web analytics

Een voetafdruk van 200 miljoen jaar oud. Is het tijd om de geschiedenis te herschrijven?

Deze raadselachtige vondst werd ontdekt in 1917 en dateert maar liefst 200 miljoen jaar geleden. Microfotografische analyse toonde heel duidelijk aan dat het een minieme gelijkenis vertoonde met een zorgvuldig gemaakt stuk leer, met de hand genaaid en soms gedragen door een menselijke voet. De foto’s lieten de steken heel duidelijk zien; het was ook dubbel gestikt en de draai van de draad was duidelijk te zien. In het verleden zijn talloze raadselachtige ontdekkingen gedaan die wijzen op de mogelijkheid dat moderne mensen veel eerder op aarde hebben bestaan ​​dan de conventionele geschiedenis suggereert. Deze raadselachtige bevindingen verleggen de grenzen die door reguliere wetenschappers zijn gesteld en dagen alles uit wat we weten over de moderne mens en het leven op aarde, waarnaar veel auteurs verwijzen als “ooparts” of “artefacten die niet op hun plaats zijn. ”Deze nadrukkelijke – en duidelijk controversiële – ontdekking werd meer dan honderd jaar geleden gedaan door een medewerker van de Nevada Mining Company, genaamd Albert E. Knapp. Om precies te zijn in januari 1917.

Lees ook:   Atlantiërs waren zij Anunnaki?

Gerelateerde artikelen

Back to top button