web analytics

Er bestaat een zwarte markt voor lichaamsdelen in Amerika… uitvaartondernemer zojuist aangeklaagd wegens strafrechtelijk onderzoek

Dit gaan ze niet menen toch?! Zijn mensen echt zo evil????

Ik ben misselijk na het lezen van dit artikel, dus fasten your seatbelts,..

∇In Amerika bestaat een zwarte markt voor menselijke lichaamsdelen. Een uitvaartcentrum in Colorado kon bijna tien jaar lang lichaamsdelen verhandelen . Van 2009 tot 2018 exploiteerden Megan Hess en haar moeder Shirley Koch een ‘non-profitorganisatie’ genaamd de Sunset Mesa Funeral Foundation. Nu worden deze operators in een federale rechtbank aangeklaagd voor postfraude, illegale handel in lichaamsdelen en het geven van nep-as aan klanten.cry via Angel-Wings

Families die crematiediensten zochten bij Sunset Mesa Funeral Foundation zouden nep-as ontvangen, omdat hun dierbaren werden ontleed en ledemaat voor ledemaat verkocht via achterdeur, mail-in Donor Services. wmpl mail via Angel-WingsFamilies die wel instemden met orgaandonatie werden ook voorgelogen, omdat het uitvaartcentrum meer lichaamsdelen verkocht dan waar de families mee instemden.wmpl negative via Angel-Wings

Uitvaartcentrum deelde nep-as uit tijdens de verkoop van lichaamsdelen op de zwarte markt

Megan Hess en Shirley Koch boden crematiediensten aan families aan voor $ 1.000 of meer. Veel van de crematies hebben echter nooit plaatsgevonden en families kregen betonmengsels of as van andere verbrande lichamen. frown via Angel-WingsAchter gesloten deuren plukten Hess en haar moeder de lijken uit elkaar wmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wings op zoek naar levensvatbare organen en ledematen. Na de aanschaf van de lichaamsdelen zouden Hess en Koch de ledematen aanbieden aan derden op de zwarte markt. Veel van deze derde partijen omvatten medisch onderzoek, chirurgische opleiding en andere educatieve verkooppunten. Er is communicatiebewijs dat Hess en haar moeder mogelijk hebben samengewerkt met verpleegafdelingen om specifieke organen te identificeren die kopers eisten.

Hess en haar moeder werden in 2020 gearresteerd op zes tellingen van postfraude en drie tellingen van illegaal transport van gevaarlijke stoffen. Hess heeft zich alleen schuldig gemaakt aan postfraude. Een aantal van de aanklachten is ingetrokken als onderdeel van een nieuwe pleidooiovereenkomst. Hess riskeert nu een maximumstraf van 20 jaar in een federale gevangenis, maar realistisch gezien kijkt ze uit naar 12 tot 15 jaar, aldus aanklagers.

Lees ook:   “Jeugdzorg behandelt kinderen als objecten die geld opleveren”

Hess gaf in de rechtbank toe dat zij en haar moeder ten minste een dozijn families hebben bedrogen die betaalden om hun overleden dierbaren te cremeren. De autoriteiten beschuldigden het sinistere duo ook van scheepslichamen (¿) die positief testten op Hepatitis B, Hepatitis C en HIV. Een deel van de lichaamsdelen die ze per post vervoerden, waren afkomstig van mensen die stierven aan infectieziekten. Volgens een onderzoek adverteerden Hess en Koch ten onrechte dat deze lichaamsdelen “ziektevrij” waren toen ze ze aan kopers aanboden. Bovendien kwam een ​​van Hess’ voormalige werknemers naar voren en beschuldigde haar ervan gouden tanden uit een schedel te hebben getrokken en ze voor $ 40.000 te hebben verkocht.wmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wingswmpl negative via Angel-Wings

Walgelijke mensen, gewoonweg monsters, geen straf is te hoog voor dit soort schuim der aarde… vreselijk!

Orgaanhandelindustrie is afhankelijk van de strategische hersendooddiagnose van orgaandonoren

Volgens communicatiemateriaal zou Hess ook medische professionals ontmoeten in verpleegafdelingen om potentiële orgaandonoren te identificeren. wmpl wacko via Angel-Wings In een gesprek in 2014 met een potentiële koper van lichaamsdelen schreef Hess dat ze “op de 4e een ontmoeting had met het hospice” en dat ze “de sluizen van donoren zouden openen”.wmpl negative via Angel-Wings 

Hess zei: ‘Er vallen vier of vijf doden per dag. Maak je klaar!!!!” Ze bood de potentiële koper een deal aan. “Wat dacht je van een deal over volledig gebalsemde ruggengraat … $ 950?” schreef ze .

Deze mededelingen zouden een volledig onderzoek naar de praktijken op de hospiceafdeling moeten openen. Als de vraag naar specifieke organen zo groot is en er goedbetaalde klanten zijn, kan het krijgen van een hersendooddiagnose een cruciale stap worden in de handel in lichaamsdelen. Zodra een hersendooddiagnose is verkregen bij een orgaandonor, is de familie wettelijk verplicht om hun geliefde over te geven aan orgaanverwerving (hoewel religieuze vrijstellingen in de meeste staten beschikbaar zijn).

Lees ook:   7 Tekenen van een giftige familie

Zodra een hersendooddiagnose is gesteld, worden de organen tijdig geoogst. De controverse achter de hersendooddiagnose voedt de speculatie dat er een heimelijke, legale handel in lichaamsdelen plaatsvindt binnen het Amerikaanse medische systeem, waarbij de vraag naar organen wereldwijd groeit. Nu dit uitvaartcentrum in Colorado het proces helpt vergemakkelijken, wordt het duidelijk dat er een zeer reële en sinistere industrie voor lichaamsdelen is die zowel op orgaandonoren als op nietsvermoedende slachtoffers jaagt.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar OrganHarvesting.News .

Bronnen zijn onder meer:

NBCNews.com

NYPost.com

HopkinsMedicine.org

Echt om te janken dit soort zaken…
Wie brengt zoiets walgelijks voort?
Hoe kun je…?????
Ik wil er niet teveel bij stilstaan, want dit is zoiets gruwelijks… wmpl cry via Angel-Wings

Gerelateerde artikelen

Back to top button