...

28 november 2021

 

Anunnaki Ancient buitenaardse oorlogen

Anunnaki Ancient buitenaardse oorlogen

Anunnaki Ancient buitenaardsen vochten om de aarde te beheersen, te beginnen met de Eerste Egyptische Anunnaki Pyramide War zoals verteld in Zechariah Sitchin’s Earth Chronicles Book,

The Wars Of Gods and Men, gebaseerd op de Pyramid-inscripties in Saqqara.


Anunnaki Ancient Aliens Origins Of Ancient Egypt After The Great Flood: The Land of Enki

Volgens Earthchicles van Zechariah Sitchin verdeelde de Anunnaki de aarde na de overstroming van de Grote Zondvloed in 4 regio’s, waarvan er een de Nijlvallei of Abzu was.
De Abzu-regio omvatte Egypte en het viel de door Egypte gekozen Anunnaki God, EN.KI of Ptah om het land in deze regio terug te winnen.
EN.KI/Ptah wordt gecrediteerd voor het aftappen van de Flood Waters en het bouwen van dijken, en met succes het terugvorderen van de Flooded Nile Valley volgens zowel Ancient Sumerian and Egyptian Records.
Oorzaken van de Egyptische Anunnaki Ancient Aliens Pyramid War
Ptah’s opvolgers: Osiris & Seth Rivalry
Sitchin beweert dat zelfs in dit nieuwe rijk van de Nijlvallei dezelfde opvolgingskwesties die de Ancient Alien Gods in Sumer en hun Home Planet Nibiru hadden geteisterd, ook de Anunnaki-goden van de Nijlvallei zouden achtervolgen.
Na een periode van succesvol bewind werd Ptah opgevolgd door zijn zoon Ra (Marduk) als God-koning van het oude Egypte.
Marduk / Ra had twee zonen, Osiris en Seth die hem beiden mogelijk konden opvolgen.
Om een overheersing van het hele Egyptische koninkrijk tussen Osiris en Seth te voorkomen, koos Ra ervoor om Egypte in twee afzonderlijke koninkrijken te verdelen tussen Set en Osiris, en deze verdeling van het oude Egypte in Opper- en Neder-Egypte maakt deel uit van het geaccepteerde historische record .
Rostam
De verdeling van het koninkrijk zou uiteindelijk echter de rivaliteit niet verhinderen, en het bleef bestaan omdat zowel Set als Osiris trachtten ervoor te zorgen dat hun eigen opvolger een verenigd Egypte zou erven.
Oorzaken van Alien Wars: Sumerische bloedlijn-opvolgings-regels
Sitchin merkt op dat de Ancient Alien Bloodline erfrechtregels die heersten op de Anunnaki Home Planet Nibiru , de rivaliteit tussen Set en Osiris hebben aangewakkerd.
Volgens de Anunnaki-opvolgingsregels moest Ra’s opvolger een Zoon zijn met het zuiverste Anunnaki-bloed.
Dit betekende dat zo’n Zoon door Osiris en Set’s Halfzuster moest worden geboren omdat een Zoon geboren uit een Zuster van wie beide Ouders identiek waren aan die van haar partner niet in aanmerking zou komen.
Set’s enige beschikbare optie was om met zijn halfzus Isis te trouwen, maar Osiris blokkeerde zijn weg naar de Troon door in plaats daarvan met haar te trouwen, toen hij ook de optie had om met Set’s zus Nephtys te trouwen.
Door met Isis te trouwen, ontnam Osiris zijn enige kans om ervoor te zorgen dat een opvolger van zijn bloedlijn de Egyptische troon zou erven.
Het huwelijk tussen Osiris en Isis beëindigde dus effectief de mogelijkheid dat Set’s erfgenaam de troon zou opvolgen, maar dit zou de ambities van Set niet stoppen.
In plaats daarvan besloot Set om de Egyptische troon voor zichzelf op te eisen in plaats van te vertrouwen op een opvolger.
Het podium was daarmee ingesteld voor de eerste Anunnaki Pyramid War for the Throne of Ancient Egypt.
Zoals we zullen zien, zou deze oorlog de betrokkenheid van aardbewoners bij de zaken van de goden zien zoals Set en Horus zou voor het eerst aardbewoners in hun legers rekruteren om voor hun zaak te vechten.

Wars of the Anunnaki by Chris H. Hardy

In Deel 2 van de Sumerische Anunnaki-goden van het oude Egypte, kijken we naar de geboorte en opkomst van Horus in de Eerste Egyptische Anunnaki-piramideoorlog zoals verteld in Zechariah Sitchin’s, Wars of Gods and Men.
De dood van Osiris
Zoals vermeld in Deel 1 , nadat Set met Isis was getrouwd, had Set geen andere manier om ervoor te zorgen dat een opvolger van zijn bloedlijn de troon van een verenigd Egypte zou verkrijgen, behalve door de dood van Osiris.
Om zijn doel te bereiken, zette Set een val voor Osiris door een feest voor de goden te organiseren waarin hij een weddenschap deed waarin hij de aanwezige goden opriep om in een kist te gaan liggen om te zien wie er in zou passen.
Rajasthan
In wat een onschuldige grap leek, hadden alle aanwezige goden hun beurt genomen, en toen het Osiris ‘beurt was, verzegelde Set de Doodskist zodra Osiris de Doodskist binnenging, verzegelde het en gooide de doodskist vervolgens in zee om Osiris te verdrinken.
De echtgenoot van Osiris, Isis, ging echter op zoek naar de gedumpte doodskist en vond deze.
Set werd zich al snel bewust van deze onverwachte wending van gebeurtenissen, en hij haalde de kist van Isis, sneed Osiris zijn lichaam in 14 stukken die hij dumpte en verspreidde over delen van Egypte.

Lees ook:   Napoleons leger stierf ... aan stralingsziekte?

Geboorte & herijzenis van  Horus

Isis bleef niettemin volharden in haar zoektocht naar Osiris en vond al zijn delen behalve zijn fallus die zij nodig had om zijn goddelijke essentie van DNA te verkrijgen om een kind of opvolger voor de Egyptische troon van Osiris te verwekken.
Door middel van DNA-extractie en kunstmatige inseminatietechnologie slaagde Isis erin zichzelf te impregneren met de essentie van Osiris en beviel Horus van wat Sitchin beweert het eerste geregistreerde ‘onbevlekte’ concept te zijn.

De troon opeisen

Gedurende zijn jeugd werd Horus verborgen gehouden voor Set, en werd zelfs een keer herrezen door ENKI nadat hij was gestorven dankzij een steek van een schorpioen.
Horus werd opgeleid en getraind als een Goddelijke Prins door de goden ter ondersteuning van Osiris, en toen hij volwassen werd, presenteerde hij zich voor het Concilie van de Sumerische goden om de Egyptische troon op te volgen als de opvolger van Osiris.
Set bleef tegen de claim van Horus en een oorlog voor de Egyptische troon brak uit tussen Horus en Set.
Volgens Sitchin’s Wars Of Gods and Men, was de oorlog een groot luchtgevecht over de Egyptische hemel.
Horus kwam uiteindelijk als overwinnaar tevoorschijn en het koningschap van Egypte werd hem dienovereenkomstig overhandigd.
In nederlaag reikte de Anunnaki Council, Set een koninkrijk buiten Egypte aan en werd hij een Aziatische godheid.

The Dynasties: Gods, Demi-Gods & Pharaohs

Sitchin merkt ook op dat na het bewind van Horus de heerschappij van de Oude Anunnaki-goden in het oude Egypte eindigde.
Daarna regeerden Demi-Goden tot de heerschappij van de eerste menselijke farao Mena (Menes), die het begin markeert van de 1e dynastie van het oude koninkrijk van Egypte, en de eenwording van de hogere en lagere koninkrijken met Memphis als de hoofdstad onder Menes.
In de Wars Of Gods and Men verlicht Sitchin’s Earth Chronicles de geschiedenis van het oude Egypte, die deel uitmaakte van de traditie van de oude Egyptenaren onder de menselijke farao’s, hoewel dit deel van de Egyptische geschiedenis in onze huidige interpretatie van de oude Egyptische geschiedenis als mythologisch wordt behandeld.

Bron

Enorm interessant allemaal!

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten