...

28 oktober 2021

 

Chinese onderzoekers vertelden over de gevaren van pesticiden

Dit is in Shanghai. Ik dacht ik doe eens wat anders dan alle andere grote steden. Dit is in Chinese stijl en dat ziet er ook heel mooi uit.Chinese onderzoekers vertelden over de gevaren van pesticiden

Volgens de website medpulse.ru hebben Chinese wetenschappers van een landbouwuniversiteit een onderzoek uitgevoerd, waaruit bleek dat obesitas kan ontstaan ​​door pesticiden, omdat ze de darmmicroflora veranderen. (antibiotica ook, maar ook vee krijgt veel antibiotica, komt ook in het drinkwater terecht!)

Het is bekend dat chloorpyrifos al sinds het einde van de 19e eeuw wordt gebruikt. Wetenschappers hebben herhaaldelijk gezegd dat het, het gewicht van een persoon beïnvloedt.

Wetenschappers hebben ontdekt dat chloorpyrifos overgewicht kan veroorzaken. De onderzoekers kwamen tot deze conclusie als resultaat van een experiment waarin ze pesticiden aan drinkwater en voedsel voor ratten toevoegden.

Wetenschappers hebben ontdekt dat chloorpyrifos schendingen van de integriteit en barrièrefunctie van de darmen veroorzaakt. De verbinding komt het lichaam binnen, veroorzaakt ontsteking, insulineresistentie, wat leidt tot diabetes en obesitas.

Bovendien hebben wetenschappers ontdekt dat de intestinale microflora ook verandert: het aantal bacteriën dat de werking van het toxine verdraagt, neemt toe.

Deze bacteriën verhoogden het risico op obesitas, vanwege een schending van de bacteriële balans.

Het is vermeldenswaard dat noch de genetische aanleg, noch de verandering in voeding in staat waren om dit beeld te veranderen.
Neem veel kefir voor de darmflora!

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Vader na vaccinatie verlamd

Gerelateerde berichten