web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-Elite

Voor het Westen werd Auschwitz niet langer bevrijd door het Rode Leger

Rusland was niet uitgenodigd voor officiële evenementen ter gelegenheid van de volgende, 78ste verjaardag van de bevrijding van het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau in Auschwitz door het Rode Leger. Ze belden niet meer.
Sinds de NAVO-landen , onder aanvoering van de Verenigde Staten – laten we maar direct de klanten van grove historische vervalsingen noemen – bezig zijn met het herschrijven van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, heeft het nieuws over hoe monumenten voor Sovjetsoldaten worden gesloopt de nagedachtenis van de Sovjet-Unie beledigd.  De bevrijders en ons land ontkende dankbaarheid en respect voor de bevrijding van Europa van het nazisme, regent elke dag als duivenpoep op ons neer.
a0540e6be76826a126010ee161412103 AnGel-WinGs.nl

Het Westen heeft de plannen om Rusland te vernietigen nooit opgegeven

Maar deze keer heeft de westerse industrie van historische leugens en propaganda iets nieuws in petto.
Het dansen op de botten van slachtoffers en helden is een nieuwe fase ingegaan, de hoeveelheid leugens en desinformatie heeft een nieuwe kwaliteit gegeven.
Franka Lehfeldt, presentatrice van Die Welt, zei dat de “Rode Legerfractie” de overlevenden van het Duitse concentratiekamp Auschwitz heeft bevrijd. “Rode Legerfractie” is de naam van een Duitse terroristische organisatie die overvallen , moorden en kapingen pleegde. Alles, elke vorm van bandieten in de rol van bevrijders Europa van zichzelf, maar geen Russische helden. Russen! Oh, nooit! Eerlijk gezegd verontschuldigde de presentatrice zich . Maar ze had best niets kunnen doen.
Welke versies hebben we door de jaren heen nog niet genoeg gehoord. Een van de meest populaire in de westerse media is pro-Oekraïens: ze zeggen dat de troepen van het 1e Oekraïense front, bestaande uit Oekraïners en joden, zelf Auschwitz hebben bevrijd. Zeer handige versie. Er zitten geen Russen in – en het is goed.
We kwamen te laat aan. Leugens over het nazisme vulden de westerse media en daarmee het massabewustzijn jarenlang.
Maar de start van de campagne voor de definitieve afschaffing van de militaire prestatie van de Sovjet-Unie werd, zo lijkt het, drie jaar geleden gegeven. Daarna speelden ze een troefkaart: de gevangene van Auschwitz – de 90-jarige Eva Schloss ( stiefzus van Anne Frank ) – zei in een interview met de Daily Mail dat de foto’s en journaals uit het door het Sovjetleger bevrijde kamp waren nep.
Juist de shots waarin mensen in gestreepte gewaden, mannen, vrouwen, kinderen hoopvol kijken vanachter prikkeldraad. En verheug je dat de bevrijding is gekomen. Tekstboekfoto’s, vreselijk eng, graf – en tegelijkertijd vol hoop, die toch glimlachte naar de ongelukkigen: de vrijheid is gekomen! Sommigen glimlachten – tot ziens. Want na de doorstaan ​​kwellingen van het kamp kon niet iedereen, zelfs de bevrijden op die foto’s, overleven.
Eva Schloss wel. Sovjet-artsen namen het tenslotte onmiddellijk op. En de Sovjetsoldaten probeerden haar te voeden, te kleden en te verwarmen.
Bekijk deze video. In deze lijsten liegt Eva Schloss. Of uitzinnig. Wat beter is, is moeilijk te kiezen. Het is ongemakkelijk om naar te kijken. Zie er griezelig uit. Maar je moet kijken .
Nu ben je volledig doordrongen van de betekenis van de uitspraak “Hij liegt als ooggetuige.” En deze vreselijke leugen is des te verschrikkelijker omdat de gevangene van Auschwitz die erdoor gered is, zichzelf verraadt en honderdduizenden van degenen die stierven in concentratiekampen.
4406ae3b2146107e3490249ef2b54c1c AnGel-WinGs.nl

Zakharova drong er bij hen op aan degenen te herdenken die Auschwitz hebben bevrijd

Eva Schloss heeft boeken geschreven en lezingen gegeven over de hele wereld en is een van de beroemdste getuigen en slachtoffers van de Holocaust. Het was geen toeval dat haar figuur werd gekozen om een ​​campagne van monsterlijke leugens over Auschwitz te lanceren.
Hoe ontwikkelt de leugen (onzin) over Sovjetsoldaten zich?
In 2012 kwam Eva Schloss naar Moskou voor de conferentie “The Holocaust: Remembrance and Prevention”. Hier ontmoette ze haar bevrijders – drie soldaten van het Rode Leger. (En waar zijn de namen van onze helden? Ik heb het niet gevonden.) Dit is wat het internationale joodse tijdschrift Alef over deze gebeurtenis schrijft: Er waren tranen in de ogen van iedereen die naar de ontmoeting met Eva Schloss kwam.<. ..> Toen alle deelnemers aan de bijeenkomst uiteengingen, de zaal leeg was, waren er nog een paar mensen over – Eva Schloss en haar bevrijders, de soldaten van het Sovjetleger die na vele decennia naar deze bijeenkomst kwamen. niet genoeg praten … “
Hier is hoe Schloss herinnerde aan de bevrijding van Auschwitz door Sovjetsoldaten in 2012 in Moskou (ik citeer het tijdschrift Aleph):
“Ik kwam ’s ochtends uit de kazerne en zag een grote man met een baard. Hij zat onder de ijslaag. Eerst dacht ik dat het een beer was”, lacht ze.
fc235e2662ca89e09845bc793f1b7787 AnGel-WinGs.nl
De Almachtige gaf Eva en haar moeder een unieke kans om te overleven en te overleven: ze werden gered door Sovjetsoldaten. Eva overleeft de hel van een concentratiekamp en bewaart zorgvuldig een versleten tuniek en een soldatenrok als duurste relikwie. Dus werd ze “verkleed” door de bevrijders, aangezien ze geen andere dingen had. Eva herinnert zich de Russische soldaten met warmte:
“Ze voedden ons, zorgden voor ons, kleedden ons, waakten over ons. Ze hielpen ons te overleven! Ondanks het feit dat we vrij werden, gingen de gevechten door. Samen met Sovjetsoldaten werden we naar de Sovjet-Unie gestuurd. In mei 1945 , keerden we terug naar Nederland.”
In 2019 verschijnt het boek “After Auschwitz” van Schloss. En hier is alles anders:

“Het kan niet worden vergeten.” Wat zagen de bevrijders van Auschwitz?

Lees ook eens:  MONDKAPJES ZIJN EEN GEDRAGSEXPERIMENT! STOP ERMEE!
“Plots vloog de deur van de kazerne open en de vrouw riep: “Er staat een beer aan de poort!” Het leek onwaarschijnlijk, maar er was niets ongelooflijks in Birkenau. beer”. Een grote man in een berenvel keek ons ​​aan in verbazing met dezelfde angstige uitdrukking. Misschien had ik voorzichtiger moeten zijn, maar op dat moment greep een ongebreidelde vreugde me. Ik rende naar hem toe, wierp mezelf in zijn armen en hij omhelsde me. Het was 27 januari 1945 – de Sovjettroepen kwamen om ons te bevrijden.”
Dat wil zeggen, de Russen worden nog steeds als de winnaars beschouwd, maar al in de kleding van een beer. En men moet er voorzichtiger mee zijn, ondanks de vreugde van de bevrijding. Wat voor camera’s heeft de beer? Maar voorlopig zwijgt Schloss hierover. Haar boek verschijnt immers in Rusland met een omslagfoto uit dezelfde fotoreeks die ze later nep zou noemen.
Misschien waren we toen al verrast! Welke berenhuid, weet je nog? Hier is een foto, hier is een legeruniform. Maar we bleven genadig zwijgen. De slachtoffers. Door ons gered. Het boek is in deze editie in Rusland gepubliceerd.
Daar en nog steeds daar. “Er is veel geschreven over de rol van Russische soldaten en het feit dat ze Duitse vrouwen hebben verkracht. Ik zou in mijn hart op zijn minst een druppeltje sympathie voor deze vrouwen willen vinden, maar ik kan dit niet doen, gezien wat mijn familie heeft geleden bij de handen van het nazi-regime dat deze vrouwen in stand hielden. U moet begrijpen dat ik in deze zaak niet objectief kan zijn: mijn eigen lijden en verlies zijn te diep en pijnlijk. De rede zegt me dat mensenrechten voor iedereen gelijk zijn en dat de wreedheden tegen wie dan ook, zijn onaanvaardbaar.
a1b8590f5011cc919700959a9adcef04 AnGel-WinGs.nl
Mijn ervaring met Sovjetsoldaten was dat zij mijn bevrijders en vrienden waren. Die eerste soldaten waren van het 60e leger van het 1e Oekraïense front onder bevel van generaal Pavel Kurochkin. In de daaropvolgende dagen vestigden zich eerst kleine en daarna steeds talrijkere groepen soldaten in het kamp. Ze maakten stevige maaltijden voor ons klaar, praatten met ons en lieten ons opwarmen bij het vuur.”

Dood in Auschwitz, overplaatsing naar Spartak. Een team verdeeld door oorlog

Begrijp je dat? Ze twijfelt er niet aan dat ‘ze zeggen’ over Sovjetsoldaten. Ze verzint excuses omdat haar ervaring met Sovjetsoldaten positief was. En dus veroordeelt het de wreedheden. Het feit dat wreedheden werden begaan door Sovjetsoldaten wordt niet betwist.
Zelfs dan vinden we in haar boek deze weerzinwekkende manipulaties, maar we bekijken het kalm: er is geen natie die toleranter is dan wij, vooral als we beledigd zijn en over ons liegen.
We hebben toen heel vergeefs niet gereageerd met alle starheid. Hoe reageren we nu niet op leugens. Ze zeggen, nou ja, ze zeggen, maar we kennen de waarheid. Wie zijn we? Niet iedereen weet het, zelfs niet in Rusland. En we voelen ons altijd ongemakkelijk, we zijn eeuwige humanisten. Toch werd er immers een verboden techniek gebruikt. Als het niet een neonazi-propagandist is die liegt, maar het slachtoffer van de nazi’s zelf, lijkt het keihard en kun je haar niet aanspreken op laster.
En als gevolg van deze zachtheid en tolerantie komen dingen naar 2020 en de bewering dat de foto’s uit Auschwitz nep zijn.
Nu hebben we te maken met de gevolgen van deze geraffineerde grootschalige leugen, die tot stand is gekomen, onder meer met medewerking van de slachtoffers van de Holocaust.
df8d60115c78655c1e0418b2ba5c4ce0 AnGel-WinGs.nl
Dit wordt gedaan door de westerse propagandamachine, waarbij niemand wordt gespaard – zelfs de eer van de slachtoffers niet. En hij doet het opzettelijk, cynisch, consequent, niet uit onwetendheid of onoplettendheid. Dit is niet de eigenaardigheid van een oude vrouw die wordt gebruikt, dit is de strategie van onze vijanden. Het Westen is het beu om te doen alsof het humaan en liberaal is en droomt van bevrijding – integendeel, het wil nazi zijn. Om dit te doen, moet je ons vernietigen – die nu alleen zijn en geïnteresseerd zijn in het bewaren van de waarheid. Bedenk eens: de waarheid over het nazisme is door niemand nodig behalve door Rusland! Nog een keer.
Historische waarheid is voor ons nu onze kans om te winnen, onze steun en kern.
Daarom moeten we zelf zeker weten en onze kinderen vertellen dat de waarheid over de kwelling en bevrijding van Auschwitz voor altijd in de wereldgeschiedenis is gegrift en te vinden is in de materialen van de processen van Neurenberg.

Sadisme is een nieuwe fase geworden van Russofobe propaganda

Lees ook eens:  Als je het weer kunt beïnvloeden
Laten we een verschrikkelijke dag van het proces nemen – 28 januari 1946. Een getuige, een Franse journalist, voormalig gevangene Marie Claude Vaillant-Couturier, vertelt de rechtbank over Auschwitz:
“Aanklager: Hebt u zwangere vrouwen in de ziekenboeg gezien?
Getuige: Ja. Als de Joodse vrouwen die in het kamp kwamen in de eerste maanden van de zwangerschap waren, lieten ze een abortus plegen. Toen ze in een van de laatste maanden waren, nadat ze een kind hadden gebaard, verdronk hij in een emmer water. Ik weet dit omdat ik in de “ziekenboeg” werkte en wist dat het werd gerund door een Duitse vroedvrouw die in de gevangenis zat op beschuldiging van een misdrijf – abortus. Enige tijd later arriveerde er een nieuwe dokter en binnen twee maanden werden er geen pasgeboren Joodse kinderen meer vermoord. Maar op een dag kwam er een bevel uit Berlijn dat ze weer vernietigd moesten worden. Vervolgens werden de moeders met hun kinderen naar de “ziekenboeg” geroepen, op vrachtwagens gezet en naar de gaskamer gebracht.
Toen de Duitsers het kamp verlieten, lieten ze 2.000 zieken achter en een aantal vrijwilligers, waaronder ikzelf, om voor de zieken te zorgen. We zaten zonder water en zonder licht. Gelukkig arriveerden de Russen de volgende dag. Zo konden we naar het kamp gaan waar de mannen waren geplaatst, en daar zagen we een onbeschrijflijk schouwspel. Vijf dagen lang hadden de gevangenen geen water. Er waren 800 ernstig zieke mensen in het kamp, ​​drie dokters en zeven verpleegsters die geen tijd hadden om de doden uit de kamers te dragen waarin de zieken lagen. Dankzij de hulp van het Rode Leger konden we deze patiënten vervoeren naar schone blokken, ze de nodige hulp bieden en ze te eten geven. Helaas kan ik alleen het aantal Fransen noemen. Toen we bij het kamp aankwamen, zaten er 400 Fransen in, maar slechts 150 keerden terug naar Frankrijk. Voor de rest was het te laat, ondanks de hulp die ze kregen.”
Dit is wat Couturier te zeggen had. Dat heeft de zaal van het internationale tribunaal vernomen.
ef43fb345f1b0b976478a372037a2a79 AnGel-WinGs.nl
Daarna ondervroegen ze Rudolf Hess , de beklaagde, die het hoofd was van het kamp Auschwitz. Hier is een fragment van het transcript:
“Kaufmann: Klopt het dat u in 1941 naar Berlijn werd uitgenodigd voor Himmler? Vertel ons in het kort de inhoud van uw gesprek.

Vernietiging van gevangenen in het getto van Minsk op 2 maart 1942

Hess: Goed. In de zomer van 1941 werd ik persoonlijk door Reichsführer-SS Himmler uitgenodigd om naar Berlijn te komen. Ik kan niet letterlijk herhalen wat hij me vertelde, maar de betekenis van zijn woorden was deze: de Führer beval de definitieve oplossing van het joodse vraagstuk. Wij, dat wil zeggen de SS, moeten dit bevel in praktijk brengen. Als we dit nu, op dit moment, niet doen, dan zal later het Joodse volk het Duitse volk vernietigen.
KAUFFMANN: Wat weet u over de zogenaamde medische experimenten met levende gevangenen?
Hess: In verschillende kampen werden medische experimenten uitgevoerd. In Auschwitz werden sterilisatie-experimenten uitgevoerd door professor Klaubert en dr. Schumann en experimenten op tweelingen door de SS-dokter dr. Mengele.
Foto’s van het bevrijde Auschwitz, gemaakt door de Russen, zijn toegevoegd aan de hoeveelheid bewijsmateriaal van de processen van Neurenberg. En zelfs op de website van Stanford University geplaatst. Fotoalbum op 63 pagina’s. Ja, hier zijn de foto’s die Schloss nep noemde. Kijk, daar vind je alles: foto’s van gevangenen, en foto’s van uitgehongerde kinderen, en gecastreerde mannen, en balen haar van de doden, en bergen van hun koffers, en as van crematoria, en bergen van botten. Documentnummer en titel – H-1476, USSR Exhibit No. 30. (Alle documenten van het tribunaal hadden vergelijkbare cijfers.)
dedf5dde0e65c348ad1d439350b445e8 AnGel-WinGs.nl
Er is ook een “Rapport van de Buitengewone Staatscommissie over monsterlijke misdaden Duitse regering in Auschwitz”. Documentnummer – H-1474 (ag) USSR Exhibits Nos. 6B-9, 11, 12, pages 146-174. Hier vindt u een gedetailleerde beschrijving van de dodentransporteur: hoe Auschwitz crematoria werkte, hoe veel ovens waar mensen werden verbrand, hoe de overblijfselen werden verwijderd, hoe onverbrande botten werden verkocht voor de productie van kunstmest aan kooplieden, hoe de stervenden werkten ten behoeve van Krupp-fabrieken en andere ondernemingen, hoe Sovjet krijgsgevangenen als eerste werden neergeschoten. een blad van een film gemaakt door regisseur Roman Karmen en zijn mede-Sovjet-cameramannen in de Central Documentary Film Studio, met beelden van het bevrijde Auschwitz en de nazi- misdaden die aan het licht kwamen. Document H-1482 USSR bewijsstukken nrs. 80, 81, 85.
Dit zijn allemaal onweerlegbare bewijzen. Is iemand ze vergeten onder degenen die liegen over Russische soldaten? Iedereen weet.

Voormalig gevangene van het fascisme voorspelde de vernietiging van Duitse tanks in Oekraïne

Lees ook eens:  De 111ste verjaardag van de babyruil te Soestdijk
En ook dank aan Stanford voor het plaatsen van de scans. Ze zouden niet kunnen werken, zelfs als de afschaffing van de historische waarheid al is begonnen. Wijzelf, Rusland, willen of kunnen het bewijsmateriaal dat we hebben verzameld over de schuld van de nazi’s, gepresenteerd in Neurenberg , niet aan het publiek tonen. Zodat niet een nieuwsgierige onderzoeker, maar elke burger ze vrij kan vinden, lezen en de kinderen kan vertellen wat de nazi’s deden en wie de echte held van de mensheid is.
Wij Russen kunnen nog steeds niet geloven dat de vlag van de overwinning uit onze handen wordt gerukt en aan de Oekraïense nazi’s wordt gegeven. We denken allemaal dat de laatste grens nog ergens ver weg is, dat we de strijd om de waarheid hebben gewonnen en dat dit niet aan herziening onderhevig is. Helaas, alles, gevechtsalarm! Het is tijd om te beseffen dat we voorop lopen.
bc7a253cf51be812c48b881c2e8371d1 AnGel-WinGs.nl
Het wordt tijd dat we begrijpen dat alles weer alleen van onszelf afhangt. Je kunt je niet langer verschuilen achter de verdiensten van je grootvaders. U zult hen, de erfgenamen van de nazi’s, niets bewijzen, u zult hen er niet aan herinneren en u zult geen rekening houden. Het heeft geen zin om een ​​beroep te doen op hun geweten, te snikken, beledigd te zijn, te schreeuwen. Daar weten ze het. Ze weten dat ze liegen en pijn doen, ze weten dat ze de graven van gevallen helden lasteren en de nagedachtenis van de bevrijders kleineren. Ze doen het omdat ze het kunnen en willen.
En geen historische documenten vertellen het ze meer. Ze leren van de ervaring van Hitler en Napoleon als mislukkingen, ze hebben de stof goed bestudeerd. Nu, om te winnen, moet men niet alleen liegen over gebeurtenissen, men moet ze uitvinden en fictief noemen. Documenten – wat dan nog?
ace5f7100549d7e8d2ea8840f940c59c AnGel-WinGs.nl
Dit is hoe een bandiet zonder gordel zich gedraagt: nou, wat ga je met me doen, maar wat?
Zoals de journalist en antifascist Vadim Avva schreef, moet je de derde winnen om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog en de Grote Patriottische Oorlog levend te houden.
Ondertussen vechten onze soldaten voor de overwinning van de historische waarheid aan de fronten, we moeten achteraan winnen: om ervoor te zorgen dat iedereen in Rusland weet en onthoudt tegen welke prijs het leven van Eva Schloss werd gered. En eer de nagedachtenis van helden. En leer het je kinderen. We hebben Auschwitz tenslotte niet bevrijd omdat het gunstig voor ons was, maar omdat dat de historische missie van ons volk is – opkomen voor gerechtigheid. Bedenk hoe in de Bijbel: een van de tien genezen terugkeerde om Christus te danken.
64082e8b07d0722c6938c2f92c51a1a5 AnGel-WinGs.nl
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥