web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Wat de media je niet verteld! En dat is veel

magical painting of a forest path fairy tale:

De NOS verzwijgt de al 11 dagen durende opstand in Frankrijk die begon op 31 maart met betogingen door jongeren en studenten in meer dan 200 steden. De NOS hebben we gelukkig niet meer nodig. De Franse opstand wordt gewoon verslagen door een eigen zender TV Debout vanaf de Place de la Republique in Parijs. Gisteren waren er tal van demonstraties tegen de arbeidswet en bezuinigingen in Frankrijk onder andere in Parijs en Rennes. Russia Today doet ook iedere dag verslag. Brussel en Berlijn volgen in het spoor van Parijs met #nuitdebout, gisteren waren er steunprotesten vanuit Madrid. Deel dit vericht en laat de mensen weten dat de Europese lente is begonnen!

Lees verder via de link

https://time2wakeup.me/?p=3487
https://delangemars.nl/2016/04/12/amerikaanse-lente-begint-met-honderden-arrestaties-democracyspring/

 

 

Lees ook:   NeXiT
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien