke

In sommige gevallen kan de leeftijdskloof tot 70 jaar (of meer)zijn. Als uw leeftijdskloof is meer, dan wat geschikt zou zijn, met het oog om te trouwen , afhankelijk van uw locatie en cultuur, kunt u nog genieten om gewoon samen te ‘zijn’ met uw twinflame. Je zou goede vrienden kunnen zijn of in een andere relatie (zoals een student leraar) en nog steeds genieten van de schoonheid van deze heilige eenheid … gewoon op een wat andere manier … Maar als tweelingzielen begrijp je dit ook.
Seksualiteit is wel belangrijk maar niet zaligmakend in een contact met elkaar. Er is nml zoveel meer diepgang.

My dear, our souls met long before our eyes did...:
Als de leeftijd kloof teveel is, je zou zelfs nooit de waarheid van de aard van de verbinding kunnen ontdekken … er was eens een verhaal over een man in zijn vroege jaren ’20 of zo … Hij had een vaste relatie met zijn vriendin … Ze gingen zelfs trouwen … Hij bezocht een bejaardenhuisheel vaak. Hij zou daar gewoon zitten om te praten,…. urenlang met zijn favoriete tante daar … een vrouw die ergens in haar jaren ’90 was … Ze was zijn twinflame … Ze hebben nooit geweten over tweelingzielen en ze leefden, gelukkig, beiden hun eigen levens … maar toch genoten ze intens van de prachtige aansluiting met elkaar op een unieke manier …

Trying to not love you anymore is impossible. Not only does my heart belong to you, but my soul does as well :(:
Het punt van dit alles is …

Uw twinflame komt in je leven op een manier die het meest geschikt is voor jullie beiden. Je bent dan gekomen tot het punt waar u kunt genieten van het samenzijn … en dan stijgen jullie samen als één ziel na de reis op Aarde terug in een voltooid samenkomen … en dat is alles wat er echt toe doet.

Lees ook:   How to know if your twin flame is constantly thinking about you

Vertaald wederomski door Wingski

"together forever, never apart...maybe in distance, but never in heart":
—————————————————————–

Ik wist het… Gaat op zoek naar iemand die 40 jaar jonger is…
-Aw negen jaar is wel heel erg jong hé? 😀
Oké 20 jaar jonger dan! Omdat het kan!
Waar is hij mijn tweelingzielige…?????????
Zucht!
😉

Kwenie…

Gerelateerde artikelen

Back to top button