web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisMediums / Toekomst

Michel Nostradamus Voorspellingen, feiten en korte geschiedenis

Iedereen heeft wel eens van Nostradamus gehoord, maar hoeveel weten mensen eigenlijk over de man? De meeste mensen zijn bekend met enkele van zijn profetieën, maar er zijn er nog veel meer die minder bekend zijn; en er is ook veel meer over hem te leren dan alleen zijn voorspellingen. Michel de Nostredame werd geboren in 1503 in de Provence, Frankrijk en stierf in 1566. Zijn boek, Les Propheties (The Prophecies), werd voor het eerst gepubliceerd in 1555 en heeft een cultus gecreëerd die over de hele wereld volgt en het wordt nog steeds gedrukt.

Lees ook:   De verdovende waarheid: een geschiedenis van anesthesie
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien