web analytics
...
MysterieSpiritueel

Monolieten ; Een heel bijzondere boodschap van een 8 jarig meisje

b9e78be331d8b72821c1cc1cbe9a200e via Angel-Wings

Een heel bijzondere boodschap van een 8 jarig meisje: dankjewel 🙏🙏🙏
“DE HOOGGEVOELIGEN GAAN VEEL WERK HEBBEN”
Wauw, hieronder de woorden van een kind dat de inzichten geeft die ons als hooggevoeligen een weg wijst doorheen deze donkere tijden…

~~~~ Kristien Van Camp

Het is een verslag van haar dochter – 8 jaar
Ik geef het hier in zijn totaliteit weer.
In liefde en dank ontvangen.
Een boodschap van onze kleine oude zielemie (A, 8 jaar) terwijl ze met haar kristallen speelt:
‘Mama, het wordt wel spannend…ik voel het doorheen heel mijn lijfje, er komen zoveel nieuwigheden aan’.
“Vertel eens, schatje, ik luister.”

‘Wel, zoals ik je vroeger verteld heb en op dat briefje schreef dat je bewaard hebt, een jaartje geleden, dat mensen om hun fouten recht te zetten in hun coconnetje moesten kruipen, awel, dat is bijna achter de rug. Wat jullie corona noemen, is goedgekeurd hierboven want dat brengt de mens dichterbij zichzelf en krijgt hij de kans om zijn fouten recht te zetten. De mensen die bang zijn en angstig zijn, dat is niet erg, dat moet ook zo zijn, ze krijgen zeker nog een andere kans op een ander moment. Want mensen die sterven aan corona, worden opnieuw geboren op deze aarde, maar gaan dan al anders in het leven staan. Eigenlijk gebeurt dat niet snel dat mensen direct nadien terug op de aarde komen, maar met corona wel, want deze mensen worden dan ook gevoelige kinderen die wel veel meer weten dan in hun vorig leven.
Het spannende is dat de bovenwereld veel dichterbij komt. Mijn ‘thuis’ (en mijn echte mama en papa) blijven wel daar, die komen niet, maar de nieuwe werelden komen wel naar de aarde.
“En hoe gaat dat gebeuren, liefje?”

Lees ook:   Onzichtbare Verbintenissen

Zoals die staven die opkomen, zo komen er drie op aarde, twee zijn er al gezet net voor er een sterke maan is. De vierde staaf (jullie noemen het monolieten) gaan we niet zien, want dat is de liefdeswereld of de bovenwereld. De andere drie staven zijn de piramidewereld, de waterwereld en de natuurwereld (die moet nog komen). Dat is om de verbinding te leggen en dat die werelden dichter naar de aarde kunnen komen. De staven worden gezet met speciale krachten zoals ze vroeger de piramides gebouwd hebben.

Dan als die contactlijnen samenkomen, komt er een BAM! Een soort lichtflashes of vuurbol in de lucht. Dit is een zeer pijnlijk moment voor alle hoog gevoelige kinderen want dan kunnen ze alles zien, ook alle slechte dingen die er zijn. Maar daar moeten we even door, want dan weten ze wat juist is en wat niet. Ik ga dan buikpijn en nagelpijn krijgen.
Dan komen de nieuwe werelden dichterbij en komen vele mooie wezens van de bovenwereld tussen ons te staan, de hooggevoeligen gaan ze eerst allemaal zien, ook hoe de werelden er uit zien. Er komt dan ook wel na corona terug een nieuwe ziekte, maar die verspreidt zich niet zoals corona. Die ziekte is een goed teken en is niet zo erg als corona. Want de mensen krijgen dan buikpijn, misselijk, hoofdpijn, niet goed slapen,…en de dokters kunnen dit met niets oplossen. Wij wel, ze gaan stenen en kristallen nodig hebben en dan is het in 1,2,3 opgelost. Het slechte gaat dan uit de mens en het goede komt van boven in de mens (ik noem het ‘elfenstof’), dus die ziekte is iets goeds. Mensen moeten niet bang zijn. Ze gaan dan ook weten waarom ze hier op aarde zijn.

Lees ook:   The Way Of The Tao

Zelf denk ik dat ze bedoelt dat we misschien van een 3dimensionele wereld naar een 5 dimensionele wereld gaan? soort van symptomen voor een frequentieverhoging?’
Er komt ook een zonsverduistering aan, maar eigenlijk moeten we dit een zonsverlichting noemen, want het brengt heel veel licht ook al is het dan donker.
De hoog gevoeligen gaan veel werk hebben, mama, maar dat is onze taak, we kunnen dat. We gaan hernieuwboren worden.
~ Kristien Van Camp
~ Martha Krul dank voor het onder de aandacht brengen…

Bron

Ik kwam dit tegen online….
Laten we hopen dat een kind gelijk heeft en dat het niet gaat om een reclame campagne oid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button