web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Overtuigende getuigenissen van Covid-klokkenluiders

Overtuigende getuigenissen van Covid-klokkenluiders

Niets dringt zo door de propaganda heen als de kracht van duizenden persoonlijke getuigenissen van Covid-klokkenluiders. Meer Covid-waarheidsvertellers, die in de frontlinie hebben gewerkt of negatieve reacties hebben gehad op de Covid-prik, komen elke dag naar voren om hun ervaringen te onthullen. Bekijk hier enkele van hun meeslepende verhalen.

Medische professionals spreken zich uit

Amerikaanse frontlinie-dokters hielden een witte jassen-top op hun 1-jarig jubileum

Sinds hun oprichting op het hoogtepunt van Covid-19 in 2020, is America’s Frontline Doctors exponentieel gegroeid in aantal en kracht. Artsen van over de hele wereld zijn naar voren gekomen om samen te werken met de organisatie om de mensen essentiële informatie te verstrekken over levensreddende vroege behandelingen en de gevaren van de Covid-prik. Op hun 1-jarig jubileum hield America’s Frontline Doctors een White Coat Summit waarin artsen naar voren kwamen met hun persoonlijke getuigenissen en professionele analyse van de pandemie- en vaccincampagne.

Canadese arts wordt geconfronteerd met lastercampagne na het delen van bezorgdheid over de bijwerkingen van het Covid-19-vaccin

In een radio-interview onthulde viro-immunoloog Byram Bridle explosieve informatie over de Covid-19-prik en het verband met hartontsteking. Hij legde uit dat gegevens die werden ontvangen op verzoek van de FOIA van een Japanse regelgevende instantie, een onderzoek naar biodistributie aan het licht brachten. De gegevens toonden aan dat het vaccin zich door het lichaam verspreidt en mogelijk ernstige bijwerkingen veroorzaakt. Na het openbaar maken van deze informatie aan het publiek, werd Dr. Bridle onderworpen aan grote push-back van de autoriteiten, en een lastercampagne om hem in diskrediet te brengen omdat hij zich uitsprak. Hij kwam naar voren om te praten over de nieuw ontdekte gegevens en de campagne om hem het zwijgen op te leggen en in diskrediet te brengen in een parlementaire persconferentie weken later.

Canadese verpleegster spreekt zich uit over bijwerkingen in haar ziekenhuis

Erica Beardsley was 11 jaar verpleegster in Quebec voordat ze haar functie verliet vanwege het Covid-prikmandaat. Ze verklaarde dat ze getuige was geweest van het vastbinden en inenten van ouderen tegen hun wil. Beardsley voegde eraan toe dat ze ook getuige was van “veel mensen die stierven aan een hartaanval kort na inname van het vaccin” en “miskramen op de lange termijn” vier tot vijf dagen na ontvangst van de injectie.

Dr. McCullough: Covid-vaccins hebben volgens klokkenluiders al tot 50.000 Amerikanen gedood

Dr. Peter McCullough, die interne geneeskunde en cardiologie beoefent, heeft veel patiënten gezien die last hebben gehad van bijwerkingen op de Covid-prik. Hij heeft medische papers geschreven over zijn grote succes bij het voorkomen van ziekenhuisopname van Covid-19 door vroege behandelingen. Op basis van de ervaringen van zijn patiënten en zijn wetenschappelijk onderzoek naar zowel de pandemie als het vaccin, concludeert McCullough:dat er twee fasen van deze bioterrorismecampagne zijn. In een interview met de Duitse procesadvocaat Reiner Fuellmich legde Dr. McCullough uit: “De eerste golf van het bioterrorisme is een respiratoir virus dat zich over de wereld verspreidde en relatief weinig mensen trof – ongeveer één procent van de vele bevolkingsgroepen – maar grote angst veroorzaakte. ” McCullough voegde toe: “Wat we hebben ontdekt, is dat de onderdrukking van vroege behandeling nauw verband hield met de ontwikkeling van een vaccin, en dat het hele programma – en in zekere zin bioterrorisme fase één – werd uitgerold, [en] echt ging over het houden van de bevolking in angst, en in afzondering hen voorbereiden om het vaccin te accepteren, wat fase twee lijkt te zijn van een bioterrorisme-operatie.” McCullough schat dat er volgens klokkenluiders mogelijk tot 50.000 sterfgevallen van Amerikanen zijn als gevolg van het vaccin.

Lees ook:   Top10 Zaken die we moet afschaffen of aanpassen
Huisarts spreekt zich uit over de onderdrukking van levensreddende behandelingen, met het risico zijn vergunning te verliezen

Dr. Patrick Philips, een huisarts, dreigde zijn vergunning te verliezen, sprak zich uit over de afschaffing van levensreddende medicijnen voor patiënten met Covid-19. Hij verklaarde in een parlementaire persconferentie : “Ik heb voor mezelf de beslissing genomen … dat ik niet met mezelf zou kunnen leven, als ik een patiënt voor me heb die Covid-19 heeft en ze kunnen niet ademen, of ze zijn met een hoog risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen of te overlijden, kan ik niet gewoon voor hen staan, wetende wat ik weet… en dit [Ivermectine] niet aan mijn patiënten geven.” Dr. Philips voegde eraan toe: “Ik weet dat er iets misgaat, en ik wist dat ik me moest uitspreken, wat het college ook doet met mijn licentie.”

Ergotherapeut op Hawaï vertelt alles over de medische fraude waarvan hij getuige was

Abrien Aguirre was een ergotherapeut die op 3 Covid-eenheden werkte. Hij was getuige van medische fraude met terminaal zieke patiënten die stierven en verkeerd werden bestempeld als Covid-sterfgevallen. Sinds de uitrol van het vaccin was hij getuige van 32 oudere patiënten die onmiddellijk na het nemen van het Moderna-vaccin stierven. Hij verklaarde: “Ik heb meer mensen zien overlijden aan het vaccin dan op Covid-eenheden, wat echt raar is.”

“Het [COVID]-vaccin zit vol met sh*t” – Klokkenluider voor gezondheid en menselijke diensten gaat openbaar

Geregistreerd verpleegster, Jodi O’Malley, onthulde aan Project Veritas de inside-gesprekken in haar federale overheidsfaciliteit. Ze nam haar HHS-collega’s op die openhartig de bijwerkingen en mislukkingen van het Covid-vaccin bespraken. Dr. Gonzales verklaarde: “Ze rapporteren niet … Omdat ze het onder de mat willen schuiven.” Dezelfde arts verklaarde later: “de regering wil niet aantonen dat het verdomde [COVID]-vaccin vol shit zit.”

“Deze patiënten verdienen het om gehoord te worden” – VAERS Klokkenluider

Deborah Conrad vertelde over haar ervaring als assistent van een ziekenhuisarts, terwijl haar ziekenhuis een volledige minachting toonde voor het melden van bijwerkingen van het Covid-vaccin aan het VAERS-rapportagesysteem voor vaccinschade. Volgens Deborah werd haar missie om alle vermoedelijke Covid-vaccingerelateerde verwondingen aan het VAERS-systeem te melden een fulltime baan. Ze stuitte op weerstand van de ziekenhuisadministratie omdat ze de wet opvolgde die zorgverleners verplichten om dergelijke verwondingen te melden. Deborah Conrad gaf haar gedetailleerde getuigenis, ondersteunende documentatie en opgenomen telefoongesprekken in deze exclusieve Highwire onthulling van het VAERS-schandaal.

Lees ook:   Corona virus en alle mensen en bedrijven en winkels moeten schoonmaken en zijn
“Ze willen geen mensen zoals wij zien” – Bijwerkingen van gezondheidswerkers

Drie gezondheidswerkers deelden hun emotionele getuigenissen van bijwerkingen die ze dagen na het ontvangen van Covid-prikken hadden doorstaan. Terwijl ze in de frontlinie dienden tijdens de uitrol van het Covid-vaccin, zagen ze een volledige ontkenning van de medische gemeenschap naarmate het aantal door het vaccin gewonde patiënten toenam.

“We hebben ze! Factcheck dit!” Advocaat Thomas Renz biedt Medicare klokkenluidersgetuigenis en documentatie

De Amerikaanse eerstelijnsadvocaat, Thomas Renz, heeft nieuwe details verstrekt over informatie die is verkregen door een klokkenluider van computerprogrammeurs met toegang tot Medicare- en Medicaid-gegevens. Uit de vrijgegeven gegevens blijkt dat volgens het Medicare Tracking System meer dan 45.000 mensen zijn overleden aan de Covid-prik. Renz legt uit: “Ik heb niet alleen de screenshots, ik heb het algoritme dat werd gebruikt om de onbewerkte gegevens te analyseren, en ik heb al het andere. Factcheck dat!”

Slachtoffers komen naar voren

Covid Shot-compilatie van ongewenste reacties

Bekijk de getuigenissen van echte mensen die ernstige bijwerkingen hebben gehad sinds ze de Covid-prik kregen. Duizenden slachtoffers schreeuwen om hun ervaringen. Ze willen gewoon dat hun stem wordt gehoord.

Politieagent en vader in Denver nemen de verplichte Covid-prik en kunnen niet lopen

Als 7-jarige veteraan van de politie van Denver ontving Jose Manriquez een Covid-vaccin onder het mandaat van de stad Denver. Sinds hij de prik nam, heeft Manriquez last van hevige trillingen en pijn in zijn benen. Hij nam de prik om zijn positie bij de politie van Denver te behouden, maar is sindsdien niet meer in staat om te werken vanwege zijn slopende bijwerkingen.

Eric Clapton spreekt zich uit over “pijn en ondraaglijke pijn” van covid-vaccin

Muzikant Eric Clapton kwam naar voren over zijn ervaring na het ontvangen van de Covid-prik. Hij beschreef de “pijn en ondraaglijke pijn” waardoor hij wekenlang zijn handen niet kon gebruiken of gitaar kon spelen. Hij voegde eraan toe dat de prik ook zijn immuunsysteem beschadigde. Clapton gelooft dat er veel anderen zijn zoals hij die bang zijn om zich uit te spreken uit angst voor represailles. Hij vindt het niveau van dwang met betrekking tot de Covid-prik zeer verontrustend.

Ter nagedachtenis: slachtoffers van het Covid-vaccin

Talloze hartverscheurende verhalen van slachtoffers van de Covid-prik komen in heel Amerika aan de oppervlakte, ondanks elke poging om ze het zwijgen op te leggen. Luister naar de verhalen van een klein deel van deze slachtoffers die zijn overleden of last hebben gehad van ernstige bijwerkingen.

Gemandateerde medische werker heeft beide benen geamputeerd na Jab

Na haar tweede verplichte injectie ondervond medisch werker Jummai Nache extreme nadelige effecten. Haar lichaam was doorzeefd met bloedstolsels. Ze had uiteindelijk beide benen, een hand en drie vingers geamputeerd vanwege de ernstige bloedstolsels. Ze had geen reeds bestaande aandoeningen. Haar man legde uit: “We willen weten wat er echt met Jummai is gebeurd en waarschijnlijk zal het ook met andere mensen gebeuren.”

NCAA-golfer heeft ernstige ongunstige hartaandoeningen als gevolg van COVID-vaccin, spreekt zich uit tegen vaccinmandaten

Golfer en erestudent voor de Universiteit van Tennessee, John Stokes , kreeg dagen na het ontvangen van zijn tweede Covid-prik hartcomplicaties. Hij werd gediagnosticeerd met myocarditis, een ernstige hartaandoening. “Het wordt echt niet gemeld of aangepakt, en het is een serieus probleem waar we allemaal over moeten worden geïnformeerd voordat we deze beslissing nemen. Het is niet juist dat mensen worden gedwongen om het vaccin te nemen, omdat er daadwerkelijke bijwerkingen zijn die u kunnen overkomen. En de NCAA zou student-atleten niet moeten verplichten om het vaccin te krijgen vanwege wat er zou kunnen gebeuren met zoveel mede-student-atleten.

Lees ook:   Rutte is familie van Oekraïners!
Patiënt beweert plotselinge neurologische stoornis veroorzaakt door COVID-vaccin

Kevin Street ondervond vrijwel onmiddellijk na zijn eerste injectie ernstige bijwerkingen op de Covid-prik. Dagen na het ontvangen van de prik, stortte hij in. Sindsdien lijdt hij aan een “functionele neurologische aandoening”, die zijn vermogen om te lopen en helder te denken heeft aangetast. Kevin wordt al maanden geplaagd door pijn en lijden, maar het was moeilijk om een ​​arts te vinden die een rapport over bijwerkingen wilde indienen.

Persoonlijke getuigenissen van ongewenste reacties van Israëlische burgers

Het Testimonies Project is opgericht als een platform om de burgers van Israël in staat te stellen hun stem te laten horen over hun ernstige negatieve reacties op de Covid-prik. Door de mediacensuur zijn hun stemmen tot zwijgen gebracht. Velen zijn bang om zich uit te spreken uit angst voor vergelding. Hier zijn enkele van de dappere stemmen die ervoor kozen om zich uit te spreken.

Senator Ron Johnson Forum over bijwerkingen van vaccins tegen Covid-19

Op 28 juni 2021 hield senator Ron Johnson een forum voor patiënten die de prik hadden gekregen en ernstige bijwerkingen hadden ondervonden. “Wat er de afgelopen anderhalf jaar is gebeurd, is dat mensen die de waarheid proberen te vertellen, mensen die antwoorden proberen te krijgen, het moeilijk hebben om hun waarheden gecommuniceerd te krijgen zonder belasterd te worden, zonder belachelijk te worden gemaakt, zonder gecensureerd te worden. ” Na de uitrol van het vaccin begonnen groepen patiënten met bijwerkingen te groeien en met elkaar te communiceren op sociale media en websites. Ze namen contact op met de CDC, de FDA, het Witte Huis, de media, politici en de farmaceutische bedrijven, maar kregen geen antwoord. Tijdens het forum deelden verschillende patiënten en familieleden hun gruwelijke ervaringen.

“We maken deel uit van het grootste farmaceutische experiment dat ooit op de mensheid is uitgevoerd” – Open openbare hoorzitting van de FDA

FDA Consument, Kim Witczak, heeft tijdens de Open Public Hearing van de FDA op welsprekende wijze haar bezwaren tegen de boostershot-strategie uiteengezet . “Vanaf het begin van de pandemie blijven de doelpalen veranderen. Je vraagt ​​je af of de huidige vaccinatiestrategie werkt”, zei ze. “Wanneer zal genoeg genoeg zijn? Kunnen we uiteindelijk onze weg naar buiten vaccineren?” voegde ze eraan toe. Ondanks de bezwaren die tijdens de openbare hoorzitting werden ingediend, kondigde de FDA op 22 september 2021 hun goedkeuring aan, onder EUA, van Pfizer Covid-19-boosterinjecties voor bepaalde populaties.

 

Bekijk voor alle video’s deze link

https://www.coreysdigs.com/health-science/compelling-testimonies-from-covid-whistleblowers/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥