web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - Geloof

ORAPHIM heeft zeer speciale gencodes genaamd “Double Diamond Sun” of de “Emerald Sun ..

ORAPHIM heeft zeer speciale gencodes genaamd “Double Diamond Sun” of de “Emerald Sun ..

ORAPHIM

en INDIGO KINDEREN

 

-Oraphim. I’ve also heard seraphim and especially Nephilim

-Oraphim is where O negative blood came from

De “Oraphim” hebben zeer speciale gencodes genaamd “Double Diamond Sun” of de “Emerald Sun Matrix” – Double Diamond heeft de 12-strengs codering van de oorspronkelijke mens, plus nog eens 12 met betrekking tot de geascendeerde beheersingsniveaus voorbij de tijd, en de Emerald’s, de hoge raad van de Oraphim, heeft nog eens 6 strengen die overeenkomen met de Level-3 Eckatic Matrix, het laatste niveau van geascendeerd meesterschap voor At-one-ment met bron.

De Oraphim worden in andere leringen vaak de ‘Paradijs-Zonen’ genoemd (verondersteld ‘Zonnen’ te zijn … aangezien het bioveld de volledige sferische configuratie heeft, die verschijnt als vlammende lichtbollen van de lagere dimensies).

De Emerald Order Oraphim begon de Turaneusiam-lijn, maar meer … ze waren de originele ELOHEI (niet “Elohim”, waarvan er vele “gevallen” zijn) die de universele gewone Lyran Pre-matter-races zaaiden … de originele avatars die het leven in deze tijd zaaiden Matrix.

Ze worden alleen in aantallen geboren tijdens ascentiecycli. Zij zijn de Keepers of the Ascension Codes, de Star Gate Keepers en het Planetary Security Team, die verantwoordelijk zijn voor het orkestreren van de noodzakelijke gridmechanica tijdens de cyclus. Ze zijn een Melchizedek Cloister-familielijn uit de Azurite Council of the Ra Confederacy, het regerende Ascended Masters-collectief van onze tijdmatrix.

Ze houden toezicht op de ANDERE, kleinere Ascended Masters Collectives in en buiten de tijd. Op aarde krijg je geen hoger gecodeerde wezens. Maar de O’s hebben geen ego – zodra ze ontwaken weten ze dat ze hier zijn in pure dienst aan de ENe en doen hun werk. Er zijn er nu 500.000 die net beginnen te ontwaken. Het Amenti-boek is vooral voor hen geschreven, als de “wake up call”, en de Oraphim’s reageren heel goed. Anderen hebben niet de DNA-activering om de D-4 tot en met D-6-frequentie van de gegevens te verwerken die er moeite mee hebben.

ARCANGELI  - ARCHANGELS

Emerald Order heeft contracten om te ontwaken tot ten minste het Avatar-niveau (D-10 tot en met D-12) en is hier voor wereldwijde servicecontracten van verschillende aard. Alle Emerald Orde hebben volledige ascensie ervaren naar Level-3 Ascended Mastery voordat ze op tijd terugkeerden naar incarnatie. De meeste hebben overeenkomsten voor universele dienstverlening, niet alleen voor planetaire doeleinden. Ze zijn van een klasse van wezens die zo ver buiten het bereik van het bewustzijn hier is, dat zelfs sommige van het hoogste bewustzijn op de planeet en onder D-12 geen idee hebben wie ze zijn. De “Dark Side” haat ze omdat ze de kennis van vrijheid brengen. De meesten van ons leven als ‘slapers’ tot de vooraf geplande tijd van ons ontwaken, en dan beginnen we ons te herinneren wie we zijn en wat we kwamen doen.

Het eigentijdse hybridisatieprogramma van Indigo Children wordt gerund door de Emerald Order Oraphim-Turaneusiam – de oorspronkelijke oudere mensheid die hier 550 miljoen jaar geleden mensen heeft gezaaid en die heeft gezworen ons te helpen ons 12-strengs DNA-potentieel op aarde te bereiken en niet 10- streng, dat is de Anunnaki en Drakonian DNA signatuur, HUMAN is 12-streng.

De Indigokinderen zijn allemaal incarnaties van de Oraphim (er zijn 3 verschillende soorten Indigo’s), en ze incarneren nu om de algemene menselijke gencode te helpen stimuleren tot een hoger activeringsniveau door het bereiken van een kritische massa binnen het morfogenetische veld van het ras (scalair). sjabloon voor materie-manifestatie). Deze hybridisatie met de originele menselijke genlijnen wordt georkestreerd om de mensheid te helpen bij het activeren van slapend DNA, zodat de race een grotere kans heeft om fysieke en genetische schade te voorkomen tijdens de cyclus van stellaire activeringen van 2000-2017. (Veranderingen in de zonnelichtspectra die in deze periode zullen plaatsvinden, brengen schade toe aan de aarde-menselijke rassen vanwege de huidige mutaties in de algemene gencode die zijn doorgegeven door de oude indringing door de Sirian Anunnaki).

Lees ook:   Vreemd fenomeen rh negatief bloed

Alle Indigo’s worden geboren met de 6 e DNA-streng geactiveerd – het DNA nog steeds wordt weergegeven als een “dubbele helix, maar er zijn extra coderingen operationeel binnen de Sub-streng Matrices), waardoor voor de open geheugen van andere identiteit aspecten van ruimte-tijd.

De Emerald Order Council van 48 (een HUMAN-bezoekersgroep-48 verwijst naar DNA-problemen, niet het aantal mensen in de raad), getraind in hoger dimensionaal (D-5-15 +) op afstand bekijken en matrixscan. Deze raad van pro-menselijke interdimensionals houdt de bezoekersagenda’s in de gaten terwijl ze op aarde lopen, om verschillende redenen die ervoor zorgen dat de planeet en zijn nietsvermoedende mensen veilig door de periode 2000-2017 gaan. (Emerald Order-leden hebben in het verleden geprobeerd contact te leggen met menselijke regeringen, maar de mensen van de binnenlandse regering waren meer geïnteresseerd in de “One World Order” -verdragen die ze al hadden gesloten met de Zeta Rigelians). Een aspect van de inspanningen van de Emerald Order is bescherming te bieden aan menselijke “lichtwerkers” die het risico lopen op negatieve manipulatie omdat ze zich nog niet moeten herinneren wie ze zijn,

Indigo Kinderen worden geboren met activering van 6 th-strand , dat functioneel operationeel wordt ALS ze de onderste strengfragmenten kunnen samenvoegen om de 6 e te “pluggen”strand. (Dit ‘ALS’ hangt sterk af van wat ze hebben opgepikt uit de gencode van de ouders en in wat voor omgeving ze zijn opgegroeid). Alle mensen hebben het potentieel van deze DNA-versnelling om hun andere levenservaringen en de mechanica van hun eeuwige bewustzijn te onthouden ALS ze kunnen leren van hun 15-dimensionale anatomie en de methoden waarmee ze de Anunnaki DNA-vervormingen die inherent zijn aan onze tijden, die verhinderen dat hogere dimensionale gegevens via het DNA worden verwerkt tot bewust bewustzijn. DAT is waarom ik lesgeef over de 15-dimensionale menselijke anatomie en hoe ik kan beginnen met het helen van het DNA naar zijn oorspronkelijke 12-strengs potentieel.

De Cloister Dora-Teura-teksten beschrijven de verloren geschiedenis van onze rassen en de interdimensionale geavanceerde wetenschappen van DNA / Kundalin / Merkaba Mechanica – en Earth Grid scalaire mechanica – waardoor mensen hun beheersing van de ruimte-tijd-materie-ervaring kunnen terugwinnen.

De Dora-Teura-teksten waren 210.216 jaar geleden de laatste in ware, onvervormde vorm op aarde. Latere pogingen om enkele van de Dora-Teura-teksten te vertalen, werden in de Atlantische periode, die in 9558 v.Chr. Werd beëindigd, gedaan via de Emerald Tablets of Thoth, en later opnieuw door de ORIGINELE teksten van wat de Bijbel werd, Torah, Kabbalah en Sanskriet Sutra’s. ALLE latere vertalingen van de Dora-Teura-teksten, inclusief de bewerkte Anunnaki-vertolkingen van de Emerald Tablets , werden in de oudheid geperverteerd, bewerkt, vervormd, verdraaid en volkomen in gevaar gebracht door de bezoekers van de Anunnaki en het reptielenras en hun menselijke Illuminati-cohorten. . Maar ooit, lang geleden, was er een onderliggende waarheid en belofte van menselijke vrijheid binnen die leringen.

Are You A Blue Ray? You’ve heard of Indigo and Crystal Children, but what about the ones who came before them? - "The Blue Ray Beings are an ultra sensitive empathic soul group like the Indigos that came from many different ascended planets and light realms to enlighten the genetic code of humanity and raise the God consciousness on Gaia. They are the lost ray of the Light Worker... Blue Ray is the soul group consciousness of the highest aspect of all Blue Rays... As a Blue Ray Being, you came t

De Emerald Order Oraphim, die nu in vlees incarneren als de Indigokinderen, waren de oorspronkelijke auteurs van de Cloister Dora-Teura-teksten. Deze teksten werden 248.000 jaar geleden op aarde gegeven als onderdeel van een overeenkomst genaamd het Emerald Covenant – een interstellaire belofte gedaan door de oorspronkelijke stellaire menselijke afstamming, om de aard-menselijke afstamming te helpen opnieuw te evolueren naar hun oorspronkelijke 12-strengs DNA-potentieel . Deze leringen waren een geschenk van liefde en kennis van mensen van het Oudere Ras die om de mensheid van de aarde gaven en die wilden dat mensen hun vrijheid, bewustzijn en macht terugkregen. Er is VEEL meer aan het Emerald Covenant, dat de onzin verklaart van wat onze interpretatie van onze geschiedenis is geworden.

Lees ook:   Anunnaki: Why this "Forbidden" Movie Never Came to the Cinemas.

Veel mensen beginnen zich bewust te worden van hun herinneringen aan incarnaties op andere ruimte-tijd locaties, en dit komt omdat menselijk DNA momenteel hoger begint te activeren als gevolg van de veranderingen in de zonnelichtspectra van de cyclus van de stellaire activeringen van 2000-2017. Mensen met de minste hoeveelheid anunnaki of reptielvervorming in het DNA zullen sneller meer geheugen terugkrijgen. Iedereen kan profiteren van de DNA-reverse-mutatietechnologieën die worden aangeleerd door de Emerald Order; herinneren is de belofte van menselijk erfgoed – het potentieel van herinneren behoort ons allemaal toe.

De geïncarneerde Indigo Children-Oraphim, die al meer dan 100 jaar op aarde zijn geïncarneerd, zijn momenteel slechts 500.000 sterk binnen onze populaties, ze beginnen zich te herinneren wie ze zijn, en er zijn nog eens 150.000 geboortes tussen 1999-2012. Het doel van de Indigo’s en de Elder Race Emerald Order Humans die dit pro-menselijke hybridisatieplan lanceerden, is een poging om de verloren kennis en mechanica van interdimensionale wetenschap en echte spirituele cognitie te herstellen, waardoor de mensheid haar DNA kan genezen en kan beginnen Onthouden.

Ze PROBEREN de records recht te zetten tot aan de perversies van de Cloister Dora-Teura-teksten, zodat mensen toegang kunnen krijgen tot de kennis waardoor ze zich snel kunnen ontwikkelen en zich kunnen bevrijden van Anunnaki en reptielachtige manipulatie. Ze proberen dit te doen vanwege de oude belofte van het Emerald Covenant, een belofte aan de aarde-mens omdat ze geliefd en gewaardeerd werden door hun Ouderras-zaad – en die van de mensen van het Ouderras die de aarde-mens wilden zien evolueren naar hun volledige potentieel als EQUALS, binnen de interstellaire gemeenschappen.

De VERVORMDE puinhoop van wat de Bijbel IS geworden, voor wat EENS een degelijk boek was dat een poging deed om een ​​deel van de legitieme kennis van de Cloister Dora-Teura-teksten te vertalen, voordat de Anunnaki-Pleiadian-Nibiruians de echte documenten uithaalde die eens een verenigd document waren Bijbel, Torah, Kabbalah, Sutra vertaling van de ORIGINELE Atlantian Emerald Tablets (voordat Thoth ze bewerkte voor zijn eigen agenda’s) – al deze leringen kwamen uit het klooster Dora-Teura, en ze werden allemaal DUS vervormd tot het punt van niet -herkenning van wat ze ooit hadden voorgesteld.

In de Kloosterperiode 210.216 jaar geleden, toen we hard werkten om de holografische platen van Dora-Teura te behouden toen de reptielenrassen binnenkwamen en het overnamen, werden onze enorme tempelcomplexen in de grond gebombardeerd. Later in 22.000 voor Christus toen de Emerald Order opnieuw incarneerde om te proberen de Anunnaki te stoppen de menselijke gencode meer te verdraaien dan ze al hadden – toen we probeerden de Dora-Teura-vrijheidsleer opnieuw binnen te gaan via de ORIGINELE Emerald-tabletten, en keken naar de Anunnaki-Zeta Rigelian Thoth, die in opdracht van de Emerald Order was aangesteld een vertaling van de teksten maken, de Emerald-volgorde aanzetten en de leringen bewerken om de Anunnaki-hybridisatie-agenda’s te ondersteunen. In de Bijbelse periodes, waar opnieuw de Emerald Order probeerde de ware leringen te herstellen, alleen om te zien hoe ze werden ontleed en verdraaid door de mens-Anunnaki hybride Illuminati-families en hun bezoekersvrienden ” gevallen Elohim en Nephilim “.

Vrijheidsleer

https://liviaspacedotcom.wordpress.com/freedom-teachings-2/oraphim-have-very-special-gene-codes-called-double-diamond-sun-or-the-emerald-sun/

Gerelateerde artikelen

Back to top button