web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Enki had incest met zijn dochter, kleindochter en achterkleindochter

Den ranzaard!

-..-

Ik nam afscheid van Enlil en vloog naar Dilmun, Enki’s villa, op het prachtige Sinaï-schiereiland. ‘Je bent nog steeds mijn geliefde,’ zei hij.

We vielen neer op zijn bed. Mijn hand ving zijn gezwollen fallus op en het gaf al voorvocht af. Hij kwam bovenop mij liggen. Ik deed mijn benen uiteen en liet hem gewillig binnen. De tijd stond stil toen we één werden met elkaar, met alle wezens, het Universum en de Schepper van Alles. Toen  voelde ik dat ik zoveel golven had gekregen dat mijn hart op het punt stond te barsten, wist ik dat mijn eicel  naar beneden was gekomen en wachtte op het krachtige sperma van mijn broer. Hij voelde dat het tijd was en terwijl hij klaarkwam, brulde hij: ‘Geef me een zoon! Geef me een zoon! Ik voelde zijn penis pulseren toen zijn sperma mijn baarmoeder binnenkwam.

Uitgeput sliep hij in. Ik bleef wakker om te voelen hoe zijn zaad me bevrucht. Ik wist precies het moment waarop het zaad zich vastgreep. Liefde verspreidde zich vanuit de cellen van mijn wezen door mijn baarmoeder, door het kind en door ons beiden, onze ziel omhullend en ons omhullend in een web van liefde als wij tweeën als lepeltje- lepeltje in slaap vallen. Maar deze vreemde wereld veranderde het ritme van iets dat niet klopte. Ik was al eerder zwanger geweest. Maar deze nieuwe omgeving veranderde me en een dag op Nibiru was als een maand aarde voor mij. (9dagen zwanger op Niburu?) Twee, drie, vier dagen, elke dag was als een maand op aarde. Vijf, zes, zeven en acht dagen van maanden waren compleet en mijn buik werd behoorlijk groot. In de negende maand, die op Nibiru negen dagen zou zijn geweest, bevond ik me in barensnood.

NINSAR-NISUN

Ninsun
Het kind dat ik ter wereld bracht aan de oevers van een rivier in de Abzu was een vrouwelijk kind. Ze was het mooiste kind dat ik ooit had gezien. We noemden haar Ninsar [Ninsun] wat Lady Greenery betekent. “Kus je dochter,” zei ik tegen Enki. Hij deed het. Maar zei later: ‘Een zoon die ik verlangde. Een zoon van mijn halfzus moet ik hebben. Kom weer bij me liggen en vervul mijn lichaam, hart, geest en ziel met je eindeloze geneugten! We bedreven de liefde keer op keer totdat ik opnieuw bevrucht werd met een kind.

Lees ook:   Ancient Aliens: Was Poseidon an Alien?

GESTINIANNA

Ik ben daarna bevallen van een dochter die we Gestinianna noemden. Maar ik wist niet hoe teleurgesteld hij was dat de kinderen die ik voor hem baarde meisjes waren. Hij benaderde me opnieuw om de liefde te bedrijven en om weer een ander kind te creëren. Hij fluisterde: “Een zoon, een zoon van jou moet ik hebben,” terwijl hij me kuste. Ik beantwoordde zijn kus en zei: “De lente komt eraan en ik moet terugkeren naar de Middenwereld [Irak] voor het groeiseizoen. Ik zal terugkeren aan het begin van de rust van de aarde in de Middenwereld.  Je moet niet vergeten dat onze meisjes heel snel zullen groeien. Ninsar is bijna volgroeid en ik laat haar en Gestinianna hier in Dilmun, ver weg van de intensiteit van de domeinen van Enlil.

Enki incest DOCHTER NINSAR.

Een paar weken nadat ik Dilmun had verlaten, zag Enki onze oudste dochter, Ninsar, helemaal alleen door de moerassen lopen; ze was uitgegroeid tot een lieftallige godin, die op mij leek. Enki verleidde haar onmiddellijk om de liefde met hem te bedrijven. Maar met de dageraad keek Enki in de ogen van Ninsar en vond haar een liefdevol, maar bleek portret van zijn geliefde Ninmah. Hij vroeg zich af: ‘ Wat is er in haar dat ik gisteravond zo aantrekkelijk vond, maar nu, hier op klaarlichte dag, zijn inhoud heeft verloren. Ze is inderdaad lief, maar ze is niet Ninmah, degene die ik heel erg mis .” Enki bleef bij Ninsar totdat ze het leven schonk aan een meisje, Ninkurra, die zou uitgroeien tot de godin van de bergweiden. Ninsar realiseerde zich dat Enki naar haar moeder Ninmah verlangde, niet naar haar. Ze dacht: ‘Het mijne is niet het lichaam waarnaar hij verlangt, niet de ziel die zijn liefde voor de eeuwigheid vasthoudt. Ik heb hem nu en voor altijd laten gaan. Ik moet meer zijn dan een vervanger voor een ander. Ik moet geliefd worden om wie en wat ik ben.” Ninkurra, de dochter van Ninsun, die in minder dan een dozijn aardse jaren opgroeide, schonk Ninsar liefde en vreugde.

Lees ook:   1.5 Miljard jaar oud buitenaards ruimteschip gevonden op de maan met buitenaardse lichamen tijdens apollo 19 & 20 missies

Enki pleegt incest NINKURRA, ZIJN KLEINDOCHTER (dochter Ninsar)

Enki verheugde zich op Ninkurra vanaf het moment dat Ninsar haar baarde totdat ze uitgroeide tot een mooie vrouw. Ninkurra klom bergen en zag er ook uit zoals mij toen ik Enki’s verloofde was op Nibiru. Op een van Ninkurra’s beklimmingen kwam ze Enki tegen, die zijn waterinname controleerde. Enki verleidde haar natuurlijk. Ze bedreven de liefde negen dagen en negen nachten achter elkaar. Maar Enki kon haar alleen maar met mij blijven vergelijken. Ninkurra baarde een lieftallig meisje genaamd Uttu, Weaver of Life.

In het voorjaar kwam ik terug naar Dilmun, ik zag verdriet in de ogen van Ninsun. Ik zag Ninkurra fronsend kijken naar haar dochter Uttu, die met duidelijke bewondering naar Enki staarde.

Enki hield afstand van Nisar en Ninkurra.

Enki’s incest met UTTU, ZIJN ACHTERKLEINDOCHTER (Kleindochter Ninkurra’s dochter)

Ik zei tegen Uttu: ‘Ga nooit alleen, zonder begeleiding. Pas op voor de moerassen en rivieroevers en alle plaatsen waar Enki, de god van het zoete water, als soeverein regeert. Als je daar heen gaat, zal hij je zien, naar je verlangen en je de zijne willen maken. Maar pas op, als je eenmaal gevangen bent, zal hij je in de steek laten zoals hij eerder heeft gedaan.” Hij bracht haar appels, komkommers en druiven. Ze deed open en hij legde zijn hoofd op haar schoot. Zijn liefdevolle strelingen, kussen en knuffels leidden ertoe dat zijn zaad zijn weg vond naar Uttu’s jonge, onbeproefde baarmoeder.

Maar achteraf herinnerde ze zich mijn waarschuwing. Terwijl ze in Enki’s ogen staarde, dacht ze: ‘Vanavond was ik de enige echte. Maar wil je meer dan deze ene keer van me houden?’ Ondanks haar twijfels bracht ze nog een nacht bij hem door. Toen hij haar kuste en wegging, en niet zei wanneer hij terug zou komen, wist ze dat hij zou stoppen als haar minnaar. Ze zwoer: ” Ik zal me niet binden aan Enki. Hij wil mij niet voor mezelf en hij wil ook niet wat we samen kunnen creëren. Ik zal zijn kind niet dragen.” Ze rende naar me toe voor hulp.

Lees ook:   The Harps that Once ...: Sumerian Poetry in Translation

UTTU’S ABORTUSRITUEEL BEVRIJD HAAR VAN ENKI-VERLANGEN

Ik nam haar mee naar een open plek waar zij en ik alleen aan een heilig genezingsritueel begonnen. ” Vernietig het begin van een wezen uit Enki’s zaad vanuit je lichaam, Uttu,” zei ik. ‘Begraaf het hier in de diepten van de aarde. Hiermee begraaf je de belofte van het leven dat je ermee en met Enki zou delen. Laat de aarde het kind ontvangen dat jij en Enki misschien samen hebben gecreëerd, en in plaats daarvan en het transformeren.”
Uttu nam een ​​troffel en maakte rijen kleine gaatjes in de grond. We namen het zygote-weefsel dat een kind zou zijn geworden, stopten het in een kleine houten juwelendoos en zegenden het. Uttu pakte de doos, haalde de inhoud eruit en stopte een klein stukje van de heilige essentie in elk gaatje. Ze huilde en haar oprechte verdriet bracht ook tranen in de mijne. Door deze heilige zaden te planten, begroef ze de ingebeelde toekomst die ze dacht te hebben gehad met Enki. Toen ze het verleden begroef, bevrijdde ze haar toekomst.

Bron
Doet me denken aan het spel the sims…
Je had een mod die alle leeftijden door elkaar kon gooien en uiteindelijk, nou ja…bizar, konden overgrootvader met achterkleindochters etc kleine baby simsen verwekken.

Waarschijnlijk groeiden de kinderen sneller op, of waren ze op Niburu?
Of was Enki al zo enorm oud geworden, want dat kon in die tijd, 900 jaar ofzo werden ze toen nog.
Onvoorstelbaar dat het blijkbaar normaal was om met…
en dat hij dan met zijn dochter en toen kleindochterdochter en daar weer een klein klein dochter dochter etc… vaag!!!!!!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥