web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieTweelingzielen

Mysteries of Karma: 11 tekenen dat je liefde uit een vorig leven hebt ontmoet

Mysteries of Karma: 11 tekenen dat je liefde uit een vorig leven hebt ontmoet

dabf34d250a0b0eb59ea3e6c0544420b AnGel-WinGs.nl

De verwantschap van zielen kan een realiteit zijn. We kunnen niet zeker weten of we iemand hebben ontmoet met wie we al in een vorig leven door gevoelens verbonden waren. Maar het feit dat we soms mensen ontmoeten die ons idee van grensoverschrijdende contacten met mensen kunnen veranderen
Heb je het gehad dat je gewoon tijd hebt om ergens over na te denken, en je geliefde pikt je woordeloze gedachte of idee al op? Je kunt zelfs gewoontes  en eigenschappen spiegelen. Dit is niet alleen “begrijpen zonder woorden”, er is hier iets meer aan de hand – het lijkt erop dat er een onzichtbare draad tussen jullie is die jullie al heel lang verbindt.

Er is een gevoel dat je deze diepe liefde in een vorig leven hebt gedeeld.

Het hartchakra gaat open en je begint je de liefde van je vorige leven te herinneren. Bij de eerste ontmoeting begrijpen jullie allebei dat jullie al ooit eens verliefd waren, dat komt jullie vreemd voor. Hoe? Waarom besloot de hand van het universum dat het tijd was om jullie zielen weer aan elkaar te onthullen? Blader door de vragen in je hoofd, maar uiteindelijk voel je gewoon een déjà vu en geniet je van een enorme energie in het diepste deel van je ziel.

Hoe weet je  wie geestverwanten zijn? Hoe herken je de liefde uit een vorig leven? Wat zijn de tekenen dat je liefde uit een vorig leven hebt ontmoet?

Hier zijn 11 hoofdtekens:

1. Je voelt je op je gemak als je bij hem bent
Je wordt eindelijk begrepen.

Je kunt jezelf zijn en hij zal je nooit veroordelen. Hij neemt je onvoorwaardelijk voor lief. Als jullie elkaar in de ogen kijken, voelen jullie beiden een gevoel van troost. Je lijkt met hem op dezelfde golflengte te zitten en in je gevoelens heb je het idee dat je leven onafscheidelijk is van iemand die jou als zichzelf kent.

2. Op het moment van de ontmoeting rolt de emotionele rollercoaster over je heen
De persoon met wie je een relatie hebt, kan je innerlijke zijn met iets nieuws vullen. De zee van gevoelens en emoties lijkt je te inspireren. Je kunt dit gevoel niet in woorden uitleggen, maar er was iets in deze ontmoeting dat je leven volledig zou kunnen veranderen. Het lijkt u toe dat uw paden toevallig met hem verweven zijn. Bij de volgende ontmoeting wil je hem niet lang van je laten gaan.

3. Jij en hij(zij) delen herinneringen uit het verleden
Je weet niet waarom, maar jullie vinden het allebei leuk (mits jij je dit kunt herinneren) om herinneringen uit een vorig leven te delen. Het is bijna onverklaarbaar. Misschien herinnert u zich het samenwonen met hem, gemeenschappelijke activiteiten en reizen. Alle herinneringen worden op een intuïtief niveau bewaard. En nu ben je erin geslaagd om dit alles over te brengen naar het leven van vandaag en het te delen met een geliefde.

4. Je verbergt niets voor hem.
Je voelt dat je je voor hem kunt openstellen, het grootste geheim kunt vertellen, alles wat in het hart ligt. Je bent er helemaal zeker van dat hij je nooit iets zal verwijten. Zoiets is je nog nooit overkomen, toen elk woord van je werd gehoord en de geuite gedachte met begrip werd aanvaard. Je hebt ook het gevoel dat je gedachten op de een of andere manier bijzonder belangrijk zijn, omdat er naar hen wordt geluisterd en ernaar wordt geluisterd. Dankzij je soulmate voel je je eindelijk op je gemak en natuurlijk. De angst om je open te stellen heeft je voor altijd verlaten en nu voel je je echt levend.

5. Je verdwaalt in de tijd door bij hem in de buurt te zijn.
Je hebt de neiging om de omringende realiteit te vergeten op de momenten van zijn aanwezigheid. Op de momenten van de gesprekken gaat de tijd snel en nauwelijks waarneembaar. Het lijkt misschien alsof er een paar minuten zijn verstreken, maar in werkelijkheid is het veel langer geweest. Je voelt harmonie en kalmte met het vermogen om een ​​gesprek te voeren over elk onderwerp.

6. Er is een diepe spirituele verbinding tussen jullie, ondanks de afstand.
Zelfs in het geval dat je je vrije tijd apart doorbrengt, ben je nog steeds verenigd en stevig gebonden door een onzichtbare draad. Misschien heeft deze persoon u iets eerder bezocht in uw gedachten of dromen. Tegelijkertijd stelde je je constant voor hoe hij eruit zag. Onbewust wist je altijd dat je paden zouden samenkomen. Hiervoor werd een teken gegeven met de gedachte dat je hem weldra zou ontmoeten.

7. Er is een directe verbinding tussen jullie
Denk er eens over na, misschien voelde je je ongemakkelijk in een onbegrijpelijke situatie of eenzaam. Nadat je hem hebt ontmoet, heb je deze onaangename herinneringen voor altijd uit je geheugen gewist.
Die onbreekbare band is veel sterker dan alles wat je eerder hebt meegemaakt. Alleen met hem kun je over alle onderwerpen praten. Helderziende Michael Niall zegt het volgende over vroegere relaties: “Iedereen heeft wel eens in een situatie moeten verkeren waarin het ontmoeten van een nieuwe persoon die zeer diepe verbinding met zich meebracht, die kon voorspellen hoe deze persoon zich op een of ander moment voelt.

Op zulke momenten in ons leven lijkt het ons alsof deze mensen ons leven nooit hebben verlaten. In het spirituele begrip van de kwestie die wordt overwogen, wordt dit beschouwd als “kortstondig karma”, dat uitsluitend door het uitverkoren volk wordt gevoeld. Deze ultradiepe verbinding, aangevuld met comfort en warmte, is niets meer dan een segment uit een lang verleden. Dit segment leek bij ons teruggekeerd, maar met een nieuwe voortzetting.

8. Je hebt de mogelijkheid om een ​​telepathische verbinding met hem te onderhouden
De berichten die hij stuurde voordat je met hem herenigd werd, komen in je op. Dit verklaart volledig de reden voor zo’n onbreekbare band. Twee harten waren voorbestemd om zich te verenigen door middel van een buitenaards lijkende  relatie. Jullie waren ooit verenigd door lange gezamenlijke levens reizen. Waar je pad ook ligt, je hoort en denkt tegelijkertijd mentaal aan elkaar.
Het komt voor dat deze persoon je gedachten in woorden vertaalt of aanvult wat je al hebt gezegd. Hierin ben je vergelijkbaar.

9. Je hebt een diepe spirituele connectie
Je relaties zijn niet oppervlakkig, ze zijn gebaseerd op een diepe verbinding. Op momenten van je sterke relatie ben je verenigd door de overeenkomst van opvattingen over bepaalde spirituele waarden. Je voelt en vult elkaar aan op het niveau van emoties en denkprocessen, terwijl je de troost voelt die duidelijk tot uiting komt in veel aspecten van je leven. Door deze diepe verbinding kun je uren achter elkaar praten en alles begrijpen zonder verder oponthoud. Je bent naast hem en je voelt deze sterke en diepe verbinding.

10. Je hebt nog nooit zo’n sterke en stabiele relatie gehad.
Zoiets kun je je natuurlijk in je leven niet meer herinneren. Je lijkt te resoneren in zijn aanwezigheid en voelt een lichte trilling. Natuurlijk kun je niet terugkeren naar je normale leven, omdat de ontmoeting met een geliefde je in een betere richting heeft gestuurd en er is geen weg meer terug. Niet iedereen kan zo’n resultaat behalen.

11. Door zijn gedrag voelde je je natuurlijk.
Je sympathieke persoon zou je naar een hoger niveau moeten tillen, terwijl je een golf van energie, nieuwe kracht voelt. Zoals leegte gevuld is met licht, zo zal je verblijf in deze wereld gevuld zijn met spirituele betekenis. Na een ontmoeting met je soulmate, zul je harmonie met jezelf voelen, alsof je uit een diepe slaap ontwaakt. Als je hem eenmaal ontmoet hebt, laat je hem niet meer los! Want beter kun je niet ontmoeten.
Misschien is dit gewoon een uiting van gepassioneerde gevoelens, persoonlijke sympathie, of misschien heb je fabelachtig geluk om die ware liefde uit je vorige leven te ontmoeten. Alle bovenstaande tekenen hiervan zijn een duidelijke bevestiging.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥