web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Mensen met bloedgroep Rhesus negatief behoren tot een buitenaardse lijn volgens nieuwe theorie

Mensen met bloedgroep Rhesus negatief, behoren tot een buitenaardse lijn volgens nieuwe theorie

d4307515dcb40034ee91c07c0250a876 AnGel-WinGs.nl

Nieuwe theorie suggereert dat mensen met bloedgroep Rhesus negatief deel uitmaken van een Buitenaardse lineage

Mensen hebben mogelijk vier algemene bloedgroepen: A, B, AB en O; Deze indeling is afgeleid, volgens de wetenschappers van eiwitten die worden gevonden op het oppervlak van cellen die zijn ontworpen om bacteriën en virussen te bestrijden in het menselijk lichaam. De overgrote meerderheid van mensen wezens op deze planeet deze eiwitten waardoor ze Rh positief. Maar een kleine groep, de Rh Negative ontbreekt deze eiwitten. Dus hoe wordt dit cruciale verschil wetenschappelijk verklaard? En waarom is het eigenlijk wel? Door de jaren heen zijn er verschillende wetenschappelijke studies gezocht voor dit antwoord.

Anunnaki

Nu, wetenschappers geloven dat ze hebben ontdekt een fascinerend ding met betrekking Rh Positief en negatief. Volgens deze “wetenschappelijke” theorie, in het verre verleden, buitenaardse wezens bezocht de Aarde en creëerde, door middel van “genetische manipulatie”, de Rh negatieve met de bedoeling van het creëren van een ras van de “slaven”.

Het Baskische volk van Spanje en Frankrijk hebben het hoogste percentage van de Rh negatief bloed. Ongeveer 30% heeft (rr) Rh negatief en ongeveer 60% uitvoeren één (r) negatief gen.

Lees ook eens:  Ancient Aliens: WITCHCRAFT FROM OUTER SPACE

Maar Aliens … echt? Volgens de onderzoekers, zou dit verklaren waarom Rh negatieve moeders niet foetussen met RH Positieve bloed tolereren; dus, zou deze radicale, moeilijk te verklaren, door de meeste natuurwetten intolerantie voort uit een oude genetische modificatie waarom Rh positieve en negatieve Rh groepen hebben de neiging om “af te weren” elkaar in plaats van samen te voegen.

Deze theorie gaat terug naar het oude Sumerische momenten waarop een zeer geavanceerde ‘vreemde’ wedstrijd kwam van elders in de kosmos; De Anunnaki, de bouw en het creëren van de eerste menselijke samenlevingen.

Er wordt aangenomen dat deze oude wezens gepland en genetisch gemanipuleerde primitieve menselijke soort, waardoor sterker en “voldoende” wezens die werden gebruikt als slaven in het verre verleden.

De Rh negatieve zou de erfenis die de Anunnaki links op aarde onder andere dingen. Interessant is dat de negatieve RH stam karakteristiek, bijvoorbeeld de Britse koningshuis, controversiële theorieën over een mogelijke buitenaardse geslacht heeft gegenereerd. Hoewel deze hypothese niet is bevestigd, de storende vragen genereert zweeft hoe bewoonde wereld zou reageren op het feit dat een klein deel van de wereldbevolking heeft een genetische code die in het verre verleden veranderd is door zeer buitenaardse wezens.

Wat als het mogelijk is, na al onze “sceptisch” standpunten die op het einde, de negatieve Rh groep mensen hebben een verbinding naar ‘wezens’ niet van de aarde. Wat is er nog steeds zo is, een mysterieuze band die hen verbindt? Hoe zou het leven op aarde te veranderen?

Lees ook eens:  Adam en Eva

Genesis 6: 2 “De zonen van God zagen dat de dochters van de mannen dat zij schoon waren, en namen zich vrouwen, die zij verkozen. ”

Genesis 6: 4 “God kwam in de dochters van de mensen, zodat zij baarden om hen, en hetzelfde werd machtig van de oude.” Uit de King James Bijbel: “mannelijk is – mannen van Israël, mannelijke kinderen van God, niet de kinderen van man – Ex. 34:23. ” Ex. 34: 7 staten “De ongerechtigheid van de vader zal den kinderen tot aan de vierde generatie.”

Vertaal door google

https://www.ancient-code.com/humans-with-blood-type-rh-negative-belong-to-an-extraterrestrial-lineage-according-to-new-theory/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥