web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

INFJ persoonlijkheid meestal mensen met rh negatieve bloedgroep!

https://www.16personalities.com/nl/infj-persoonlijkheid

Bizar, iemand op een fb pagina met rh negatievelingen zoals ikke, zei iets…
Wow dat is wel kras.

Afbeelding

Ik heb de test nog maar eens genomen en ja… ik ben een INFJ!

Afbeelding

INFJ komt weinig voor in de wereld!
Maar juist bij rhesus negatieve bloedgroepen weer wel!

Reactie:

Hoewel INFJ het zeldzaamste persoonlijkheidstype is met minder dan 1,5% van de bevolking, vermoed ik dat het een van de grootste, zo niet de meest voorkomende in deze groep zal zijn. Ik moet nog een Rh + -persoon identificeren met een INFJ-persoonlijkheid.

“Advocaat” persoonlijkheid

Deze persoonlijkheid is zeldzaam en maakt minder dan een procent van de bevolking uit. Ze drukken echter toch een stempel op de wereld. Ze hebben een aangeboren gevoel voor idealisme en moraal, maar wat hen onderscheidt van andere idealistische persoonlijkheden is hun daadkracht en vastberadenheid – Advocaten zijn geen luie dromers, maar mensen die concrete stappen kunnen ondernemen om hun doelen te bereiken en blijvend een positief verschil kunnen maken.

Advocaten hebben de neiging om het helpen van anderen te zien als levensdoel, maar terwijl mensen met dit persoonlijkheidstype boeiende reddingspogingen en liefdadigheidswerk kunnen doen, ligt hun echte passie in het tot de kern van de zaak komen, zodat anderen helemaal niet meer gered hoeven te worden.

Help me jou te helpen

Advocaten beschikken over een zeer unieke combinatie van eigenschappen: hoewel ze met vriendelijke stem spreken, hebben ze uitgesproken meningen en zullen ze onvermoeibaar vechten voor een idee waarin ze geloven. Mensen met deze persoonlijkheid zijn beslist en hebben een sterke wil, maar gebruiken die energie zelden om er zelf beter van te worden. Advocaten handelen met creativiteit, verbeelding, overtuiging en gevoeligheid – niet om voordeel te halen, maar om dingen in balans te brengen. De leer van algehele gelijkheid en karma zijn zeer aantrekkelijke concepten in de ogen van de Advocaat, en ze hebben de neiging om te geloven dat niets de wereld zo zou helpen als het gebruik van liefde en mededogen om de harten van tirannen te verzachten.

Ieder mens moet beslissen of hij zal wandelen in het licht van het creatieve altruïsme of in de duisternis van destructieve zelfzucht.

MARTIN LUTHER KING

Advocaten vinden het makkelijk om contact met anderen te leggen en hebben een talent voor warm en gevoelig taalgebruik, het spreken in menselijke termen, in plaats van pure logica en feiten. Het is logisch dat hun vrienden en collega’s ze relatief sociale persoonlijkheden vinden, maar ze zouden er goed aan doen te onthouden dat Advocaten tijd voor zichzelf nodig hebben voor ontspanning en opladen, en ze moeten niet teveel schrikken als ze zich plotseling terugtrekken. Advocaten besteden veel aandacht aan de gevoelens van anderen, en ze verwachten dat ook van anderen – soms betekent dit dat je ze een paar dagen met rust moet laten.

Leven om nog een dag de strijd aan te kunnen gaan

Het is echter wel belangrijk dat de Advocaat ook eraan denkt voor zichzelf te zorgen. De passie van hun overtuiging kan ze goed voorbij het breekpunt brengen, maar als hun enthousiasme te ver gaat, kunnen ze zichzelf uitputten, gestrest raken en hun gezondheid verwaarlozen. Dit wordt vooral duidelijk wanneer de Advocaat kritiek en conflictsituaties te verduren krijgt. Hun gevoeligheid dwingt ze alles te doen waar ze toe in staat zijn om deze schijnbaar persoonlijke aanvallen te ontwijken, maar wanneer de situatie onvermijdelijk is, kunnen ze vaak op een irrationele en niet-constructieve manier terugvechten.

Voor de Advocaat is de wereld een plek vol ongerechtigheid – maar dat hoeft ze niet te zijn. Geen enkel ander type persoonlijkheid is beter in staat om een beweging te creëren om iets dat krom is weer recht te maken, of dit nu klein of groot is. Advocaten moeten wel in de gaten houden dat ze ook voor zichzelf moeten zorgen terwijl ze de last van de wereld op hun schouders nemen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥