web analytics

Let op het water, de wereld is getuige van de ontmanteling van de nieuwe wereldorde

De [DS] raakt in paniek, ze kunnen niet voorkomen dat de witte hoeden hun witwasoperatie in Oekraïne vernietigen, ze worden wanhopig. Oorlog is echt, de informatie over de oorlog is nep. We zijn getuige van de ontmanteling van de nieuwe wereldorde. De VS zullen niet langer de politieman van de wereld zijn, landen zullen nu voor hun eigen strijd zorgen. Kijk naar het Midden-Oosten, Afghanistan enz. De pandemie is verdwenen, de waarheid komt naar buiten, de cijfers zijn gemanipuleerd. Scavino stuurt een bericht.

Alle bronlinks naar het rapport zijn te vinden op de x22report.com-site.

 

Lees ook:   En men eet vermoorde herten uit de Oostvaardersplassen

Gerelateerde artikelen

Back to top button