web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / ToekomstSpiritueel

Noord-Amerikaanse Indianenprofetieën

Noord-Amerikaanse Indianenprofetieën

Er was de cyclus van het mineraal, het gesteente. Er was de cyclus van de plant.
En nu zitten we in de cyclus van het dier… we komen aan het einde daarvan en beginnen de cyclus van de mens. Wanneer we in de cyclus van de mens terechtkomen, zullen de hoogste en grootste krachten die we hebben, voor ons worden vrijgegeven. Ze zullen worden bevrijd van dat licht of de ziel die we naar de geest dragen. Maar op dit moment komen we aan het einde van de dierencyclus en hebben we onszelf onderzocht en geleerd hoe het is om als een dier op deze aarde te zijn.

Aan het begin van deze tijdcyclus, lang geleden, kwam de Grote Geest naar beneden en verscheen Hij en verzamelde de volkeren van deze aarde – ze zeggen op een eiland dat nu onder water ligt – en Hij zei tegen de mens: wezens: “Ik ga jullie naar vier richtingen sturen en na verloop van tijd ga ik jullie veranderen in vier kleuren, maar ik ga jullie wat leringen geven en jullie zullen deze de Originele Leringen noemen en als je terugkomt samen met elkaar zullen jullie deze delen zodat jullie kunnen leven en vrede op aarde kunnen hebben, en er een grote beschaving tot stand zal komen.” En hij zei: “Gedurende de tijd ga ik jullie allemaal twee stenen tafelen geven. Als ik jullie die stenen tafelen geef, gooi ze dan niet op de grond.

772cdb9724036df6b2cd8a233b1d98af AnGel-WinGs.nl

En dus gaf hij ieder van ons een verantwoordelijkheid en wij noemen dat de voogdij. Aan het Indiase volk, het rode volk, gaf hij de voogdij over de aarde. We moesten tijdens deze tijdscyclus de leringen van de aarde leren, de planten die uit de aarde groeien, het voedsel dat je kunt eten en de kruiden die genezend zijn, zodat we, als we samen met de andere broeders en zusters terugkwamen, kunnen deze kennis met hen delen. Er zou iets goeds op aarde gebeuren.

In het zuiden gaf hij het gele mensenras de voogdij over de wind. Ze moesten leren over de lucht en de ademhaling en hoe we dat in onszelf konden gebruiken voor spirituele vooruitgang. Ze zouden dat op dit moment met hen delen.

In het Westen gaf Hij het zwarte mensenras de voogdij over het water. Ze moesten de leringen leren van het water, dat het voornaamste van de elementen is, het meest nederig en het krachtigst. Toen ik naar de Universiteit van Washington ging en hoorde dat het een zwarte man was die bloedplasma ontdekte, verbaasde het me niet, want bloed is water en de oudsten vertelden me al dat de zwarte mensen de leringen van het water zouden brengen.

4a51a1444800a9e7aa5ad1f82838e56f AnGel-WinGs.nl

In het noorden gaf Hij het blanke mensenras de voogdij over het vuur. Als je naar de kern kijkt van veel van de dingen die ze doen, zul je het vuur vinden. Ze zeggen dat een gloeilamp het vuur van de blanke is. Als je naar het midden van een auto kijkt, zul je een vonk vinden. Als je naar het midden van het vliegtuig en de trein kijkt, zul je het vuur vinden. Het vuur verteert en beweegt ook. Dit is de reden waarom het de blanke broeders en zusters waren die zich over de aarde begonnen te verplaatsen en ons als menselijke familie te herenigen.

En zo ging er een lange tijd voorbij, en de Grote Geest gaf elk van de vier rassen twee stenen tafelen. Die van ons worden bewaard in het Hopi-reservaat in Arizona in Four Corners Area op 3rd Mason.

Ik sprak met mensen van het zwarte ras en hun stenen tafelen liggen aan de voet van Mount Kenya. Ze worden bewaard door de Kukuyu-stam. Ik had ooit de eer om een ​​heilige pijp aan de Kukuyu-stam te overhandigen, gesneden uit de rode pijpsteen van Mount Kenya. Ik was ongeveer 15 jaar geleden op een Indiase spirituele bijeenkomst. Een medicijnman uit South Dakota plaatste een medicijnwiel met kralen in het midden van de bijeenkomst. Het had de vier kleuren uit de vier richtingen; Hij vroeg de mensen: “Waar komt dit vandaan?” Ze zeiden: ‘Waarschijnlijk Montana, of South Dakota, misschien Saskatchewan.’ Hij zei: “Dit komt uit Kenia.” Hij was net als de onze voorzien van kralen, in dezelfde kleur.

De stenen tafelen van het gele mensenras worden door de Tibetanen in Tibet bewaard. Als je dwars door het Hopi-reservaat naar de andere kant van de wereld zou gaan, zou je in Tibet uitkomen. Het Tibetaanse woord voor “zon” is het Hopi-woord voor “maan” en het Hopi-woord voor “zon” is het Tibetaanse woord voor “maan”.

De hoeders van de tradities van de Europese bevolking zijn de Zwitsers. In Zwitserland hebben ze nog steeds een dag waarop elk gezin zijn masker tevoorschijn haalt. Ze kennen nog steeds de kleuren van de families, ze kennen nog steeds de symbolen, sommige zelfs. Ik ging met een aantal mensen uit Zwitserland naar school aan de Universiteit van Washington en zij deelden dit met mij.

Elk van deze vier volkeren zijn mensen die in de bergen wonen.

In 1976 vierde Amerika zijn tweehonderdste verjaardag, waarbij 200 jaar vrijheid werd gevierd. Sommige inheemse mensen vonden dit belangrijk en droegen een heilige pijpenbundel van de westkust naar de oostkust van dit land. Ze zeiden dat de wegen van dit land óf van noord naar zuid óf van oost naar west moesten gaan. Als ze van noord naar zuid zouden gaan, zouden we als broeders en zusters samenkomen, maar als ze van oost naar west zouden gaan, zou er vernietiging zijn en zou bijna de aarde zelf het moeilijk hebben. Jullie weten dus allemaal dat de wegen van oost naar west gingen. Ze zeiden dat er dan dingen verloren zouden gaan van het Oosten naar het Westen en van het Zuiden naar het Noorden en dat ze weer terug zouden komen van het Westen naar het Oosten en van het Noorden naar het Zuiden.

82872949d928da517aa18d2e93bd4417 AnGel-WinGs.nl

Dus negen jaar geleden, in 1976, van de west- tot de oostkust van dit land, van San Francisco tot Washington, DC mensen droegen een heilige pijpenbundel met de hand te voet. Mijn tante had vijftien jaar geleden gedroomd dat mensen die ze niet leuk vonden, stenen en flessen naar de pijpenbundel zouden gooien terwijl ze die door het land droegen. En ja hoor, dat gebeurde. Maar net als in de droom van mijn tante kwamen de rotsen maar zo dichtbij en toen vielen ze, en niets raakte het aan. Toen ze de top van de Rocky Mountains bereikten, kregen ze te maken met een harde storm. Een oudere man met lang wit haar zei: ‘Ik zal het nu dragen.’

Ze hadden een busje dat naast de mensen reed die liepen. Hij stapte uit het busje en droeg de heilige pijpenbundel door de storm. Toen hij terug in het busje stapte, had hij het zo koud dat iemand zijn haar aanraakte en het viel. Zijn haar was bevroren. Je moet het behoorlijk koud hebben om je haar te laten bevriezen, maar die oude man heeft het door de storm gedragen, omdat ze zeiden dat als ze dit bundeltje over de aarde zouden dragen, de krachten terug zouden komen. Ze zeiden dat er een spiritueel vuur zou worden ontstoken in het noorden en langs de noordwestkust van dit land zou komen. Als het de Puget Sound bereikt, gaat het landinwaarts. Ik denk zelf dat dit, negen jaar later, de bijeenkomst in het Noorden is. Daarom kwam ik hier. Dit is het.

66ea8240b6afdc0ccdc8f7482e8478ad AnGel-WinGs.nl

We hebben nu het vermogen om het spirituele vuur aan te steken, hier. De oude mensen zagen het lang geleden en voorspelden het, en daar kom ik op terug. het zou landinwaarts gaan. Ik denk zelf dat dit, negen jaar later, de bijeenkomst in het Noorden is. Daarom kwam ik hier. Dit is het. We hebben nu het vermogen om het spirituele vuur aan te steken, hier. De oude mensen zagen het lang geleden en voorspelden het, en daar kom ik op terug. het zou landinwaarts gaan. Ik denk zelf dat dit, negen jaar later, de bijeenkomst in het Noorden is. Daarom kwam ik hier. Dit is het. We hebben nu het vermogen om het spirituele vuur aan te steken, hier. De oude mensen zagen het lang geleden en voorspelden het, en daar kom ik op terug.

We gingen dus door deze tijdcyclus heen en elk van de vier rassen ging naar hun richting en zij leerden hun leringen. Nog niet zo lang geleden was het op Newsweek dat acht van de tien voedingsmiddelen die mensen op aarde eten, hier op het westelijk halfrond zijn ontwikkeld, omdat dat onze voogdij was, om de leringen van de aarde te leren kennen, en de dingen die uit de aarde groeien. Toen we als broeders en zusters weer bij elkaar kwamen, kregen we een heilige handdruk om te laten zien dat we ons de leringen nog steeds herinnerden. Op de stenen tafelen die de Hopi’s hadden, stond aangegeven dat de eerste broers en zussen die bij hen terug zouden komen, als schildpadden over het land zouden komen. Het zouden menselijke wezens zijn, maar ze zouden komen als schildpadden. Dus toen de tijd dichtbij kwam, waren de Hopi’s in een speciaal dorp om de schildpadden te verwelkomen die over het land zouden komen, en ze stonden ’s morgens op en keken naar de zonsopgang.

1c5221966b3cd0432ff3e9bde4ce1ca9 AnGel-WinGs.nl

Ze keken uit over de woestijn en zagen de Spaanse Conquistadores aankomen, gehuld in harnas, als schildpadden over het land. Dit waren ze dus. Dus gingen ze naar de Spaanse man en strekten hun hand uit in de hoop op de handdruk, maar in de hand liet de Spaanse man een kleinigheidje vallen. En zo verspreidde het bericht zich door heel Noord-Amerika dat het een moeilijke tijd zou worden, dat sommige broeders en zusters misschien de heiligheid van alle dingen waren vergeten en dat alle mensen op aarde hiervoor zouden moeten lijden. Dus begonnen stammen mensen naar de heuvels te sturen voor missies om erachter te komen hoe ze konden overleven. Er waren toen 100, Alleen al in de Mississippi Valley zijn er duizend steden die de heuvelbeschaving worden genoemd: steden gebouwd op grote heuvels.

efbdf0481f3389b67c25eb100cb46ab4 AnGel-WinGs.nl

Die terpen zijn er nog steeds. Als je ooit naar Ohio of de Mississippi Valley gaat, zijn het nu toeristische trekpleisters. Er waren 100.000 steden met inheemse mensen en ze vroegen zich af hoe ze konden overleven. Ze probeerden te leren van het land te leven, omdat ze wisten dat er een moeilijke tijd zou aanbreken. Ze begonnen mensen te sturen om visioenen te krijgen om te zien hoe we deze keer konden overleven. Mensen kwamen naar de oostkust en trokken door dit land naar het oosten. In de profetieën werd hen verteld dat we moesten proberen alle mensen die hier zouden komen te herinneren aan de heiligheid van alle dingen. Als we dat zouden kunnen doen, zou er vrede op aarde zijn. Maar als we dat niet deden, toen de wegen van oost naar west vrij waren, en als de andere rassen en kleuren van de aarde dit land hadden doorkruist, en we tegen die tijd niet als menselijke familie waren samengekomen, zou de Grote Geest de aarde met zijn hand grijpen en schudden.

ff942d0cbdfe3a486d67b891c5ceb9e2 AnGel-WinGs.nl

En dus als je de verdragsonderhandelingen van Red Jacket van de Six Nations aan de oostkust van dit land tot Chief Joseph en Chief Seattle aan de westkust van dit land leest, zeiden ze allemaal hetzelfde. Chief Joseph zei: ‘Ik verleen u het recht, en ik hoop dat u mij het recht geeft, om in dit land te leven.’ We probeerden altijd samen te leven. Maar in plaats van samen te leven, weten jullie allemaal dat er scheiding was, dat er segregatie was. Ze scheidden de rassen: ze scheidden de Indianen, en ze scheidden de zwarten. In de staat Washington was het tot niet zo lang geleden tegen de wet voor een Aziaat om met een blanke te trouwen. Er was scheiding.

Dus toen ze de westkust van dit land bereikten, zeiden de oudsten die op de hoogte waren van deze profetieën, dat ze dan zouden beginnen met het bouwen van een zwart lint. En op dit zwarte lint zou een insect bewegen. En toen je dit insect over het land begon te zien bewegen, was dat het teken voor het eerste schudden van de aarde. Het eerste schudden van de aarde zou zo hevig zijn dat dit insect van de aarde de lucht in zou worden geschud en zou beginnen te bewegen en door de lucht te vliegen. En tegen het einde van dit schudden zal dit insect over de hele wereld in de lucht zijn. Daarachter zou zich een spoor van vuil bevinden en uiteindelijk zou de hele hemel van de hele aarde vuil worden door deze vuilsporen, en dit zou veel ziekten veroorzaken die steeds ingewikkelder zouden worden.

a46db574e1e83d704016b0312ffe0fd3 AnGel-WinGs.nl

Dus het insect dat over het land beweegt, is nu natuurlijk gemakkelijk te zien. In 1908 werd de Model-T Ford voor het eerst in massa geproduceerd. Dus de oudsten wisten dat het eerste schudden van de aarde op het punt stond te gebeuren – dat is de Eerste Wereldoorlog. In de Eerste Wereldoorlog werd het vliegtuig voor het eerst op grote schaal gebruikt. Dat was dat insect dat de lucht in vloog. En dus wisten ze dat er iets heel belangrijks zou gebeuren.

Lees ook:   2022 Wereld paranormale voorspellingen | Wat gebeurt er in 2022?

Er zou een poging worden gedaan om vrede op aarde te sluiten aan de westkust van dit land en dus begonnen de oudsten hierop te letten. Ze hoorden dat er een Volkenbond in San Francisco zou komen, dus kwamen de oudsten rond 1920 of zo in Arizona bijeen en schreven een brief aan Woodrow Wilson. Ze vroegen of het Indiase volk opgenomen kon worden in de Volkenbond. Destijds had het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten geoordeeld dat een voorbehoud een afzonderlijke en semi-soevereine natie is. geen deel van de Verenigde Staten, maar erdoor beschermd. Dit werd een punt van zorg omdat mensen niet wilden dat de reserveringen steeds meer gescheiden zouden worden. Ze wilden niet dat ze als naties werden beschouwd. Ze schreven dus niet terug en de inheemse bevolking werd buiten de Volkenbond gelaten, zodat de cirkel onvolledig was. In de kring van de Volkenbond was er een zuidelijke deur, de gele mensen; er was een westerse deur, de zwarte mensen; er was een noordelijke deur, de blanke mensen; maar de oostelijke deur werd niet bezocht.

784c9eee61ac8807b3e9c6ba6215b862 AnGel-WinGs.nl

De oudsten wisten dat er pas vrede op aarde zou komen als de cirkel van de mensheid compleet was, totdat alle vier de kleuren in de cirkel zaten en hun leringen deelden, en dan zou er vrede op aarde komen. Dit werd een punt van zorg omdat mensen niet wilden dat de reserveringen steeds meer gescheiden zouden worden. Ze wilden niet dat ze als naties werden beschouwd. Ze schreven dus niet terug en de inheemse bevolking werd buiten de Volkenbond gelaten, zodat de cirkel onvolledig was. In de kring van de Volkenbond was er een zuidelijke deur, de gele mensen; er was een westerse deur, de zwarte mensen; er was een noordelijke deur, de blanke mensen; maar de oostelijke deur werd niet bezocht. De oudsten wisten dat er pas vrede op aarde zou komen als de cirkel van de mensheid compleet was, totdat alle vier de kleuren in de cirkel zaten en hun leringen deelden, en dan zou er vrede op aarde komen. Dit werd een punt van zorg omdat mensen niet wilden dat de reserveringen steeds meer gescheiden zouden worden. Ze wilden niet dat ze als naties werden beschouwd.

6652a90a503c909a8d93a76608e6432c AnGel-WinGs.nl

Ze schreven dus niet terug en de inheemse bevolking werd buiten de Volkenbond gelaten, zodat de cirkel onvolledig was. In de kring van de Volkenbond was er een zuidelijke deur, de gele mensen; er was een westerse deur, de zwarte mensen; er was een noordelijke deur, de blanke mensen; maar de oostelijke deur werd niet bezocht. De oudsten wisten dat er pas vrede op aarde zou komen als de cirkel van de mensheid compleet was, totdat alle vier de kleuren in de cirkel zaten en hun leringen deelden, en dan zou er vrede op aarde komen. dus die cirkel was onvolledig. In de kring van de Volkenbond was er een zuidelijke deur, de gele mensen; er was een westerse deur, de zwarte mensen; er was een noordelijke deur, de blanke mensen; maar de oostelijke deur werd niet bezocht.

De oudsten wisten dat er pas vrede op aarde zou komen als de cirkel van de mensheid compleet was, totdat alle vier de kleuren in de cirkel zaten en hun leringen deelden, en dan zou er vrede op aarde komen. dus die cirkel was onvolledig. In de kring van de Volkenbond was er een zuidelijke deur, de gele mensen; er was een westerse deur, de zwarte mensen; er was een noordelijke deur, de blanke mensen; maar de oostelijke deur werd niet bezocht. De oudsten wisten dat er pas vrede op aarde zou komen als de cirkel van de mensheid compleet was, totdat alle vier de kleuren in de cirkel zaten en hun leringen deelden, en dan zou er vrede op aarde komen.

6c9224833bb04349fa4ea9db5db3d4d7 AnGel-WinGs.nl

Ze wisten dus dat er dingen zouden gebeuren. De zaken zouden iets sneller gaan. Er zou een spinnenweb rond de aarde worden gebouwd, en mensen zouden over dit spinnenweb praten. Wanneer dit sprekende spinnenweb, de telefoon, rond de aarde werd gebouwd, zou er in het oosten een teken van leven verschijnen, maar het zou kantelen en de dood tot gevolg hebben. Het zou met de zon komen. Maar de zon zelf zou op een dag niet in het oosten maar in het westen opkomen.

Dus de oudsten zeiden: als je de zon ziet opkomen in het oosten en je ziet het teken van leven omgekeerd en gekanteld in het oosten, dan weet je dat de Grote Dood over de aarde zal komen, en nu zal de Grote Geest de aarde weer grijpen. in Zijn hand en schud hem en dit schudden zal erger zijn dan het eerste. Dus het teken van leven keerde om en kantelde, we noemen dat de Swastika, en de rijzende zon in het oosten was de rijzende zon van Japan. Deze twee symbolen zijn in Arizona in steen uitgehouwen. Toen de oudsten deze twee vlaggen zagen, waren dit de tekenen dat de aarde opnieuw zou gaan schudden.

Het ergste misbruik van de voogdij over het vuur wordt de “kalebas van as” genoemd. Ze zeiden dat de aspompoen uit de lucht zal vallen. Het zal de mensen als grassprietjes in het vuur van de prairie maken, en de dingen zullen vele seizoenen niet groeien. Ik zag nog niet zo lang geleden op televisie dat ze het hadden over de atoombom, de aspompoen. Ze zeiden dat het het best bewaarde geheim in de geschiedenis van de Verenigde Staten was. De oudsten wilden er in 1920 over spreken.

51594da25c5562f0fbbc6515f7713738 AnGel-WinGs.nl

Ze zouden erover hebben gesproken en de komst ervan hebben voorspeld als ze lid hadden kunnen worden van de Volkenbond. De oudsten probeerden contact op te nemen met president Roosevelt en hem te vragen de aspomp niet te gebruiken, omdat deze een groot effect op de aarde zou hebben en uiteindelijk een nog grotere vernietiging en een derde schudding van de aarde, de Derde Wereldoorlog, zou veroorzaken. Ik kom daar over een paar minuten op terug.

Dus ze wisten dat na het tweede schudden van de aarde, toen ze de kalebas met as uit de lucht zagen vallen, er een poging zou komen om vrede te sluiten aan de andere kant van dit land. En omdat de vredespoging aan de westkust was mislukt, zouden ze een speciaal huis bouwen aan de oostkust van dit Schildpaddeneiland, en alle naties en volkeren van de aarde zouden naar dit huis komen en het zou het Huis van Mica worden genoemd. en het zou schijnen zoals het mica in de woestijn schijnt.

Dus de oudsten begonnen in te zien dat ze de Verenigde Naties aan het bouwen waren, gemaakt van glas dat reflecteert als het mica in de woestijn, dus ze wisten dat dit het Huis van mica was en dat alle volkeren van de aarde daarheen moesten gaan. Dus ontmoetten ze elkaar en spraken hierover. Ze zeiden dat ze in de jaren twintig hadden geschreven en dat er niet op was gereageerd: dus zeiden ze dat we deze keer beter naar de voordeur van het Huis van Mica konden gaan, want het zou nog veel erger kunnen worden. Dus reden oudsten die een aantal stammen vertegenwoordigden, geloof ik, naar New York City. Toen de Verenigde Naties opengingen, gingen ze naar de voordeur van het huis van Mica en zeiden deze woorden:

“Wij vertegenwoordigen de inheemse bevolking van Noord-Amerika en we willen de naties van de aarde toespreken. We geven jullie vier dagen de tijd om te overwegen of we wel of niet mogen spreken.”

Ze trokken zich terug in een van de Six Nations Reserves in de staat New York. De Six Nations Reserves zijn de hoeders van de Grote Wet van Vrede van de profeet die hier in Noord-Amerika verscheen, Dagonnorida [ook bekend als Deganawida; zie bahai-library.com/buck_native_messengers].

5c1931d0e2e0bad15291344de263202c AnGel-WinGs.nl

En deze Wet van Vrede wordt nog steeds gereciteerd, het duurt vier dagen tussen zonsopgang en middaguur. Elk jaar moet een Indiaan het uit zijn hoofd rond deze tijd van het jaar reciteren. Vier dagen later kwamen ze terug en ik geloof dat de naties van de aarde hoorden dat de Indianen aan de deur waren gekomen. En ze stemden ervoor om de Indianen binnen te laten. Ze wilden horen wat ze te zeggen hadden. Maar de Verenigde Staten zijn een van de vijf naties van de Verenigde Naties met een vetorecht en toch waren ze bezorgd omdat de inheemse soevereiniteit deze keer nog sterker was. En ik geloof dat ze hun veto hebben uitgesproken tegen de toegang van de inheemse bevolking.

Dus toen wisten ze dat er andere dingen op aarde zouden gebeuren, en dat de Verenigde Naties geen vrede op aarde zouden brengen, maar dat er een voortdurende en steeds dieper wordende verwarring zou zijn. En dat de kleine oorlogen erger zouden worden. Dus trokken ze zich terug in het Six Nations Reserve en ze spraken hierover en zeiden dat de tijd nu echt dichtbij komt… 1949. Ze zeiden: “We gaan de Verenigde Staten in vier secties verdelen en elk jaar gaan we een bijeenkomst houden. We gaan deze de ‘White – of Peace Gatherings’ noemen.” Ze kregen deze rond 1950. En ze gaven bepaalde mannen toestemming om voor het eerst in het Engels over deze profetieën te spreken.

4be4f81765994bc1f90ce8f0c9053ca1 AnGel-WinGs.nl

Eén waar ik vaak naar luisterde, keer op keer, was Thomas Benyaka. Hij is een Hopi-man. Ik geloof dat hij nog leeft. Hij was gemachtigd om in het Engels te spreken over wat er op de stenen tafelen stond en hij heeft zijn hele leven hieraan gewijd. En ze begonnen ons op deze bijeenkomsten te vertellen dat ze zeiden: “In je leven zul je dingen zien gebeuren…” Het was vreemd toen ze het in de jaren vijftig en zestig zeiden, maar nu lijkt het heel duidelijk. Maar toen was het ongebruikelijk. Ze zeiden: “Je zult een tijd in je leven zien waarin mannen vrouwen zullen worden. De Grote Geest zal een man op aarde maken. Hij heeft hem tot een man gemaakt, maar deze man zal zeggen: ” Ik weet meer dan de Grote Geest. Ik ga mezelf veranderen om een ​​vrouw te worden:” En ze zullen zelfs kinderen verzorgen. De Grote Geest gaat de vrouw op aarde maken. Ze gaat zeggen: “Ik weet meer dan de Grote Geest. Ik wil een man zijn. En zij zal fysiek een man zijn.” Dit klonk vreemd. En misschien zagen ze in een visioen Boy-George.

Ze zeiden: “Je zult een tijd in je leven meemaken waarin de mensen de blauwdruk zullen vinden die ons maakt.” Ze noemen dat nu DNA, deoxyribonucleïnezuur. Ze zeiden: “Ze gaan deze blauwdruk doorknippen.” Ze noemen dat nu genetische splitsing. En ze zeiden: “Ze gaan nieuwe dieren op aarde maken, en ze zullen denken dat deze ons zullen helpen. En het zal lijken alsof ze ons helpen. Maar misschien zijn de kleinkinderen en achterkleinkinderen zullen lijden.” Ik weet niet of je gisteravond op het nieuws in de Verenigde Staten hebt gehoord dat ze genetisch een nieuwe ziektekiem hebben gesplitst, die nog nooit eerder in het milieu is vrijgelaten.

Ze willen deze ziektekiem vrijlaten in de katoenvelden in het zuiden, omdat ze zeggen dat het de katoen zal verjongen en versterken. Wetenschappers op CBS Evening News spraken er gisteravond over. Eén wetenschapper zei wat de ouderen in de jaren vijftig zeiden: dit zal ons geen kwaad doen. We hebben het in veel tests gestopt. En de andere wetenschapper zei wat de oudsten ook zeiden: nee, dit is nog nooit eerder in het milieu geweest. We hebben geen idee wat het zal doen. De oudsten spraken er lang geleden over. Ze zeiden dat het onschadelijk zou zijn, maar dat het de achterkleinkinderen misschien pijn zou kunnen doen. De oudsten zeiden lang geleden: “Ze zullen deze dingen vrijgeven, ze zullen ze gebruiken.” Deze zal over niet al te lange tijd worden vrijgegeven. Ze maken nieuwe dieren. De oudsten spraken hierover. Ze zeiden: “Je zult nieuwe dieren zien, en zelfs de oude dieren zullen terugkomen, dieren waarvan mensen dachten dat ze verdwenen waren. Ze zullen ze hier en daar vinden. Ze zullen weer beginnen te verschijnen.

c5012efca71f2f01499dd0a175176fdf AnGel-WinGs.nl

En het eerste licht, je wilt het zien, maar je kunt het niet. Het besluipt je. Je wilt het zien veranderen, maar het is donker en al snel wordt het licht voordat je het weet. Wij zijn nu in die tijd. De Adelaar is geland op de maan, 1969. Toen dat ruimteschip landde, stuurden ze het bericht terug: “De Adelaar is geland.” Traditioneel hebben inheemse mensen uit de Inuit-regio deze profetie met ons gedeeld, tot aan de Quechua’s in Zuid-Amerika. Ze deelden met ons dat ze deze profetie hadden. Toen ze die eerste woorden hoorden: ‘De Adelaar is geland’, wisten ze dat dit het begin was van een nieuwe tijd en een nieuwe macht voor de inheemse bevolking. Er was nu absoluut niets sterks voor ons. We mogen alles doen wat we willen. Toen de regering van de Verenigde Staten in 1776 de dollar drukte, in één klauw [van de adelaar], als je het ooit hebt opgemerkt, zit er een olijftak in deze klauw.

Lees ook:   Miskraam, te vroeg geboren baby

Ze zeiden dat dat vrede vertegenwoordigde. De Indiase ouderen deelden met mij in South Dakota dat dit voor hen de slavernij van zwarte mensen vertegenwoordigt. In de profetieën van het Six Nations-volk zeggen ze dat er twee grote opstanden zullen plaatsvinden door zwarte mensen om zichzelf te bevrijden. We hebben er één gezien rond 1964. Er komt nog een tweede, gewelddadiger. Ik kom zo terug op wat dat betekent. In de andere klauw zitten 13 pijlen. De grondleggers van de Verenigde Staten zeiden dat dit de 13 staten vertegenwoordigt.

Maar de oudsten zeggen dat dit de slavernij van de inheemse bevolking vertegenwoordigt. Toen de Adelaar op de maan landde, besloten ze een speciale zilveren dollar te drukken om dat te herdenken. Ik weet niet hoeveel van jullie het hebben opgemerkt. Het oorspronkelijke ontwerp liet zien dat het ruimteschip op de maan landde, maar op het laatste moment werd het veranderd in een echte adelaar. En in de klauwen van de adelaar zit de olijftak, maar de pijlen zijn verdwenen. De oudsten zeiden: “Dat is onze profetie: we zijn vrijgelaten.” Er kwam nog een opstand voor het zwarte ras van mensen en dan zullen ze worden vrijgelaten en dit zal ook een effect hebben op de inheemse bevolking, een goed effect. Er is een hele nieuwe reeks profetieën van het Iroquois-volk hierover en ik heb vanmorgen geen tijd om daar op in te gaan.

Maar we zitten nu in die tijd. We bevinden ons tussen het eerste licht van een nieuwe dag en de zonsopgang. De zonsopgang staat op het punt te komen en als hij opkomt, zal iedereen hem zien. Maar je weet hoe het is in het dorp. Er zijn een paar mensen die vroeg opstaan, en er zijn er die tot twaalf uur ’s middags slapen. Ik ben waarschijnlijk een van degenen die tot de middag slaapt.

Ze zeiden dat wanneer die Adelaar op de maan landt, de krachten naar ons terug zullen komen. Als alcoholist ben ik van mening dat alcoholisme een van onze grootste ziekten is. Binnen zeven dagen nadat de Eagle op de maan was geland, werd het eerste inheemse alcoholismeprogramma gestart in een Apache-reservaat in Arizona. Binnen zeven dagen nadat de Adelaar op de maan was geland, werd de Freedom of Indian Religion Act in het Amerikaanse Congres geïntroduceerd.

d4e739127bfcc2d1ba046049cd59028f AnGel-WinGs.nl

Uiteindelijk werd het in november 1978 aangenomen, ondertekend door president Carter, waardoor het lied werd gemaakt dat Kevin [Kevin Locke, een beroemde Indiase bahá’í die zijn tijd doorbrengt met reizen over de hele wereld en de Noord-Amerikaanse Indianencultuur deelt door middel van dans en muziek] legaal zong. zingen in elke staat van de Verenigde Staten. Er was ooit een gevangenisstraf van tien jaar en/of een gevangenisstraf van $ 10,-. 000 boete voor het zingen van een liedje of het doen van een suat. Dit werd veranderd in 1978…de wetgeving werd ingevoerd in 1969, minder dan zeven dagen nadat de Adelaar op de maan was geland. Dit zijn de fysieke manifestaties van de geestelijke profetieën die we hebben.

Dus hij zei dat je op dit moment zult zien dat de dingen zullen versnellen, dat de mensen op aarde steeds sneller zullen bewegen. Kleinkinderen zullen geen tijd hebben voor grootouders. Ouders hebben geen tijd voor kinderen. Het zal lijken alsof de tijd steeds sneller gaat. De oudsten adviseerden ons dat naarmate de zaken sneller gaan, jijzelf ook langzamer moet gaan rijden. Hoe sneller dingen gaan, hoe langzamer jij gaat. Omdat er een tijd zal komen waarin de aarde voor de derde keer zal worden geschud. De Grote Geest heeft de aarde twee keer geschud: de Eerste en de Tweede Wereldoorlog om ons eraan te herinneren dat we een menselijke familie zijn, om ons eraan te herinneren dat we elkaar als broeders en zusters hadden moeten begroeten. We hadden na elke schudding de kans om samen te komen in een cirkel die vrede op aarde zou hebben gebracht, maar dat hebben we gemist.

Vanavond spraken ze op het nieuws over het teken voor het Derde Schudden van de Aarde. Ik hoorde het terwijl ik op het vliegveld zat nadat ik mijn vliegtuig had gemist. Ze zeiden dat ze gingen bouwen wat de oudsten het ‘huis in de lucht’ noemden.

b0df0617319bb0e427a0b27f07421433 AnGel-WinGs.nl

In de jaren vijftig spraken ze hierover: ze gaan een huis bouwen en dat in de lucht gooien. Als je permanent mensen in de lucht ziet leven, weet je dat de Grote Geest op het punt staat de aarde te grijpen, dit keer niet met één hand, maar met beide handen. Velen van jullie met een inheemse achtergrond hebben misschien gehoord: ‘De geesten zullen je twee keer waarschuwen, maar de derde keer sta je er alleen voor.’ We hebben twee waarschuwingen gehad, de eerste twee wereldoorlogen, maar nu staan ​​we alleen in de derde. Zoals in de Bahá’í-geschriften staat, zal niemand beschermd worden. Wanneer dit huis in de lucht staat, zal de Grote Geest de aarde voor de derde keer doen schudden, en wie die kalebas met as ook heeft laten vallen, op hen zal het vallen.

Ze zeggen dat er tegen die tijd dorpen in dit land zullen zijn die zo groot zijn dat als je in de dorpen staat, je niet naar buiten kunt kijken, en in de profetieën worden deze “stenen dorpen” of “prairies van steen” genoemd. En ze zeiden dat de steen uit de grond zal opgroeien en dat je niet verder dan het dorp kunt kijken. In het centrum van elk van deze dorpen zullen inheemse mensen wonen, en zij zullen als ‘holle’ schelpen over een ‘stenen prairie’ lopen. Ze zeiden ‘holle schelpen’, wat betekent dat ze al hun traditionele inzichten verloren zullen hebben; ze zullen vanbinnen leeg zijn.

f96dbe230c82b9227efe81804745c875 AnGel-WinGs.nl

Ze zeiden dat nadat de Adelaar op de maan is geland, sommige van deze mensen deze ‘stenen prairie’ zullen gaan verlaten en naar huis zullen komen en een aantal van de oude manieren zullen overnemen en zichzelf herboren zullen worden. omdat het een nieuwe dag is. Maar velen zullen dat niet doen. En ze zeiden dat er een tijd zou komen dat in de ochtend de zon op zou komen en dit stenen dorp er zou zijn, en dat er ’s avonds alleen maar stoom uit de grond zou komen.

Ze zullen als stoom zijn. En in het centrum van veel van die stenen dorpen zullen de inheemse bevolking, wanneer ze op stoom overgaan, ook in stoom veranderen, omdat ze nooit wakker zijn geworden en het dorp hebben verlaten. En dit stoorde mij toen ik een jonge man was. Ik vroeg de ouderlingen altijd: ‘Is er niets dat we kunnen doen?’ En ze zeiden: nou, het is gewoon zo dat als iemand niet de geestelijke ogen heeft om te zien, het heel moeilijk is om hem dat te laten zien. Of als ze geen oren hebben om te horen, is het heel moeilijk om met ze te praten. We zouden willen dat we ze allemaal konden halen, maar dat kan niet. Het is alleen zo dat sommigen niet wakker zullen worden. Maar sommigen zullen wakker worden.

58c4ca0440c0d3bf57969e04deed73c6 AnGel-WinGs.nl

En dus zeggen ze dat er een derde schudding van de aarde zal plaatsvinden. Het zal geen goede zaak zijn om te zien, maar we zullen het overleven. Wij zullen het overleven.

En als we het overleven, zal er weer een poging komen om een ​​cirkel te maken van de mensen op aarde. En deze keer zullen de inheemse bevolking geen petitie hoeven indienen om zich aan te sluiten, maar zullen ze worden uitgenodigd om in de cirkel te komen, omdat ze zeggen dat de houding ten opzichte van ons tegen die tijd veranderd zal zijn, en de mensen zullen laten

ons in de cirkel en alle vier de kleuren van de vier richtingen zullen hun wijsheid delen, en er zal vrede op aarde zijn. Dit komt dichtbij. Wanneer ik deze boodschap van de profetieën deel, zeggen mensen vaak: “Kunnen we het niet veranderen? Kunnen we het stoppen?” Het antwoord is ja. De profetieën zijn altijd ‘of/of’. We hadden daar in 1565 samen kunnen komen en we hadden een grote beschaving kunnen hebben, maar dat gebeurde niet. Altijd op het pad van deze profetieën hadden we samen kunnen komen. Dat konden we nog steeds. Als we de raciale en religieuze disharmonie konden stoppen, zouden we deze derde schok niet hoeven mee te maken. De oudsten zeggen dat de kans daarop vrij klein is.

43de1b73eea632880d533e3e7ef5240f AnGel-WinGs.nl

Maar ze zeggen dat we het kunnen ‘verzachten’. Het woord dat wij gebruiken is ‘kussen’. We kunnen het verzachten, zodat het niet zo erg zal zijn. Hoe doen we dit? We doen dit door het onderwijs te delen dat ons zal herenigen. De Hopi’s zeggen in hun profetieën dat er een religie zal zijn die hier zal komen. Misschien zal het waar zijn en eenheid brengen, of misschien zal het niet waar zijn en geen eenheid brengen. Als het geen eenheid brengt, zal er een tweede religie komen, en de mensen van deze religie staan ​​in de Hopi-taal bekend als de Bahani, het volk van Baha.

Ni betekent “mensen van”. Dus ik was op zoek naar de mensen van Baha. Ik vroeg me af wie de mensen van Baha waren. Ik was een hele tijd bahá’í voordat iemand mij vertelde dat bahá’í ‘mensen van Baha’ betekent. Ik dacht: “O mijn God!” Hier was ik al die jaren naar op zoek, maar het was me niet eens opgevallen! En ik heb het gevonden! Ik was koppig en wilde geen bahá’í worden, maar mijn grootvader die overleed, weet je, hij moet er in het volgende rijk achter zijn gekomen, want hij kwam vier keer bij me terug om me te zeggen: ‘Hé, kijk daar nog eens naar, kijk daar nog eens naar. Kijk nog een keer.” Baha, het betekent “licht of glorie”. Bahá’í betekent “volger van het licht”, of het “volk van Baha”. We hebben lang op deze mensen gewacht. Ze zeggen zij zullen een Leer brengen die de aarde zal verenigen.

d74c479b345c4f9043089fba2b22c0d4 AnGel-WinGs.nl

Dus moeten we deze Leer delen. Ze zeggen dat het vuur uit het Noorden zal komen. Dus hier zijn we dan, in een cirkel, in het Noorden, pratend over de Bahá’ís, de “mensen van Baha”, en de leringen van Bahá’u’lláh. Je weet dat hij er in het volgende rijk achter moet zijn gekomen, want hij kwam vier keer bij me terug en zei: “Hé, kijk daar nog eens naar, kijk daar nog eens naar. Kijk nog een keer.” Baha, het betekent “licht of glorie”. Bahá’í betekent “volger van het licht”, of het “volk van Baha”. We hebben lang op deze mensen gewacht.

Ze zeggen dat ze een Leer zullen brengen die de aarde zal verenigen. We moeten deze leer dus delen. Ze zeggen dat het vuur uit het noorden zal komen. Dus hier zijn we, in een kring, in het noorden, aan het praten over de bahá’ís, het “volk van Baha” en de leringen van Bahá’u’lláh. Je weet dat hij er in het volgende rijk achter moet zijn gekomen, want hij kwam vier keer bij me terug en zei: “Hé, kijk daar nog eens naar, kijk daar nog eens naar. Kijk nog een keer.” Baha, het betekent “licht of glorie”. Bahá’í betekent “volger van het licht”, of het “volk van Baha”. We hebben lang op deze mensen gewacht.

Ze zeggen dat ze een Leer zullen brengen die de aarde zal verenigen. We moeten deze leer dus delen. Ze zeggen dat het vuur uit het noorden zal komen. Dus hier zijn we, in een kring, in het noorden, aan het praten over de bahá’ís, het “volk van Baha” en de leringen van Bahá’u’lláh. Bahá’í betekent “volger van het licht”, of het “volk van Baha”. We hebben lang op deze mensen gewacht.

Ze zeggen dat ze een Leer zullen brengen die de aarde zal verenigen. We moeten deze leer dus delen. Ze zeggen dat het vuur uit het noorden zal komen. Dus hier zijn we, in een kring, in het noorden, aan het praten over de bahá’ís, het “volk van Baha” en de leringen van Bahá’u’lláh. Bahá’í betekent “volger van het licht”, of het “volk van Baha”. We hebben lang op deze mensen gewacht. Ze zeggen dat ze een Leer zullen brengen die de aarde zal verenigen. We moeten deze leer dus delen. Ze zeggen dat het vuur uit het noorden zal komen. Dus hier zijn we, in een kring, in het noorden, aan het praten over de bahá’ís, het “volk van Baha” en de leringen van Bahá’u’lláh.

Toen ik over deze [profetieën] hoorde, klopte geen van hen. Nu is het meeste al gebeurd. Het laatste wat ik op het nieuws hoorde, was dat ze zeiden dat het ‘huis in de lucht’ in 1996 zou worden gebouwd. Het zou eerder worden gebouwd, maar het is vier jaar uitgesteld. Misschien wordt het nog een keer uitgesteld. Maar binnen niet al te lange tijd zal het stijgen. De aarde zoals wij die kennen gaat veranderen.

Lees ook:   Liefde kan onmogelijk kwetsen Er is geen reden om bang te zijn voor liefde.

Ik geloof dat ieder van ons een heilige druppel licht met zich meedraagt. In de Indiase leer zeggen ze dat er negen voorouders nodig zijn om het eens te worden voordat bevruchting kan plaatsvinden. Negen voorouders van de man en de vrouw moeten in het spirituele rijk samenkomen en zeggen; ‘Wij zullen leven brengen’, voordat een vrouw zwanger kan worden. Op dat moment wordt de ziel geboren.

d30e201d8fd091fbb4adbad9d5897a1c AnGel-WinGs.nl

Ik beviel van mijn eerste dochter en een man van de Blood Reserve die naar South Dakota ging en de eerste Blood was… in 82 jaar kwam hij toevallig naar mijn huis vier dagen voordat mijn vrouw ging bevallen. Elke avond hadden we een ceremonie, en de ochtend na de vierde ceremonie begon mijn vrouw bij zonsopgang te bevallen. En die nacht, bij zonsondergang, werd mijn dochter geboren. En ik nam haar mee naar buiten, en ik sneed het snoer door, en het viel me op tijdens de sundance dat wat mensen in South Dakota doen, ze drie keer langs de pijp gaan, en pas voor de vierde keer. En zelfs in Washington heb ik gehoord dat de komst van een kind lijkt op de komst van een nieuwe pijp. Toen ik mijn dochter ter wereld bracht, merkte ik toevallig dat de schedel drie keer naar buiten kwam, en bij de vierde keer kwam haar hoofd naar buiten, alsof er een pijp uit kwam. Eerst heb ik haar meteen op de moeder gelegd en na een paar minuten heb ik haar schoongemaakt en afgewassen.

Er was een kring van mensen die ongeveer zo waren rond mijn vrouw en er waren mensen met verschillende achtergronden. We keken omhoog en door het plafond kwam een ​​klein druppeltje blauw licht. Toen het dichtbij het kind kwam, kon je het niet zien. Dat was haar ziel, zij zal dat licht over de hele aarde dragen. Daarin schuilt haar bijzondere uniciteit als wezen, een spirituele kracht. Daarin zitten geschenken. Daarin schuilt haar bijzondere uniciteit als wezen, een spirituele kracht. Daarin zitten geschenken. Daarin schuilt haar bijzondere uniciteit als wezen, een spirituele kracht. Daarin zitten geschenken.

Nadat we er doorheen zijn gegaan en het dan hierheen dragen, straalt het uit naar haar geest, maar om de een of andere reden zijn we in deze cyclus in de lagere natuur geweest, de dierlijke gedachte. Maar nu gaan we de mensenwereld in. De geest zal worden opengesteld voor de uitstraling van onze eigen ziel en de cyclus van de menselijke wezens zal terugkomen, en er zal iets zo goeds op aarde gebeuren dat het niet eens kan worden beschreven.

De oudsten zeggen het op verschillende manieren. Ze zeggen dat er op dat moment gras zal zijn als ze die cirkel maken en de vrede op aarde brengen. Er zullen grassprietjes zijn die nog niet helemaal door de aarde zijn gekomen. Zelfs zij zullen proberen zichzelf op te dringen om deel uit te maken van die dag waarop de zon opkomt. De oudsten leggen het als volgt uit: hier, buiten dit gebouw, lang voordat hier een kermisterrein was, woonden er inheemse mensen. Ze zeggen dat veel van deze inheemse mensen in verschillende stammen zich van deze dingen bewust waren, en dat ze het aan de kinderen vertelden. Hun kinderen groeiden op.

Weet je, een keer kwam de wetenschapper naar de Hopi’s en ze zeiden: “We willen een stuk van de stenen tafelen nemen.” Ze zeiden: “We willen de stenen tabletten naar een wetenschappelijk laboratorium brengen om te bepalen hoe oud ze zijn.” De Hopi’s zeiden: “We weten hoe oud ze zijn”. Welnu, de wetenschappers zeiden: “We willen het bevestigen.” Welnu, de Hopi’s lieten hen een klein stukje nemen, en dat deden ze door

de koolstofdateringmethode. Ze ontdekten dat deze tabletten minstens 10.000 jaar oud waren, misschien 50.000. Dus als ik zeg: “Duizenden jaren geleden waren er inheemse mensen die over deze dingen spraken”, dan is dat precies wat ik bedoel. Ze vertelden hun

kinderen en duizenden jaren geleden groeiden hun kinderen op en vertelden het hun kinderen, en toen groeiden hun kinderen op en vertelden het hun kinderen. En ze spraken over de mensen die in deze tijd zullen leven.

En nu zijn wij het. Wij zijn degenen waar ze lang geleden over spraken. Ze zeggen dat het een grote eer is om in de schepping te komen en in deze tijd op aarde te leven.

In de cyclus van de tijd, van het begin tot het einde, zal deze tijd waarin we ons nu bevinden de zuivering van alle dingen veranderen. Ze zeggen dat dit de moeilijkste tijd is om te leven, maar het is ook de grootste eer om te leven om dit te mogen meemaken.

In de staat Washington tekenden ze in 1855 verdragen en maakten ze 22 indianenreservaten. Ze wilden het doen voordat er problemen zouden ontstaan. Ze dachten destijds dat ze gevorderd waren, ze hadden geleerd van wat er elders was gebeurd. Ze maakten 22 Indiase reservaten en de oudsten spraken in 1855 en ze zeiden: “Wij gaan zwakker worden, en jij gaat sterker worden, en als je deze verdragen wilt verbreken, mag je dat doen.” Ze zeiden: “Maar er zal een tijd komen dat de aarde zelf zal opstaan ​​en zichzelf zal zuiveren en dit zal worden aangekondigd. Het zal worden aangekondigd door het spreken van meer dan zestien Groten aan de westkust van dit land.

84b573ad8209ddb0376353f21c5088d5 AnGel-WinGs.nl

En wanneer de 16 Groten spreken, de zuivering zal zijn begonnen. Vijf jaar geleden was er een nieuwe [?] toen Mount Saint Helens, een van de 16 grote vulkanen aan de westkust van dit land, “sprak”. De Seattle Times publiceerde een special interest-verhaal. Ze gingen naar Watson Totus en Woodrow Bill. Het was de zoon van Woodrow Bill die deze hoepel heeft gemaakt die ik hier vandaag heb gebracht, mijn goede broer Randolf Bill. Ze vroegen Watson Totus en Woodrow Bill, als spirituele mensen van de Yakuma-natie: “Wat betekent dit?” Wat ze zeiden was zo diepgaand dat ze het niet op pagina 16 plaatsten, maar op de voorpagina van de Seattle Times. Ze zeiden: “Dit betekent dat de rassen en naties van de aarde het rustig aan moeten doen en samen moeten komen en met elkaar moeten praten.”

Dat is precies wat het betekende. En daar hadden we vier jaar en vier dagen de tijd voor. Ze gingen naar Watson Totus en Woodrow Bill. Het was de zoon van Woodrow Bill die deze hoepel heeft gemaakt die ik hier vandaag heb gebracht, mijn goede broer Randolf Bill. Ze vroegen Watson Totus en Woodrow Bill, als spirituele mensen van de Yakuma-natie: “Wat betekent dit?” Wat ze zeiden was zo diepgaand dat ze het niet op pagina 16 plaatsten, maar op de voorpagina van de Seattle Times. Ze zeiden: “Dit betekent dat de rassen en naties van de aarde het rustig aan moeten doen en samen moeten komen en met elkaar moeten praten.” “Wat betekent dit?”

Wat ze zeiden was zo diepgaand dat ze het niet op pagina 16 plaatsten, maar op de voorpagina van de Seattle Times. Ze zeiden: “Dit betekent dat de rassen en naties van de aarde het rustig aan moeten doen en samen moeten komen en met elkaar moeten praten.” Dat is precies wat het betekende. En daar hadden we vier jaar en vier dagen de tijd voor. “Wat betekent dit?” Wat ze zeiden was zo diepgaand dat ze het niet op pagina 16 plaatsten, maar op de voorpagina van de Seattle Times. Ze zeiden: “Dit betekent dat de rassen en naties van de aarde het rustig aan moeten doen en samen moeten komen en met elkaar moeten praten.” Dat is precies wat het betekende. En daar hadden we vier jaar en vier dagen de tijd voor.

8222fa6976419aba1155da53a2fa3bfc AnGel-WinGs.nl

Vier jaar en vier dagen later barstte Mount Saint Helens voor de tweede keer uit. Dat was afgelopen voorjaar, ongeveer deze keer. Dat was onze uitstelperiode. We hadden nog iets heel goeds kunnen doen. Maar nu gaan de zaken sneller. Nu gaan de dingen echt snel gebeuren. De tijd gaat zo snel. Hoe meer we de Boodschap delen, hoe meer we het derde schudden van de aarde zullen opvangen, en hoe gemakkelijker het voor onszelf en anderen zal zijn.

Een goede vriend van mij in Montana, wiens grootmoeder vorig jaar net is overleden, het laatste wat ze tegen hem zei was: “Maak een plek voor jezelf in de bergen, want de lucht wordt hier zo heet”, waar ze op een reservering waren. , dat het moeilijk zou zijn om te ademen. En het zal niet lang meer duren. Dat is het laatste wat ze haar kleinzoon vertelde toen ze overleed. Ga de bergen in en maak een plek voor jezelf. Leg daar wat dingen neer waarmee je kunt overleven. Mensen gaan naar de bergen rennen om te overleven en de inheemse bevolking moet hier klaar voor zijn.

We bevinden ons nu in de zuivering van alle dingen. Niet-inboorlingen noemen dit de “Apocalyps”. De inheemse oudsten noemen dit de “zuivering”. Ik wil een niet-inheemse profetie met u delen. Er was een ziener in Europa wiens naam Nostradamus was. Ik weet zeker dat velen van jullie van hem hebben gehoord. Hij voorzag drie grote schokken van de aarde. Hij zei dat de Derde Grote Beving zal beginnen wanneer Klein-Arabië en Perzië in oorlog raken. Vijf jaar geleden, toen Mount Saint Helens afging, viel Irak Iran aan. Klein-Arabië heet tegenwoordig Irak. Perzië heet Iran. Deze twee profetieën vallen samen. Zowel de inheemse oudsten als Nostradamus zeiden dat dit langzaam zal beginnen, bijna onopgemerkt door de mensen op aarde, maar dat het uiteindelijk ons ​​allemaal zal betreffen. Uiteindelijk zal de “kalebas van as” zo modderig uit de lucht vallen dat de rivier die door het midden hiervan [?], de Mississippi, stroomt, zal koken door de hitte van de “kalebas van as” die op dit land zullen vallen. . Maar wanhoop niet. Het klinkt vreselijk, maar we zullen het overleven. Wij zullen er doorheen leven. Ik denk niet dat er iemand is uitgekozen om dit te doorstaan, maar sommige mensen wel.

032265e585bf100f11036f031aee0b9e AnGel-WinGs.nl

Dus ter afsluiting zou ik iedereen willen oproepen, ongeacht wie je bent, jong of oud, autochtoon of niet-inheems, om nu op te staan ​​en te ontwaken, deze tijd te omarmen, alles te leren wat je kunt over de leringen en de geschriften, om op te staan ​​en te ontwaken en uit te gaan, alle volkeren van de aarde. Overal ter wereld zijn mensen nu ontvankelijk voor de Boodschap. Dit jaar is het jaar waarin dat echt gaat beginnen, geloof ik zelf. Sta op en word wakker. Dat is een zin uit de Damuleada van Boeddha. Het is tijd om op te staan ​​en te ontwaken, om uit te gaan en te onderwijzen, om de weg te bewandelen. We noemen het de goede rode weg, de weg die van noord naar zuid loopt, dingen die van zuid naar noord verloren zijn gegaan maar van noord naar zuid terugkomen. Er zijn mensen die wachten om te horen, wachten om te horen… wachten om te horen…

Hopi-ouderlingen komen bijeen om de boodschap van Bahá’u’lláh te horen
Kevin Locke, een Indiaanse gelovige en lid van de Hulpraad, sprak over Bahá’u’lláh op een bijeenkomst van ongeveer 100 Hopi-ouderlingen in Arizona.
“Hij [Kevin Locke] sprak heel direct met hen over de komst van Bahá’u’lláh en Zijn Boodschap”, vertelt het rapport. “Hij werd zeer goed ontvangen en terug uitgenodigd, en uitgenodigd om met de jeugd en kinderen te werken.”

Deze bijeenkomst was uniek omdat de Hopi-oudsten zelden samenkomen, afgezien van hun eigen dorpsceremonies waarbij er in elk dorp slechts enkelen wonen. Elizabeth Dahe, al jarenlang bahá’í- en hopi-oudste, nodigde de andere oudsten uit om bijeen te komen en de heer Locke te ontmoeten. “Ze putte uit haar levenslange vriendschappen en haar eigen status als ouderling en zei tegen Kevin: ‘Ik besefte dat als ik deze dingen nu niet doe, er later geen tijd meer voor zal zijn.'”

Verslag van de Continentale Raad van Raadgevers ontvangen op 2 augustus

(Gepubliceerd in BAHA’I INTERNATIONAL NEWS SERVICE, nr. 324/15 september 1994)

door Lee Brown
1986


Indianen zijn vaak ook rhesus negatief qua bloedgroepen.
Nu hebben ze hele bijzondere gezichten.
Markante koppen noemen we dat ook wel.

Toevallig vond men in Europa ook Indiaans dna.
De verklaring van mij is als je de werelddelen waar nu zee is aan elkaar plakt en dat kan, zie de vormen… dan zou dit verklaarbaar zijn.
Dan hebben ze hier ook ooit rondgelopen.

Ik heb familie waarvan  m.n de ouderen mij deden denken aan indianen.
Het lijkt of de aarde ooit uit elkaar is gescheurd en dat daar zee tussen is gekomen.

3ffdfcab4c38833520422f0661283152 AnGel-WinGs.nl

Je kunt het nml zo aan elkaar zetten als dat al mogelijk zou zijn.
Indianen waren een wijs volk, met medische en spirituele kennis.
Ook omdat dat wel moest als oud volk.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien