web analytics
11:11 Dubbele getallen

Ancient Aliens ANUNNAKI Lost Book of Enki Compleet verhaal

Anunnaki Het verloren boek van Enki is de eerste aflevering van de Anunnaki-serie. De volledige geschiedenis van de Anunnaki wordt verteld in de serie gebaseerd op het Lost Book of Enki door Zecharia Sitchin. De eerste aflevering geeft een samenvatting van wat de geschiedenis van de Anunnaki is en wie de Anunnaki zijn. Dit is het verhaal dat verteld zou worden in de beroemde Anunnaki verboden film. De theorie van Sitchin beantwoordt veel mysteries in de menselijke geschiedenis en wordt door veel mensen beschouwd als de verborgen of verboden kennis of waarheid en de verborgen regering van de wereld. Het volledige verhaal van Anunnaki presenteert het verhaal dat door Jon Gress in de Forbidden Movie zou worden verteld. Anunnaki Series presenteert een samenvatting van Zecharia Sitchin’s Anunnaki’s Theory. Van de eerste tablet tot de 14. Van de Anunnaki Tablet 1 tot het einde kun je de complete saga van het anunnaki-verhaal bekijken. Van Nibiru tot de aarde, de anunnaki-serie presenteert het waargebeurde verhaal van de schepping volgens de theorie van Zecharia Sitchin. De theorie beantwoordt vele mysteries van de menselijke geschiedenis en wordt door veel mensen beschouwd als de verborgen of verboden waarheid, de waarheid die ze niet willen vertellen en de verborgen regering van de wereld. Deze Anunnaki-serie bevat de volledige Anunnaki-sage van Nibiru’s reis naar de planeet Aarde en de schepping van mensen door middel van genetische manipulatie. Het is niet de bedoeling om de theorie van Zecharia Sitchin, of Zacharias Sitchin, zoals velen hem ten onrechte noemen, te beoordelen, te bestuderen of te analyseren. De bedoeling is alleen om zijn theorie door middel van een documentairereeks te brengen, gebaseerd op het Lost Book of Enki. Het werk van Sitchin is gebaseerd op Sumerische tabletten die zijn ontdekt bij de opgravingen van de bibliotheek van Nineveh, geleid door Austen Henry Layard, die zou hebben toebehoord aan koning Assurbanipal II. Het was daar, in de ruïnes van de Nineveh-bibliotheek van de Sumerische beschaving, dat tussen de 30.000 en 40.000 kleitabletten in Sumerisch spijkerschrift werden gevonden. Een van de eerste mannen die enkele van deze teksten vertaalde, was George Smith van het British Museum in Londen. Smith publiceerde een eerste boek over het onderwerp genaamd:

Lees ook:   Machu Picchu en het Anunnaki Zuid-Amerikaanse mijncomplex met 'Indiase' afstammelingen van Kaïn

The Chaldean Account of Genesis. Zecharia Sitchin heeft verschillende boeken geschreven, zoals Genesis Revisited, waarin de geschiedenis van de Sumerische, Akkadische en Assyrische mythologieën wordt vergeleken met de Adam en Eva-mythe van de Bijbel, de Thora en de Hebreeuwse mythologie van de Mozaïsche traditie. Later publiceerde Sitchin een reeks boeken genaamd The Earth Chronicles waarin hij Sumerische tabletten, tabletten en cilinderzegels bestudeerde. In feite is de Sumerische literatuur de oudste ter wereld. en Sichin, na 30 jaar studie zijn bevindingen gepubliceerd. Later, in “The Lost Book of Enki, Memories and Prophecies of an Extraterrestrial God”, vatte Sitchin het hele verhaal samen in 14 tablets. Deze 14 tabletten worden bekend als de Anunnaki-theorie. In het verhaal begrijpen we dat de Anunnaki een buitenaards ras zijn dat afkomstig is van een planeet genaamd Nibiru. Deze planeet had een probleem met zijn atmosfeer en dus realiseerden ze zich dat ze lucht in de atmosfeer moesten verpulveren. Deze veronderstelde goden kwamen naar planeet aarde, voorheen Tiamat genaamd, met de bedoeling goud te delven en naar hun planeet te brengen. Toen ze hier aankwamen, met de Igigi-opstand, werden ze uiteindelijk gedwongen om het bestaande genetische materiaal te manipuleren om een ​​nieuw wezen te creëren, aanvankelijk de Lulu en later adapa, adamu of het adamische ras.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button