web analytics
11:11 Dubbele getallen

De dystopische nachtmerrie-realiteit van de vroege 21e eeuw

Welkom in de dystopische nachtmerrie-realiteit van de vroege 21e eeuw waarin Orwells 1984 niet langer fictie is, en als u stemmen hoort, kan het zijn dat de overheid die gedachten in uw hoofd overplant.
Als je denkt dat je apparaten naar je luisteren, dan heb je misschien gelijk. Waarheid is verraad en feit is fictie.
Vrijheid is egoïstisch en fascisme is vriendelijkheid.
Killer-robots worden ingezet en de Malthusiaanse ontvolkingsagenda wordt uitgevoerd.
Een evolutie van goede ouderwetse eugenetica, transhumanisme genaamd, wordt verkocht als de vooruitgang van het menselijk ras, en wereldwijde technocraten zijn openlijk van plan om kunstmatige intelligentie te gebruiken om te beslissen welke industrieën moeten worden geëlimineerd in een poging de economische groei te stoppen.
De infrastructuur voor slimme steden, de geavanceerde gevangenissen van de toekomst, is aanwezig of wordt gebruikt. De kracht en dwang van dodelijke gentherapie-injecties gaat door ondanks het enorme bewijs dat ze schade hebben aangericht. Het is onvoorstelbaar dat maskers, lockdowns en vaccinpaspoorten op veel plaatsen hier blijven. Wees niet verbaasd als de klassieke film Casablanca wordt verboden omdat deze het fascisme bekritiseert door het onderdrukkende overheidsbeleid te benadrukken om je vaccinpaspoort te vragen, ik bedoel, “Your Papers Please”.
De recente berichten in San Francisco over de beslissing om moordende robots in te zetten om Amerikaanse burgers die verdacht worden van misdaden aan te vallen, zouden een eye-opener moeten zijn voor degenen die nog steeds de andere kant op kijken. Dit is natuurlijk nog maar het begin.
Een Chinees bedrijf promoot een ‘nieuwe soort’ door 5G aangedreven, door kunstmatige intelligentie aangedreven robots om alles te doen, van het serveren van koffie tot het verpompen van gas. Deze robots zijn echter misschien meer een prototype in ‘Terminator’-stijl dan een ‘Jetsons’ geautomatiseerde huishoudster. De geplande toekomst kan deze terminator-achtige robots met zich meebrengen voor wetshandhavingsdoeleinden, of duidelijker gezegd, onderdrukking. Hier kon niets mis gaan.
Alsof deze absurditeit nog niet genoeg is, zullen volgens Aman Jabbi de geavanceerde gevangenissen die slimme steden worden genoemd, straatlantaarns bevatten die kunnen doden, totale bewaking en mensen dwingen de Metaverse binnen te gaan onder een nieuw digitaal slavernijsysteem. Landelijk en voorstedelijk Amerika zal worden geëlimineerd als mensen naar deze slimme steden worden gedreven. Volgens Jabbi is een groot deel van de infrastructuur aanwezig in veel delen van de Verenigde Staten, waaronder Florida en Georgia.
In Saoedi-Arabië wordt een prototypestad van de volgende generatie gebouwd, genaamd Neom, of ‘de lijn’. Volgens Joseph Bradley, Neom’s technologie en digitale CEO, “gaat NEOM niet over het bouwen van een slimme stad, maar over het bouwen van de eerste cognitieve stad, waar technologie van wereldklasse wordt gevoed met gegevens en intelligentie om naadloos te communiceren met de bevolking.”
Hoe beangstigend dit ook is, het eerder genoemde weloverwogen plan van het World Economic Forum (WEF),  om kunstmatige intelligentie te gebruiken om te beslissen welke industrieën moeten worden geliquideerd om de economische groei een halt toe te roepen, zou je een koude rilling moeten bezorgen .
Dat klopt, het WEF stelt eigenlijk voor dat de economische groei slecht is en dat de economische groei zou moeten afnemen.
Dit is natuurlijk om de planeet te redden van het natuurlijke fenomeen dat klimaatverandering wordt genoemd. Dit psychotische, ik bedoel nobele doel, is om de uitputting van natuurlijke hulpbronnen te stoppen. Natuurlijk moet dit systeem eerlijk zijn, dus kunstmatige intelligentie zal worden gebruikt om te beslissen wie mag slagen en wie mag falen. Maak je geen zorgen, ik weet zeker dat dat algoritme bedrijfseigen informatie zal zijn, zoals degene die in de stemmachines worden gebruikt, of de ingrediënten van die Covid-shots.
Als je je afvraagt ​​hoe lang het duurt voordat de zelfbenoemde meesters van het universum bepalen of alle nutteloze mensen nodig zijn, hoef je niet te wachten. Er zijn enkele interessante toevalligheden die wereldwijd naar voren zijn gekomen sinds de introductie van de Covid-gentherapie-opnamen. De sterfte door alle oorzaken stijgt terwijl de geboortecijfers dalen. Er komt steeds meer bewijs dat deze schoten zowel een biologisch als een technologisch wapen kunnen zijn. Die semi-synthetische bloedstolsels zijn immers normaal. Geen zorgen, niets te zien hier, verplaats het maar.
De hogepriesters van kennis en waarheid in onze samenleving hebben bepaald dat we voor ons eigen bestwil de inhoud van de Covid-prikken niet mogen weten. Diezelfde hogepriesters hebben ons ook beschermd tegen het kennen van het algoritme in onze geautomatiseerde stemmachines. Gelukkig hebben de overheid en de media en big tech samengespannen om ons te beschermen tegen de vrijheid van meningsuiting en hebben ze informatie over de gevaarlijke Covid-shots en onze nepverkiezingen actief gecensureerd.
Nou, je weet wat ze zeggen, een beetje kennis kan gevaarlijk zijn…
Pilotprogramma’s van een gecentraliseerde digitale bankvaluta worden momenteel uitgerold. Een CDBC heeft het potentieel om een ​​totaal slaafsysteem te creëren waarbij uw geld niet van u is, maar in plaats daarvan meer een toelage is op basis van goedgekeurd gedrag, aangezien het algoritme kan worden gekoppeld aan uw ESG-score. Toegang tot normale levensactiviteiten kan uiteindelijk worden gekoppeld aan uw spraak en politieke opvattingen. Of misschien mag je eten kopen als je je booster voor gentherapie krijgt.
Eugenetica is geëvolueerd naar transhumanisme, waar onze miljardair-marxisten proberen eeuwig te leven terwijl ze experimenteren met het menselijk ras. Zoals vermeld in een vorig artikel, werd dit geprofeteerd door CS Lewis in zijn boek  That Hideous Strength. Dit fictiewerk, kort na de Tweede Wereldoorlog geschreven, toont fascistische intellectuelen die mensen proberen te versmelten met kunstmatige intelligentie om een ​​manier te vinden om voor altijd te leven en de mensheid te zuiveren. Uiteindelijk werden de transhumanisten misleid en communiceerden ze in feite met duistere entiteiten. Wel, we weten dat de globalisten slecht zijn.
De fusie van Malthusiaanse cultisten voor bevolkingscontrole en cultisten voor klimaatverandering heeft geleid tot dit verschrikkelijke ding dat The Great Reset wordt genoemd. The Great Reset  is een “revolutie” onder leiding van miljardair-technocraten
. The Great Reset is onbeperkte oorlogvoering tegen het menselijk ras.
Ik zie een paar scenario’s waar dit naartoe kan gaan. De meeste zijn niet zo goed. We kunnen totale controle zien en er ontstaat een gevangenisplaneet, het kan allemaal ontploffen en de beschaving instorten, of we kunnen de opkomst van vrijheidsblokken zien als we het nieuwe donkere tijdperk binnengaan. De globalisten zouden kunnen falen en we zien een vrije planeet ontstaan. Of er kan een samensmelting zijn van de twee uitersten. Niets is zeker. Hoewel ik zou stellen dat de enige manier waarop mogelijke goede resultaten kunnen ontstaan, is als er op alle niveaus actief verzet is.
Op de een of andere manier hebben we ons allemaal aangemeld voor de dystopische nachtmerrie-realiteit van het begin van de 21e eeuw.
We hebben allemaal een keuze. We kunnen ons verstoppen en op onze knieën kruipen, of we kunnen de arena betreden en werken om de wereldwijde genocide te stoppen, het menselijk ras te behouden en het ongrijpbare, maar mooie ding, vrijheid genaamd.
Het is een geweldige tijd om te leven. We moeten de draak doden, of sterven terwijl we proberen.
Een kutleven ingeduwd worden door een stel simpele zielen die de baas mogen spelen over andere mensen omdat ze ministers zijn.

Lees ook:   Kinderen kwijt door armoede?

Amazing of niet…!?
Mensen betalen die ministers hun loon met belastinggeld dus loon van die mensen, met de bedoeling dat ze goed voor een land zorgen…en zie hier…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button