18 april 2021

 

Tele-lie-visie-vision pas op met de tv!!!!!!!!

Geef het volk brood en spelen…

Geef ze te eten en geef ze ”leuke” dingen om mee te spelen…games, pc, tv, kleding, schoenen, huizen, auto’s, laat ze elkaar opjutten, maak ze jaloers op elkaar, alles moet altijd beter en mooier en rijker en…dan?

Dan niks… Nothing new!

Neporganisaties

Het wordt tijd dat we ons gaan afvragen wat hier aan de hand is en goed kijken naar de informatie waarmee we 24 uur per dag worden gebombardeerd.

In onderstaande video laat onderzoeksjournaliste en voormalig verslaggeefster van CBS News Sharyl Attkisson zien hoe neporganisaties, die worden gefinancierd door de politiek of het bedrijfsleven, mediaberichten op zeer effectieve wijze manipuleren en verdraaien.

Zij die uwen hersenpan doorspoelen

https://www.ninefornews.nl/onderzoeksjournaliste-msm-hersenspoelen/

Lees ook:   Dankzij de euro mag jij creperen?

Gerelateerde berichten