web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisMysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Vimana: 6000 Years Old Levitation Machines of Ancient India – Lost History

 

Heb je, je nooit afgevraagd waarom scholen zo weinig of niets over de eerste geavanceerde beschaving ter wereld leren? …

Vooral wanneer het zoveel dingen introduceerde, die we nog steeds gebruiken?
Waarom het mysterie rond Sumerië, dat in Mesopotamië lag, in dat wat nu het hedendaagse Irak is?

Persepolis Inscription history

 

Dit is tenslotte slechts een deel van wat ze ons hebben meegegeven:

De moderne kalender gebaseerd op maancycli, het 60/12 tellende systeem dat wordt gebruikt voor geometrie en meettijd, het wiel, de ploeg, irrigatiesystemen zoals dijken en kanalen, zeilboten … zij sprak zelfs de eerste bekende taal en liet het bewijs van het eerste geregistreerde schrijven achter.

Dat is een heleboel intelligente bijdragen aan de mensheid, dus waarom leren we niet meer over deze duidelijk geavanceerde en invloedrijke beschaving?
Welnu, verbind de stippen, en je zult ontdekken waarom de zwijgende leringen opzettelijk zou kunnen zijn.

De Sumeriërs waren nauwkeurig in het creëren van veel geavanceerde systemen, maar we verwerpen hun geschiedenis van de mens als louter mythologie. En waarom is dat? Want als we dezelfde geloofwaardigheid aan hun beschreven geschiedenis geven, als aan hun uitvindingen, zouden we een compleet andere versie van onze oorsprong leren kennen … en zouden we veel meer nadenken over wat onze toekomst zou kunnen inhouden.

Laat archeologen dus de geschiedenis en evolutie van de mens blijven bespreken. Als je naar de bron gaat, is hier wat de eerste beschaving die ooit de geschiedenis heeft vastgelegd onthuld over ons verleden.

 

SUMERISCHE TABLETTEN

In 1849 ontdekte een Britse archeoloog 14 tabletten in Sumerie. Tot op heden zijn dit de oudste bekende geschriften en ze dateren uit de 24e eeuw voor Christus. Hoewel de verhalen over hen, al veel delen van wat de andere oude geschriften zeggen, hebben ze een hele ”nieuwe” draai gegeven aan de andere oude heilige teksten. Zie je, terwijl ze verwijzen naar een ‘Vader van alle begin’ of een soort ultiem Opperwezen – zeggen de tabletten dat de scheppers in Genesis, De Hof van Eden, Adam en Eva – dit waren polytheïstische goden van ons: buitenaards waren of gewoon duidelijker gezegd : het waren buitenaardse wezens.

De  eerste twee tabletten (Bijbelteksten!) leggen uit wie ze waren en waar ze vandaan kwamen.

Tablet 3 vertelt over de 6 dagen van schepping – of vestiging – op aarde.

Later leggen ze uit hoe het menselijk ras genetisch gemanipuleerd werd door deze wezens. In de bijbel ook weergegeven maar je moet het weten wat je leest!

Ze evolueerden niet willekeurig. Zelfs de technologie die Sumeriërs ons gaven, kwam van deze wezens.
Ben je nu geïnteresseerd om meer te weten over wat de Sumeriërs over onze geschiedenis te zeggen hadden? Hier zijn geselecteerde legendes van de 14 tablets en hun parallellen met andere oude bronnen.

sumerian civilization | Sumerians and the Anunnaki Cuneiform Granger « UFO-Contact News

Enki, Anu, Enlil waren Anunnaki goden

Volgens de Sumerische tabletten, 445.000 jaar geleden, kwamen ‘schepper goden’ – zoals zij het noemen – naar de aarde. De enige bewoners van de aarde waren wilde en gedomesticeerde dieren en vroege voorouders van de mens. Zij die van buiten de aarde kwamen werden de Anunnaki (Engelen) genoemd , wat ‘Zij die van de hemel tot de aarde kwamen’ betekent -. Deze wezens bevonden zich op een verre in een baan omlopende planeet genaamd Nibiru , die pas om de 3600 jaar ons zonnestelsel binnenging. Ze beschrijven Nibiru als vele malen de diameter van de aarde en met een overvloed aan  ijzeroxide, waardoor de rivieren en meren rood lijken. (Was Mars Nibiru vroeg ik me net af…?)
Ik had een vreemd weemoedig gevoel toen ik gisteren de video’s van Mars zag… maar weet niet waarom!)

Lees ook:   De beproeving van God: is hij uitgevonden?

Een kanttekening over Nibiru: volgens de tabletten begon de atmosfeer van Nibiru te verslechteren en werd hij een vijandige plek voor het leven. Om dit te herstellen had de Annunaki één belangrijk element nodig voor hun atmosfeer: goud.

Nu zijn hier een paar interessante feiten, er is bewijs dat gouden nano-deeltjes kunnen worden gebruikt om onze beschadigde ozon te herstellen. Het beschermt tegen straling, wat verklaart waarom de NASA gouden folie gebruikt in hun ruimtestations.
Terwijl de NASA zich momenteel bewust is van 8 officiële planeten in ons zonnestelsel, wordt er veel gespeculeerd over de wiebelende baan van twee planeten, wat wijst op de waarschijnlijke zwaartekracht van een zeer grote massa, die nog moet worden ontdekt.

Nu detecteerde men deze massa tientallen jaren geleden, maar in oktober 2017 publiceerde de NASA ‘The Super Earth that Came Home for Dinner’ , waarin staat:
‘Er zijn nu vijf verschillende lijnen van observationeel bewijs die wijzen op het bestaan ​​van Planet Nine,’. . . Als je deze verklaring zou verwijderen en je zou voorstellen dat Planet Nine niet bestaat, dan genereer je meer problemen dan je oplost.
Het is duidelijk dat er potentieel is voor een andere planeet die nog ontdekt moet worden in ons zonnestelsel.

Were the Anunnaki alien race, the same hindu gods???, page 1

Toen de Anunnaki arriveerden, waren ze in staat om een ​​leven te leiden dat honderdduizenden jaren duurde. Ze creëerden een mijnbouw nederzetting genaamd Eridug – “Earth Station 1” in de Perzische Golf onder een leider genaamd Enki. De tabletten vertellen: “Nadat het koningschap uit de hemel neerdaalde (het was) in Eridug.”
Deze bezoekers waren niet alleen: ze brachten een ander buitenaards ras met zich mee dat ze de Igigi noemden zij werden gezien als  hun slaven. De Igigi werden als inferieur beschouwd en dienden de Anunnaki door goud te delven. (Rassen soorten) Naarmate de beschavingen groeiden, ondergingen de Igigi de voor hen verpletterende arbeid en dit verhaal komt overeen met Atrahasis , dat zich in de Babylonische tabletten uit de 18e eeuw voor Christus bevindt:

“Toen de goden, op de mens-lijkend, de arbeid droegen, de last droegen, was de lading van de goden groot, het zware werk, de moeite, overdreven voor hen. . . . . De grote Anunnaki. . .. zorgde ervoor dat de Igigi de zware taak op zich namen. ‘

Anunnaki menselijke hybriden

Na vele eeuwen rebelleerden de Igigi – abusievelijk gelovend dat ze hun onderdrukkende meesters konden overwinnen. Hun nederlaag was een bijna volledig vernietigd ras, waardoor de Anunnaki zonder hun personeel zaten. Niet in staat om de Igigi te vervangen, beval Nibiru’s heerser – Anu – zijn zoon Enki om genetisch een nieuwe slavenras te ontwikkelen die intelligent genoeg was om ingewikkeld werk uit te voeren, maar nog steeds ondergeschikt was aan de Anunnaki. Zijn experimenten worden gedetailleerd beschreven in Atra-Hasis en er zijn veel unieke wezens gemaakt. (Denk aan monsters, centaurs, draken wie weet wat?)

Enki heeft uiteindelijk met succes zijn doel en het resultaat bereikt: een genetische hybride tussen de holbewoners van de aarde – Homo Erectus – en de Anunnaki zelf: deze hybride noemen we Homo Sapiens.

De tabletten noemden de eerste mensen ” de Adamu . “In het Hebreeuws betekent” Adam “-” man “.(Of mens?)
De Anunnaki zetten de homo sapiens aan het werk in de mijnen en elders in Mesopotamië. Het Semitische woord ” avod ” of ” aanbidding ” betekent letterlijk ” werk voor “. Daarom had de vroege mens geen andere keus dan hun goden te ” aanbidden “.

Religionskritik-Forum | Sumer & Akkad | Interessante Motive auf Artefakten

Volgens afbeeldingen en teksten, vergeleken met de mens, waren deze Annunaki – waarvan we weten dat ze vele eeuwen leefden – reuzen vergeleken met homo sapiens.
Omdat hun hoofddoel in het leven was om de Anunnaki te dienen, werden homo sapiens in ruil daarvoor opgeleid in sociale vaardigheden, academische zaken en technologie – allemaal overduidelijk in de tabletten. De nieuwe menselijke slaven waren steriel, maar naarmate de vraag naar personeel steeg, werden ze opnieuw ontworpen om ze te kunnen reproduceren. Dit leidde later tot overbevolking, dus later werden veel mensen verbannen uit de veiligheid van hun steden, waardoor het verhaal ontstond van de Hof van Eden en het verhaal van verbanning uit het paradijs voor de voortplanting …

Lees ook:   'Adolf Hitler was een lafaard'

“Adamu” is the name in Sumerian mythology for the first man, created by “Enki”, the creator god and inventor of civilization. Adam is Hebrew for “man”, and adamah is a Hebrew word signifying dust and earth, and in Aramaic signifying blood. Havva — Hebrew for “Eve” — in Hebrew signifies life.

Naarmate mensen evolueerden om intelligenter te worden, fokten sommige Anunnaki-leiders met mensen.

De kinderen die voortkwamen uit deze verboden verbintenissen tussen rassen werden de Nephilim genoemd , of ” de reuzen vanouds “.

De tabletten zeggen dat deze praktijken Enlil, de leider in die tijd, die ook de broer van Enki was, tot woede bracht.

Enlil wilde zeker weten dat er nooit een mens zou opstaan ​​om mogelijk Nibiru te regeren, en de kruising verhoogde dat risico.

Hoewel de menselijke populaties in duizenden jaren zijn toegenomen.

 

 

 

 

(Noach en zijn ark afbeelding!)

Noah's ark and flood

 

(AARDEWIJZIGINGEN
Nibiru wordt ook “de Vernietiger” genoemd in de Kolbrin, wat een oud evangelie is dat in Schotland werd gevonden en dat in bijbelse tekst werd weggelaten, net zoals de dode zeerollen dat waren.
“Mannen vergeten de dagen van de Vernietiger. Alleen de wijzen weten waar het naartoe ging en dat het op de afgesproken tijd zal terugkeren. … De vernietiger … zijn kleur. helder en fel en steeds veranderend, (was) een onstabiel uiterlijk … een fel lichaam van vlammen. ”
Hoewel ze aangeven dat Nibiru meestal passeert zonder schade aan te richten, beschrijven de tabletten een cataclysmische gebeurtenis, die plaatsvond op hetzelfde moment toen Nibiru de aarde naderde. We kennen dit als The Deluge of The Great Flood. Eerst verschenen zwarte vlekken op het oppervlak van de zon, het magnetisch veld van de aarde werd zwakker, de temperaturen stegen en de ijskappen begonnen te smelten.) = Omkering polen?

In die tijd…dus!
“Dagen voor de Dag van de Vloed, was de Aarde aan het mompelen, kreunend als in pijn;
Voordat de ramp toesloeg, werd in de hemel Nibiru als een gloeiende ster gezien. ”
Enlil zag de naderende ramp als een gelegenheid om mensen te doden, die hij als onwaardig achtte. Hij keerde terug naar Nibiru, maar veel Annunaki (Fallen Angels)hadden de keuze om te blijven en waren getuige van de overstromingen en vernietiging op de planeet van hun ‘hemelse schepen’, die de aarde omcirkelden.

“Toen was er overdag duisternis en ’s nachts werd de maan als door een monster ingeslikt. (Donker dus) De aarde begon te schudden, door een kracht – (Aardbeving) voorheen onbekend. . . . Het was geagiteerd. In de gloed van de dag kwam een ​​zwarte wolk op vanuit de horizon. (Vulkanische uitbarsting van flink formaat?) Het ochtendlicht veranderde in duisternis. Toen klonk het geluid van een rollende donder en bliksem stak de hemel aan. . …..Op die dag, op die onvergetelijke dag, begon de zondvloed met een gebrul. ” (Tsunami dankzij de vulkanische uitbarsting?)

Op dat moment kwamen de grote ijskappen van het Zuiden in botsing en vielen in de oceaan. Dit zou overal tsunami’s hebben gecreëerd. Noordwaarts reizen naar de goudmijnen in Zuidoost-Afrika. De vloedgolf ging verder naar het noorden, totdat het de stad Eden(Atlantis?) bereikte en onderging – een van de eerste nederzettingen op de aarde van de Anunnaki – nu ergens aan de voet van de Perzische Golf.
Getuige van de catastrofe, Enki – die sympathie voelde voor zijn creaties – instrueerde zijn uitverkorenen (Noach) om boten te bouwen. Onder deze enkele mensen was Ziusudra (we kennen Noah) en zijn familie.
Een grote storm met zware regenval begon. De vloedgolf bleef zeven dagen lang de aarde overgaan, totdat hij uiteindelijk tot stilstand kwam. Maar de zware regenval duurde nog veertig dagen en nachten.
Het verhaal van The Deluge of The Great Flood wordt vastgelegd in bijna elke beschaving op onze planeet. De kern ijs monsters genomen van Groenland en Antarctica illustreren dat op het hoogtepunt van de laatste ijstijd, de zeespiegel 425 voet lager was dan nu. En, nog belangrijker, er is een duidelijke aanwijzing voor een snelle zeestijging.

Lees ook:   De onthulde waarheid 'roodharigen' en zijn racistische oorsprong

Statue of a god. Fragment of a painted clay statue of a seated unidentified god,wearing homed headdress characteristic of Mesopotamian deity.Found in Ur,Iraq.about 2000-1750 BC

HERSTEL
Na de vloed begon de wederopbouw van een nieuwe ruimtehaven.

De tekst beschrijft hoe de Anunnaki hun gebouwen maakten volgens de positie van de sterren. Het luidt:
“Laat het hart van de vlakte, de hemelen weerspiegelen! (Hetzelfde bouwen als zij gewend waren) . . . . Toen Enki dit eenmaal goedkeurde, nam Enlil uit de lucht afstand en maatregelen. ”
Inderdaad, de piramides – nu inmiddels bekend is dat ze veel ouder zijn dan oorspronkelijk bepaald – en veel andere oude monumenten zijn in feite op één lijn met de sterren.

(Waren de ”fallen angels” de farao’s? Het zou verklaren hoe zij met hun technologie Piramides gebouwd hebben)

Toen de Annunaki uiteindelijk de aarde verlieten, (Allemaal?) had hun invloed alle uithoeken van de wereld bereikt, van Mesopotamië tot India tot Zuid-Amerika. Voordat ze vertrokken, schonken ze de mensheid de Sumerische beschaving, die voor die tijd op onverklaarbare wijze geavanceerd was – een soort ‘plotselinge’ verschijning hebben gekregen als een volwassen en hoog georganiseerde cultuur uit het niets. De Anunnaki leerden de Sumeriërs hun manier van leven en gevestigde monarchen.

Hier wordt het nu interessant: de koningen (koningshuizen)  zouden optreden als hun afgezanten op aarde en de mensen regeren volgens oude principes. Zonder medeweten van de mens werden koninklijke bloedlijnen genetisch gemanipuleerd door de Annunaki.

(RH negatieve bloedgroepen!)

Dit zou op zijn beurt de sterke afkeer van adel voor de bevolking verklaren. (En andersom! Denk ook aan rassenhaat, dat komt ergens vandaan, daar is een innerlijke afkeer ergens van iets dat bepaalde rassen niet kunnen accepteren, of ergens aanvoelen als zijnde een bedreiging, heel vreemd en niet leuk om te beseffen maar anderzijds op deze wijze wel verklaarbaar!)
Sommige mensen speculeren dat de Annunaki er  in geslaagd zijn om de Aarde te beheersen door selectief het adellijke ras (Royal-blue- bloods) voort te brengen voor eeuwen … millennia.
Anderen geloven dat op een dag, wanneer Nibiru weer dicht bij onze planeet is, de Anunnaki zullen terugkeren om de heerschappij over de door hen geschapen slavenras te herstellen. Dit zou de geheimhouding rond de geschiedenis van Sumerië verklaren. (Qua onderdrukking?)
Hoe dan ook, 3600 jaar nadert een nieuwe cyclus.
Dus nu je weet wat de Ouden onthullen over onze afkomst.

Nou ik stam met O negatief zeker af van Enki, diegene die de mensheid niet wilde vernietigen.

The Epic Of Gilgamesh In Sumerian
“Wat je in deze video hoort, zijn enkele van de openingsregels van het epische gedicht, vergezeld van een langhalssnarige, Sumerische luit, bekend als een” gish-gu-di “.

De locatie voor deze voorstelling is de binnenplaats van het paleis van Nebukadnezar in Babylon. Het stuk is vier minuten lang.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien