22 januari 2021

 

Het geheime verhaal van de nazi-kolonisatie van Antarctica

In 1929 publiceerden Russische historici hun ontdekking van een ongelooflijk ongebruikelijke kaart. De kaart beeldde een kustlijn af die het continent Antarctica weerspiegelde . Wat vreemd was aan deze kaart, was dat het het continent beschilderde met groene vegetatie in tegenstelling tot sneeuw en ijskappen. Het dateerde ook van vóór de officiële ontdekking van Antarctica door de Russen ongeveer driehonderd jaar.

Het geheime verhaal van de nazi-kolonisatie van Antarctica

De kaart werd een obsessie van de mannen die het Derde Rijk beheersen, met name Hitler en Himmler. Hitler, die een langdurige fixatie had met de occulte en pseudo-geschiedenis, raakte ervan overtuigd dat het continent de verloren beschaving van Atlantis was en geloofde dat hij bepaalde mystieke historische artefacten begraven in het ijs zou kunnen vinden. Hitler besloot een team samen te stellen om hun gebied te onderzoeken, die een kunstmatige grot op het continent creëerde, groot genoeg om grote voertuigen te verbergen, die ze gebruikten als basis tijdens het verkennen van het mysterieuze continent.

Tegelijkertijd hadden de nazi’s ook een kleine groep van elite wetenschappers opgericht die de opdracht hadden paranormale verschijnselen te onderzoeken en contacten met buitenaardse wezens te ontwikkelen. Van deze wetenschappers wordt beweerd dat ze een aantal documenten hebben aangeschaft waarmee ze een vliegende schijf konden maken die ze op wereldvreemde wijze naar de ruimte zou brengen .

Kort nadat de nazi’s hun eerste poging deden om Antarctica te exploreren, ontdekten de Verenigde Staten wat ze van plan waren en besloten ze zelf een verkenningsmissie te starten. Amerikaanse wetenschappers die de reis maakten beweerden dat terwijl ze daar waren, ze getuige waren van een groot schijfvormig vaartuig dat op een bepaald volume inzoomde over het ijskoude water van de Antarctische kust. Het schip zou strijdlustig zijn en een kleine vissersvloot met een ‘straal’ hebben aangevallen en de schepen aanzienlijke schade hebben toegebracht.

Geruchten dat de nazi’s gebieden van Antarctica hebben gekoloniseerd, zijn al tientallen jaren verspreid en sommigen geloven dat spraakmakende leden van de nazi-partij hun basis gebruiken als een hoofdkwartier voor het Vierde Rijk. Als dit inderdaad waar is, zou dit een lange weg kunnen zijn om de toename in UFO-waarnemingen sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog te verklaren .

Lees ook:   Bewijs van oude nucleaire oorlogen - Wapens van de goden

Gerelateerde berichten