web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Hennis plasgaart is boos op Alberto

Hennis plasgaart is boos op Alberto

 

Hitoka Yachi (Haikyuu!!):

 

Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie is op z’n zachtst gezegd niet blij met de onthulling van Alberto Stegeman. De SBS-journalist liep vorige week ongehinderd de kazerne in Oirschot binnen om in het programma Undercover in Nederland te laten zien hoe slecht de controle is.

De minister laat in een brief aan de Tweede Kamer weten dat ze het ‘onacceptabel’ vindt dat dit heeft kunnen gebeuren. “En dat geldt uiteraard ook voor het meenemen van een militair voertuig, nadat medewerkers van het programma kennelijk een sleutel hadden bemachtigd.”

De minister van Defensie liet gisteren al weten dat de controles aan de poort van kazernes inmiddels zijn aangescherpt. Ze laat vandaag weten dat het onmogelijk is om alle kazernes onder de hoogste beveiligingscategorie te laten vallen, want daarvoor hebben we te veel defensielocaties.

https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/minister-onbevoegd-kazerne-betreden-onacceptabel

Niet blij met de waarheid?
Met het feit dat de beveiliging niet op orde is?
Nee niet blij, nee, maar als minister zou je dit moeten weten!
En besta je als minister voor de veiligheid in en van een land…anders kun je geen minister zijn!
Dus hoezo niet blij?
We mogen blij zijn dat men er achter kwam, hoe incapabel je bent in feite!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥