web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chakra's & Aura'sMaatschappij & PsycheSpiritueel

Zelfbeschuldiging: doorbreek de gewoonte om jezelf de schuld te geven – Subliminale hersengolven

Als het een continu patroon is, kan zelfverwijt zeer giftig zijn. De innerlijke criticus is de negatieve stem in je hoofd die je ‘besmeurt’.

De affirmaties (‘jij’- en ‘ik’-uitspraken): Ik ben geweldig en magnifiek precies zoals ik ben. Ongeacht wat mij in het verleden is aangedaan, ik kan het van iedereen loslaten vezel van mijn wezen Welke schade mij in het verleden ook is aangedaan – het was nooit mijn schuld. Ik heb de kracht om mezelf volledig te genezen.

Ik geef mezelf de schuld voor de daden van anderen.

Ik laat op vreedzame wijze de behoefte los om mezelf en anderen de schuld te geven. Ik laat met vreugde elke neiging los om mezelf de schuld te geven van wat ik heb gedaan of is aangedaan. Ik kies gezonde manieren om mezelf te kalmeren en te verzorgen. Ik kies ervoor om mijn leven op constructieve wijze te leiden. Ik aanvaard de volledige verantwoordelijkheid voor mijn emotionele toestand. Het is mijn verantwoordelijkheid om voor mijn welzijn te zorgen. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn fouten en ga trots verder. Wat mij ook is aangedaan door anderen – ik vind mijn juiste pad naar genezing. Ik heb het losgelaten. Ik geef mezelf de schuld van wat mij is aangedaan Ik gun mezelf de vrijheid om met mijn leven verder te gaan, trots Ik overstijg gemakkelijk de schuld door op een gezonde manier voor mezelf te zorgen Ik weiger schuld, schaamte of schuld te accepteren Ik accepteer mezelf volledig en onvoorwaardelijk Ik ben geduldig,Vriendelijk en zachtaardig voor mezelf Ik weiger mezelf te beoordelen op mijn fouten Ik leer lessen uit mijn fouten en ga dan vredig verder met mijn leven Ik hou ervan mezelf te zijn Ik ben het allerbeste in mijn leven waardig en sta mezelf nu liefdevol toe het te accepteren Gerelateerde video’s: Genees giftige schaamte:  yt favicon AnGel-WinGs.nl • Genees giftige schaamte – wees trots op jezelf…   Stop met je minderwaardig te voelen ten opzichte van anderen:  yt favicon AnGel-WinGs.nl • Overwin het gevoel minderwaardig te zijn ten opzichte van anderen -…   Vergeef jezelf:  yt favicon AnGel-WinGs.nl • Vergeef jezelf: leef het leven zonder…  

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥