web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkSpiritueel

Aanwijzingen van psychosomatiek: mentale oorzaken van ziekten

Een man met een droevig gezicht heeft duidelijk droevige gedachten. In dit opzicht zijn de gezichten van ouderen interessant. Ze zijn een directe weerspiegeling van hun manier van denken gedurende hun hele leven. Hoe zie je eruit als je ouder wordt?

Hieronder vindt u een volledige lijst van de metafysische diagnose en mentale oorzaken van veel ziekten.

Dit klopt voor ongeveer 90%. Dus – de psychosomatiek van ziekten en hun behandeling.

Het hoofd vertegenwoordigt onszelf.

Dit is wat we aan de wereld laten zien. We worden herkend aan ons hoofd. Als er iets mis is met het hoofd, betekent dit dat er iets mis is met ons.

Haar staat voor kracht.

Als we erg bang zijn, creëren we een “stalen riem” die meestal begint in de schouderspieren en dan naar het hoofd gaat, en soms naar de ogen. Haar groeit door het haarzakje.

Wanneer we veel druk uitoefenen op de schedel, sluiten deze zakjes automatisch en begint het haar af te sterven en uit te vallen. Als de spanning constant wordt voortgezet en de schedel niet ontspannen is, stopt het haar met groeien. Het resultaat is kaalheid. Vrouwen begonnen kaal te worden sinds ze de ‘zakelijke’ mannenwereld betraden.

Dit merken wij natuurlijk niet altijd, aangezien veel pruiken er volledig natuurlijk uitzien.

Oren

Ze zijn een symbool van het vermogen om te luisteren en te horen. Wanneer iemand problemen heeft met zijn oren, betekent dit dat er iets in zijn leven gebeurt dat hij botweg weigert te horen. Oorpijn is een voorbeeld van de ultieme ergernis van wat je hoort. Kinderen hebben vaak oorpijn. Zij, de arme kinderen, moeten thuis luisteren naar alles wat ze misschien niet eens willen horen. Het is verboden voor een kind om zijn woede te uiten, en aangezien hij praktisch niets kan veranderen, leidt deze onmogelijkheid tot pijn in de oren.

Doofheid is een lange – mogelijk levenslange – onwil om naar iemand te luisteren. Merk op dat wanneer we de ene partner met een hoortoestel zien, de andere non-stop praat…

De ogen spreken van het vermogen om te zien.

Als we problemen hebben met onze ogen, betekent dit meestal dat we weigeren iets te zien – in onszelf of in ons leven. Als ik kleine kinderen met een bril zie, weet ik dat er thuis iets mis is, ze weigeren letterlijk ergens naar te kijken. Als ze de huiselijke situatie niet kunnen veranderen, verstrooien ze letterlijk hun zicht, zodat de ogen het vermogen om helder te zien verliezen.

Hoofdpijn ontstaat wanneer we ons onbekwaam voelen.

De volgende keer dat je hoofdpijn krijgt, stop dan even en vraag jezelf af waar je, je laag voelt en waarom. Vergeef jezelf, laat dit gevoel weggaan, en je hoofdpijn zal vanzelf verdwijnen.

Migraine wordt veroorzaakt door mensen die perfect willen zijn, maar ook door mensen die in dit leven veel irritatie hebben opgebouwd.

De nek en keel zijn erg interessant.

De nek is het vermogen om flexibel te denken, het vermogen om de andere kant van de zaak te zien en het standpunt van een ander te begrijpen. Als we nekproblemen hebben, betekent dit dat we koppig worden en weigeren flexibeler te zijn.

Keel staat voor ons vermogen om voor onszelf op te komen, om te vragen wat we willen.

Keelproblemen komen voort uit het gevoel dat we “geen recht hebben” en uit een gevoel van onze eigen minderwaardigheid. Een zere keel is altijd vervelend.

Als hij gepaard gaat met verkoudheid, dan is er daarnaast ook verwarring.

Lees ook:   Het innemen van psychofarmaca kan leiden tot geweld en zelfmoord

Laryngitis betekent meestal dat we zo boos zijn dat we letterlijk niet kunnen praten. De keel is bovendien een deel van het lichaam waar al onze creatieve energie is geconcentreerd.

Ziekten die verband houden met de amandelen en de schildklier geven daarom aan dat je in creatieve zin niet hebt kunnen doen wat je zou willen. Het is in het keelgebied dat onze veranderingen voor het eerst plaatsvinden. Wanneer we weerstand bieden aan verandering, ontwikkelen we meestal keelproblemen.

Let op hoe we soms uit het niets beginnen te hoesten. Of iemand anders begint te hoesten. Wat wordt er op dit moment precies gezegd? Waar reageren we op? Is het koppigheid, weerstand of bewijs dat we aan het veranderen zijn?

Rug

De achterkant is een ondersteuningssysteem. Rugklachten geven aan dat u onvoldoende ondersteuning voelt. Te vaak denken we dat we gesteund worden door familie en vrienden. In werkelijkheid is dit de ondersteuning van het Universum en het Leven zelf.

Boven rug problemen zijn een signaal van onvoldoende emotionele steun: “Mijn man (minnaar, vriend) begrijpt het niet en steunt me niet.” Het middelste deel van de rug is direct gerelateerd aan schuldgevoel. Ben je bang voor wat er achter je is, of verberg je daar iets? Heb je het gevoel dat iemand je in de rug heeft gestoken?

Maak je je altijd zorgen om je geld? Hoe is uw financiële situatie? Het kan een bron zijn van lage rugklachten.

De longen zijn het vermogen om leven te nemen en te geven.

Longproblemen komen meestal voort uit onze onwil of angst om het leven ten volle te leven, of uit het feit dat we geloven dat we niet het recht hebben om het leven ten volle te leven. Degenen die veel roken, ontkennen meestal het leven. Ze verschuilen zich achter een masker een gevoel van minderwaardigheid.

De borst is de personificatie van het moederschap.

Wanneer er problemen ontstaan ​​met de borstklieren, betekent dit dat we letterlijk een ander persoon, ding of situatie met onze aandacht verstikken. Als er borstkanker is, is dit bovendien opgehoopte wrok of woede. Bevrijd jezelf van angst en weet dat de geest van het Universum actief en actief is in ieder van ons.

Hart symboliseert natuurlijk liefde en bloedvreugde.

Als we geen liefde en vreugde in ons leven hebben, krimpt het hart letterlijk en wordt het koud. Als gevolg hiervan begint het bloed langzamer te stromen en gaan we geleidelijk aan naar bloedarmoede, vasculaire sclerose, hartaanvallen (hartaanval). Soms raken we zo verstrikt in de levensdrama’s die we voor onszelf creëren, dat we de vreugde die ons omringt helemaal niet opmerken. Gouden hart, koud hart, zwart hart, liefdevol hart – wat voor soort hart heb je?

De maag verwerkt, verteert alle nieuwe ideeën en situaties.

En wat en wie kun je ‘verteren’? Als we maagproblemen hebben, betekent dit meestal dat we niet weten hoe we een nieuwe levenssituatie moeten assimileren.

We zijn bang.

Velen van ons herinneren zich de tijd dat passagiersvliegtuigen net begonnen te vliegen. Het idee om de lucht in te vliegen was nieuw voor ons en het was buitengewoon moeilijk voor ons om het in onze hersenen op te nemen.

Er waren zakjes om in over te geven op elke stoel die ons hielpen als we ziek werden. En we gebruikten ze bijna altijd. Nu, vele jaren later, worden de pakketten door niemand nog gebruikt. We hebben eindelijk het idee van de vlucht geassimileerd.

Een maagzweer is meer dan alleen angst, een gevoel dat we niet goed genoeg of compleet genoeg zijn. We zijn bang dat we niet goed genoeg zijn voor onze ouders, bazen, leraren, etc.

Lees ook:   Kan nieuw coronavirus uitgroeien tot de volgende pandemie?

We kunnen letterlijk niet verdragen wat we zijn. We proberen altijd anderen te plezieren. Welke functie u ook bekleedt op het werk, u kunt een compleet gebrek aan zelfrespect hebben. Het antwoord op dit probleem is liefde. Mensen die van zichzelf houden en zichzelf respecteren, hebben geen maagzweren. Wees zachtaardig en attent voor het kind in jezelf (herinner je je onze oefening?) en steun en respecteer hem altijd.

Galstenen symboliseren de opgehoopte bittere gedachten, evenals de trots die je ervan weerhoudt ze kwijt te raken. Probeer deze oefening: Zeg constant tegen jezelf: “Ik ben blij om mijn verleden los te laten. Het leven is mooi en ik ook.”

De eierstokken vertegenwoordigen creatieve energie. Problemen met hen zijn onuitgesproken creatieve mogelijkheden.

Voeten dragen ons door het leven.

Beenproblemen duiden op angst om vooruit te gaan of een onwil om in een bepaalde richting te bewegen. Onze benen dragen ons, slepen ons, dragen ons, en daarop zitten dikke, dikke dijen vol kinderachtige beledigingen. De terughoudendheid om te handelen uit zich vaak in ernstige voetproblemen. Spataderen zijn een huis of een baan waar je een hekel aan hebt.

Ongevallen zijn helemaal geen “ongelukken”.

Zoals al het andere in ons leven, creëren we ze. Je hoeft niet tegen jezelf te zeggen: “Ik wil dat mij een ongeluk overkomt.” We creëren gewoon een mentaal geloofssysteem dat ongelukken kan aantrekken. Voor sommigen van ons gebeurt er constant iets, terwijl anderen zonder een enkele kras door het leven gaan.

Ongevallen zijn een uiting van irritatie en wrok. Ze zijn een uiting van hopeloosheid en een volledig gebrek aan vrijheid van een persoon om zijn gevoelens te uiten.

Ongevallen zijn ook een opstand tegen een vertegenwoordiger van het gezag. We worden zo boos dat we iemand willen slaan, maar in plaats daarvan slaan we onszelf. Als we boos worden op onszelf, ons schuldig voelen, als we letterlijk straf voor onszelf zoeken, komt dat in de vorm van een ongeluk. Op het eerste gezicht zijn we gewoon onschuldige slachtoffers van een ongeval. Een ongeluk stelt ons in staat om anderen om hulp en medeleven te vragen. Ze wassen onze wonden en zorgen voor ons. Vaak moeten we noodgedwongen in bed blijven liggen, soms voor lange tijd. En we kreunen van de pijn. Met behulp van pijn vertelt ons lichaam ons waar we aan moeten werken in het leven. De grootte van de pijn geeft aan hoe zwaar we onszelf wilden straffen.

Reuma is een ziekte die ontstaat door voortdurende kritiek op zichzelf en anderen.

Mensen met reuma trekken meestal mensen aan die hen voortdurend bekritiseren. Dit komt door hun eigen overtuiging dat ze anderen moeten bekritiseren. Ze zijn vervloekt met hun verlangen om altijd ‘perfect’ te zijn, met alle mensen, in elke situatie. Hun last is werkelijk ondraaglijk.

Astma 

Een persoon met astma lijkt niet het recht te hebben om zelfstandig te ademen. Kinderen met astma zijn in de regel kinderen met een sterk ontwikkeld geweten. Ze nemen overal de schuld van aan. Soms helpt een verandering van woonplaats hen, vooral als het hele gezin niet mee reist. Astmatische kinderen worden dan  meestal beter. Dit wordt vaak gefaciliteerd door de school, nieuwe levenssituaties, wanneer de aanval wordt herhaald, alsof iemand op de knop heeft gedrukt.

Kanker is een ziekte die wordt veroorzaakt door diepe, opgehoopte wrok die letterlijk in het lichaam begint te eten.

Lees ook:   'Atheïsme is een vorm van autisme'

In de kindertijd gebeurt er iets dat ons geloof in het leven ondermijnt. Dit incident wordt nooit vergeten en de persoon leeft met een gevoel van groot zelfmedelijden. Het is soms moeilijk voor hem om een ​​lange, serieuze relatie te hebben. Het leven voor zo iemand bestaat uit eindeloze teleurstellingen. Een gevoel van hopeloosheid en hulpeloosheid heerst in zijn geest, het is gemakkelijk voor hem om anderen de schuld te geven van zijn problemen. Mensen met kanker zijn erg zelfkritisch. Zoals ik uit mijn eigen ervaring heb gezien, geneest het verworven vermogen om van jezelf te houden en jezelf te accepteren voor wie je bent, kanker.

Overgewicht is niets meer dan een behoefte aan bescherming.

We zoeken bescherming tegen pijn, kritiek, seksualiteit, misbruik, enzovoort. Uitgebreide keuze, toch? Ik ben nooit dik geweest, maar uit eigen ervaring was ik ervan overtuigd dat als ik me onzeker en over het algemeen onbelangrijk voel, ik automatisch een paar kilo’s aankom. Wanneer de dreiging verdwijnt, verdwijnt ook het overgewicht. Vechten tegen de wereld is een verspilling van energie en tijd. Zodra u stopt met weerstand te bieden, zal uw gewicht onmiddellijk weer normaal worden. Vertrouw op jezelf, in het hele proces van het leven, afzien van negatieve gedachten – dit zijn de manieren om af te vallen.

Pijn van welke oorsprong dan ook is een bewijs van schuld.

En schuld zoekt altijd straf, en straf creëert op zijn beurt pijn. Chronische pijn komt voort uit een chronisch schuldgevoel, zo diep in ons begraven dat we het vaak niet eens weten. Schuldgevoel is een nutteloos gevoel. Dit gevoel helpt nooit iemand, het is niet in staat om de situatie te veranderen. Dus zorg dat je uit de gevangenis komt.

Operatie (elke).

De tussenkomst van een chirurg is bijvoorbeeld nodig bij verwondingen aan armen, benen, zodat men zich kan concentreren op herstel en ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. In de geneeskunde zijn er tegenwoordig veel uitstekende artsen die zich volledig inzetten om mensen te helpen. Steeds meer artsen beginnen te behandelen met holistische methoden. En toch willen de meeste van onze artsen niet de oorzaken van ziekten aanpakken, maar alleen de symptomen en gevolgen behandelen. Ze doen het op twee manieren: of ze vergiftigen met medicijnen, of ze snijden. Chirurgen snijden, en als je naar een chirurg gaat, zal hij de operatie natuurlijk aanbevelen. Als je geen keus hebt, bereid je dan voor zodat je snel en zonder complicaties herstelt.

Tumoren zijn valse gezwellen.

De oester neemt een kleine zandkorrel en bouwt er een harde en glanzende schelp omheen om zichzelf te beschermen. We noemen een zandkorrel een parel en bewonderen de schoonheid ervan.

Wij, als een oester, nemen een stroom van wrok en rennen ermee rond totdat het in een tumor verandert. Dit wordt “oude tape oprollen” genoemd.

Tumoren bij vrouwen in de baarmoeder, eierstokken, enz. van het feit dat ze de emotionele pijn nemen die optrad als gevolg van een klap voor hun vrouwelijkheid, en er hun hele leven mee door rennen voordat de tumor verschijnt. Het wordt eenvoudigweg genoemd: “Hij heeft me enorm beledigd.”

Als je relatie met iemand eindigt, betekent dit niet dat je niet in orde bent. En dit bewijst helemaal niet waar we echt voor staan. Het gaat er niet om wat er met ons gebeurt in dit leven, maar hoe we erop reageren. Wij zijn zonder uitzondering 100% verantwoordelijk voor alles

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥