web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieTweelingzielen

Liefde uit een vorig leven

Liefde uit een vorig leven

3d08a2b5323d5dc7f338094131e01e8c AnGel-WinGs.nl
Er zijn veel feiten wanneer een persoon zich herinnerde wie hij was in een vorig leven of sommige passages uit dit leven. Onder hypnose, in visioenen (vooral als we het hebben over een persoon met een hoge gevoeligheid voor energieën of een sterk empathisch vermogen).

Waarom weten over je vorige levens?
Moeten we weten wie we waren in een vorige incarnatie?

We resetten als we geboren worden. Het is zo gerangschikt door de natuur \ universum \ universum dat we deze herinneringen niet hebben. Ja, en waarom daarheen gaan … wat als je in het verleden een vreselijke misdaad hebt begaan, enz.

Maar er zijn gevallen waarin een dergelijke behoefte zich voordoet. Dit komt meestal voor bij mensen met een hoog bewustzijnsniveau. Dergelijke kennis kan helpen om te begrijpen waarom alles in dit leven is geregeld zoals het is, om veel over jezelf te begrijpen. Bijvoorbeeld, waarom geeft een gebrek aan vrijheid je zo’n kwelling (kantoorwerk, huwelijk, elke situatie waarin je in strijd met je verlangens moet handelen, gewoon omdat je het “nodig hebt”), misschien heb je in een vorig leven een groot hoeveelheid tijd doorgebracht in gevangenschap of slavernij, het kan ook sociale fobie veroorzaken.

Of begrijp waarom je in je jeugd zo aangetrokken werd tot muziek, ballet en Frans, hoewel niemand in je familie dit ooit deed of erin geïnteresseerd was.

Karmische partners

We ontmoeten mensen met wie we in vorige levens verbonden waren. Sommige in dezelfde hoedanigheid, andere op een heel andere manier.

De ziel die je moeder was, kan je ontmoeten als minnaar/minnares, of omgekeerd, je kunt de situatie van onmogelijke relaties herhalen (bijvoorbeeld verliefd worden op een persoon die een gezin heeft, zowel in een vorige incarnatie als in deze), of het kan een spontane kennismaking zijn wanneer iemand in een zeer korte tijd je goede vriend of vriendin wordt, wanneer het volledige gevoel is dat je elkaar altijd al hebt gekend.

Zulke ontmoetingen zijn altijd bijzonder. Zelfs als de geest zegt dat zo’n verbinding niet nodig is, kun je het nog steeds niet stoppen, het is alsof het je in een trechter zuigt en je niet kunt stoppen, je wordt tot deze persoon aangetrokken, je wilt echt ervaren wat het is, en of het kan leiden tot…desnoods antwoorden.

Zelfs als de relatie niet werkt, kom je er keer op keer op terug, omdat er een transcendentaal geluk van binnen is of wanneer het hart gevuld is met warmte alleen al door de gedachte aan een persoon, hoewel je weet dat zo’n relatie onmogelijk is. Het is meer dan scheikunde, hormonen, verliefd worden.

Waarom ontmoeten we partners uit een vorig leven

Het is allemaal één eindeloos proces. Het zijn allemaal dezelfde lessen. We ontmoeten elkaar om te leven, te begrijpen, te ontrafelen, te geven of te nemen. Het leven brengt ons samen als een magneet. En of we het nu leuk vinden of niet, we zullen moeten overleven. Hierachter incarneren we keer op keer.

Het is belangrijk om in de gaten te houden wat er aan de hand is. Omdat een persoon niet altijd in ons leven verschijnt (als het gaat om de relatie tussen een man en een vrouw) om onze weder helft voor het leven te worden. Soms lijken ze te helpen, om uit een moeilijke situatie te komen, om belangrijke woorden te zeggen die we op dit moment moeten horen, en dan moeten ze vertrekken.

Een teken van een karmische relatie is dat hij of zij, of misschien beide, onopgeloste emoties in zich dragen, zoals jaloezie, woede, schuldgevoel, angst, verslaving. Omdat ze geen uitlaatklep voor hun emoties kunnen vinden, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken in de volgende incarnatie. Het doel van de nieuwe bijeenkomst is om elkaar in de gelegenheid te stellen een urgent vraagstuk op te lossen. Dit gebeurt door dezelfde situatie voor een bepaalde tijd na te bootsen. Bovendien kunnen tijdens zo’n situatie de rollen wisselen.

Hoe herken je een partner uit een vorig leven

Ogen.

Als je in de ogen van een mens kijkt, kun je veel begrijpen en voelen, want de ogen worden niet voor niets de spiegels van de ziel genoemd. We herkennen mensen uit het verleden aan hun ogen, de kleur van de iris, de incisie kan veranderen, maar het uiterlijk blijft hetzelfde. De ziel onthoudt alles. Als we zo iemand in de ogen kijken, raakt het ons als stroom.

Leeftijdsverschil.

Het leeftijdsverschil van 5 of 10 jaar tussen een man en een vrouw is helemaal geen toeval. Het is waarschijnlijk dat er een karmische band is tussen deze partners die het afwerken van wederzijdse schulden vereist.

Karma houdt ze dicht bij elkaar. Ze zullen in één richting door het leven gaan, maar tegelijkertijd moet een van hen de rol van gids op zich nemen en de ander een volgeling worden.

Het leeftijdsverschil van 15 jaar is een indicator van een zeer sterke karmische aantrekkingskracht. Het is moeilijk voor zulke mensen om zich te verspreiden, zelfs als ze dat zouden willen. Maar hun relatie is complex – ze helpen elkaar de juiste levenskeuze te maken, of, omgekeerd, hun partner op een dwaalspoor brengen, waardoor zijn karmische schulden in het komende leven toenemen.

Verrassing. Relaties zijn onverwacht gebonden voor beide partners of een van hen, evenals hun vrienden en familieleden. De verrassing is dat deze partners soms totaal verschillend van karakter, temperament, sociale en financiële status en een groot leeftijdsverschil kunnen zijn.

De snelheid van relatieontwikkeling.

Ze beginnen zo snel dat een persoon zich niet volledig bewust is van de voortdurende veranderingen en pas na een jaar of langer de situatie bewust begint waar te nemen. Daarvoor wordt hij gedreven door krachten en reacties die hij niet volledig kan verklaren. Maar de vraag of partners elkaar “na het wakker worden” willen aankijken blijft vaak open.

In beweging. Na het huwelijk kunnen echtgenoten naar een andere stad of zelfs naar het buitenland verhuizen. Ver weg verhuizen na een ontmoeting en huwelijk, familiebanden verbreken, een nieuw leven beginnen ergens ver van de geboorteplaats is een ander belangrijk teken van een karmische connectie.

Een moeilijke situatie.

Als de meest voorkomende optie – een partner – een dronkaard of een partner – als een drugsverslaafde. Misschien wat gezondheidsproblemen van een huwelijkspartner (leven met een persoon in een rolstoel, geestesziek) of het vroege (vóór 40 jaar) overlijden van een partner. Dergelijke relaties kunnen natuurlijk ‘straf’ worden genoemd. Maar in hoeverre houdt men nog van de ander als iemand bv ziek is, dat kan ook een karmische straf zijn, om mee te moeten maken.

Afwezigheid van kinderen.

Dit is een indicator van een gesloten toekomst voor de generatie door deze mensen. Dergelijke karmische relaties van echtgenoten zijn op zichzelf gericht en dienen om hun eigen karaktereigenschappen te begrijpen. Tot op zekere hoogte kan deze relatie een kortsluiting worden genoemd. In de regel blijken ze uiteindelijk, jaren later of vrijwel direct,  ​ leiden tot afscheid.

In deze karmische verbinding hangt alles af van hoe elke partner “correct” was in hun acties. Als de partners “correct” (vanuit het oogpunt van het lot en de kosmos) zich in deze relaties hebben getoond, bijvoorbeeld, hebben ze elkaar niet gezworen en beschuldigd van onvruchtbaarheid, maar een kind uit een weeshuis geadopteerd, dan kan dit paar later een gezamenlijk kind hebben.

Als slechts één van de partners zich “correct” probeerde te gedragen, maar geen steun kreeg, zal het leven hem als beloning een andere partner geven, van wie hij bv wel kinderen zal krijgen.

Fataal. Er is vanaf het begin een soort onvermijdelijkheid in een relatie.

Liefdes driehoeksrelaties; situaties van “onmogelijke” liefde, om een ​​aantal objectieve en subjectieve redenen; situaties van haat-liefde, wanneer het lijkt alsof partners hun hele leven met elkaar hebben gevochten, en toch ongelukkig zijn zonder elkaar. Ze lijken gek genoeg van elkaar te houden en elkaar waanzinnig te haten.

Of het lot brengt simpelweg constant partners bij elkaar, of ze dat nu willen of niet. Een levendig voorbeeld zijn de personages van Alec Baldwin en Kim Bassinger in de beroemde film The Marrying Habit. In de karmische relaties van zo’n paar verandert of kan er weinig veranderd worden – deze relaties lijken zich vanzelf te ontwikkelen volgens een vooraf bepaald plan.

Karmisch komt voor in elke relatie met wie dan ook, je hebt slecht karma maar ook goed karma uiteraard.
Het gaat om de lessen die je gezamenlijk leert door en met elkaar.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥