web analytics

Sumerische tabletten, The Anunnaki – Anton Parks

Auteur en onderzoeker Anton Parks geeft ons een heel andere kijk op het verslag van de Tuin van Eden dan wat we in de bijbelse tekst vinden. Anton Parks gelooft dat 20.000 nieuw opgegraven Soemerische tabletten eindelijk de ware locatie van de Hof van Eden kunnen laten zien. Moderne experts veronderstellen het bewijs van oude genetische manipulatie die de loop van de menselijke evolutie onomkeerbaar veranderde. Adam, de eerste mens – Bevat het oude Sumerische woord “Adam” aanwijzingen voor de relatie tussen de vroege mensen en de Sumerische goden? De Anunnaki? Hebben geleerden weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde delen van het scheppingsverhaal van de Bijbel weg te laten …

De reptielachtige wezens geloof ik zelf niet in, omdat aangegeven is dat wij gemaakt zijn naar hun evenbeeld.

Misschien waren de reptiel achtigen wel de Igigi? Maar dan nog… kunnen het ook half mens half visachtig wezen zijn, als in zeemeerminnen en mannen… ja belachelijk natuurlijk om zoiets te denken, ware het niet dat zij nog geavanceerdere technologieën hadden dan wij heden ten dage… ze hebben behoorlijk met dna zitten prutsen, dat verteld ook Edgar Cayce in zijn boeken.

Lees ook:   De verbinding tussen het oude Egypte en Ierland

Gerelateerde artikelen

Back to top button