web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Het staat op het punt te gebeuren

De [DeepState] controle over Oekraïne loopt ten einde, Rusland produceert nu bewijs dat er biolabs in Oekraïne zijn en dat ze zijn binnengevallen om een ​​nieuwe bio-aanval te stoppen. Het verhaal in Oekraïne implodeert langzaam. De [DS] raakt nu in paniek en zou een valse vlag kunnen gebruiken om Rusland de schuld te geven. Het bewijs staat op het punt te worden vrijgegeven, de aanklacht zal worden ontzegeld. Het verhaal wordt opgebouwd dat Durham en Barr niets met Trump te maken hebben, alles wat er gebeurt is onafhankelijk van Trump. Optica is belangrijk en Backchannels zijn nodig om het nepnieuws te omzeilen. Binnenkort zullen de mensen het verraad zien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥