web analytics
11:11

Ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigt de verspreiding van het Amerikaanse militaire coronavirus rechtstreeks

Woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigt de verspreiding van het Amerikaanse militaire coronavirus rechtstreeks

Recht voor onze ogen vinden er gebeurtenissen plaats die voorheen alleen konden worden aangenomen in theorieën over een samenzwering over het aanstaande End of the World. En het einde hiervan is nog niet zichtbaar.

Wat er nu in de wereld gebeurt, kan gemakkelijk een opmaat voor de Apocalyps worden genoemd, en sommige analisten noemen dat al.

De aandelen op de wereldbeurzen dalen nu al een dag op recordniveaus, de economieën van de ontwikkelde landen dreigen echt in te storten en in sommige Europese landen is al een noodtoestand ingevoerd.

Dit alles begon, zoals u weet, met de SARS-CoV-2-coronavirusepidemie in Wuhan, die zich vanaf januari 2020 begon te verspreiden en waaraan bijna 5000 mensen stierven en meer dan 127 duizend werden besmet.

De eerste besmetting verscheen in december 2019 en dit waren voornamelijk mensen die handelden op de lokale vismarkt of deze vaak bezochten.

Deze markt, hoewel het een natte markt wordt genoemd, is in feite één grote rommelmarkt waar honden en katten en exotische wilde dieren zoals vliegende vossen en schubdieren worden verkocht om te eten.

Aangenomen wordt dat de verspreiding van SARS-CoV-2 plaatsvond door het eten van deze dieren, die natuurlijke dragers zijn van vele voor de mens gevaarlijke ziekten.

Toegegeven, dit alles is nog niet echt bewezen, dus er komt geen einde aan complottheorieën.

Een van de meest populaire complottheorieën over het Chinese coronavirus is de versie dat dit virus door agenten van de Amerikaanse CIA in China werd gegooid en kunstmatig werd gemaakt of van dezelfde vliegende vossen werd gehaald en in water of een soort voedsel werd verspreid.

Lees ook:   Linkse idioten willen pedofielen zien als normale mensen!

Feit is dat de Verenigde Staten al jaren handelsgeschillen met China voeren, en het vermoeden dat het zich bemoeit met de Amerikaanse politiek, omdat ze de snel groeiende Chinese militaire macht bespioneren en vrezen.

Er wordt vaak gehoord dat het lot van het schrijven en bespreken van samenzweringstheorieën van deze omvang stinkt naar ziekelijke paranoia en het voorrecht is van alleen verschillende ‘cranks’ die, naast het CIA-coronavirus, geloven in Kennedy’s moord als gevolg van buitenaardse wezens en mutante kinderen van Monsanto’s ggo-producten. Zhao Lijiang, de vertegenwoordiger van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, is echter heel moeilijk een ‘freak’ of paranoïde te noemen, en gisteren gaf hij de schuld aan de verspreiding van het coronavirus aan de Amerikanen, of liever aan de Amerikaanse soldaten.

Op zijn Twitter-account stelde Lijian eerst een paar vragen over coronaviruspatiënten in de Verenigde Staten. Het is duidelijk dat de situatie met de coronavirusepidemie in de Verenigde Staten hem grote argwaan wekte vanwege de rijkdom aan verborgen gegevens. “Wanneer verscheen de zogenaamde nul-patiënt in de VS? Hoeveel mensen waren besmet? Welke ziekenhuizen brachten de zieken?”, Vroeg Lijian en riep vervolgens de Verenigde Staten op om eerlijk te zijn en deze informatie openbaar te maken.

Na deze vragen schreef Lijiang direct: ‘Misschien heeft het Amerikaanse leger de epidemie naar Wuhan gebracht’, maar hij voegde geen details toe onder welke omstandigheden het kon worden gedaan.

Hierdoor brak er onmiddellijk een krachtige informatiestorm uit en begonnen veel gebruikers hun versies aan te bieden van hoe Amerikaanse soldaten een epidemie in Wuhan konden beginnen.

Lees ook:   Uit de EU aub

Ook schreef de vertegenwoordiger van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken dat Dr. Robert Redfield, directeur van het Center for Disease Control and Prevention, in de Verenigde Staten was gearresteerd. De arrestatie vond naar verluidt plaats kort nadat Redfield zijn rapport had ingediend bij de Oversight Committee van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Het is waarschijnlijk dat hij hun compleet andere informatie heeft gegeven over degenen die in de VS zijn besmet dan ze van hem verwachtten.

Wuhan-artsen hebben onlangs ‘brandstof aan het vuur’ toegevoegd, die zei dat mannen met coronavirus hun testikels hadden beschadigd, die de spermaproductie konden beïnvloeden en de vruchtbaarheid (reproductievermogen) en potentie konden verminderen. Het ziet er al uit als een soort genetische bom die onder de hele Chinese samenleving is geplant, hoewel tot nu toe geen bewijs van al het bovenstaande is onthuld. Desalniettemin bevelen artsen ten zeerste aan dat alle mannen die coronavirus hebben ondergaan, na behandeling in reproductieve klinieken worden onderzocht.

De zorgen van Wuhan-artsen zijn niet ongegrond. Eerder werd al onthuld dat SARS-CoV-2 allereerst ACE2-eiwitten op het oppervlak van een menselijke cel aanvalt, eerst infecteert het virus deze eiwitten en dringt het vervolgens de cel binnen. Naast de longen worden ACE2-eiwitten aangetroffen in veel menselijke organen, maar vooral in de testikels, omdat ze ook worden geassocieerd met de mannelijke voortplantingsfunctie.

http://paranormal-news.ru/news/predstavitel_mid_kitaja_prjamo_obvinil_v_rasprostranenii_koronavirusa_amerikanskikh_voennykh/2020-03-13-16725

Zo griezelig is het nml. bij de machtige leiders in de wereld, dat zij in staat zijn tot dit soort dingen.
En het gebeurd gewoon!

In feite zijn dat nazi praktijken!

Lees ook:   Er zitten al insecten in kinderchocolade!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8104477/Doctors-claim-new-coronavirus-cause-damage-mans-TESTICLES.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button