30 april 2021

 

Russen waren de Atlantiërs, Anunnaki en Elohim

Rusland is het oudste land in de wereld. Russen waren de Atlantiërs, Anunnaki en Elohim

TopCreator - Russian folklore

Rusland is het land Rosh (Rusland / Rasha) in het noorden, waarvan wordt gesproken in het 38e hoofdstuk van het boek Ezechiël, Tenach / Oude Testament, als het land dat ouder, beschaafder en geavanceerder is dan Judea. Rosh / Rusland is het land aan de rivier de RA, dat in de oudheid de naam was van Volga, de grote Russische rivier. RA betekent “Absoluut Licht”, Zon die geen schaduw werpt.

Dus, “Rusland” en “Russisch” zijn minstens zo oud als het Oude Testament / Tenach. Bovendien spreekt dit hoofdstuk van het Oude Testament / Tanakh over Rusland als een meer oud, ontwikkeld en geciviliseerd land dan Israël. Er staat dat als Joodse koningen zich misdragen, de koning van Rosj / Rusland zal komen om hen te straffen.

Ook zegt het Boek van Ezechiël dat de Vuurwagen (Vimana) vanuit het Noorden vanuit Rosh / Rusland naar binnen vloog. Dit is een ander bewijs dat het oude testament / Tanakh spreekt over Rosh / Rusland vanaf de hogere beschaving dan Israël. RAssians waren Elohim die Vimanas naar Israël kwamen om Joden te onderwijzen.

Laten we nu naar Egypte kijken. De Cult of RA werd door Russen uit de River RA naar Egypte gebracht. Die Russen werden geregeerd door Warrior-vrouwen, die werden afgebeeld als Falcons, en “Mat” werden genoemd “. Mat ‘of Maat is de grote Egyptische godinnenvalk, later Isis genoemd. “Isis” is eenvoudigweg het Egyptische woord voor “troon”. Maar de echte naam is “Mat” “= Moeder in het Russisch.

Het belangrijkste symbool van de oude Russen was Falcon, genaamd RAROG, oftewel RA (FIREBIRD).

[Anglo] Sax en Duitse Saksen zijn eenvoudig takken van Russen-RArog-Falcons. Sax is Sak-Scythian (Scyth is een afkorting van “Sakalot” of “Skolot”). Scythen noemden zichzelf “Sakolot” of “Skolot” van “Sakol” / “Sokol”, wat de Russische naam voor Falcon is. “Ol” is een achtervoegsel en “Sak” is een wortel van het woord. “Sak” is ingekort van “Sakol” voor Falcon in het Russisch. Overal waar wij, Russen, kwamen, hebben we Falcon opgericht als ons belangrijkste symbool. Dit omvat alle continenten, inclusief Falcon-cultuur in Amerika en Afrika. Phoenix is ​​RArog of Russian Firebird, genaamd “Finist Yasna Sokol” in de Russische mythologie.

Laten we nu naar Sumerië kijken. In werkelijkheid is het SAMAR. aangezien het epicentrum van de zogenaamde “Sumerië” de Iraakse stad Samarra is. Er is de beroemde Epos “Gilgamesj”, die ouder is dan het Oude Testament / Tenach. Gilgamesh Epos zegt dat toen Enkidoe stierf, Gilgamesj (de koning van Uruk) naar het noorden ging en de zee overstak (Aral = Aryan Sea) om een ​​ontmoeting te hebben met de goden en onsterfelijke mens Utnapishtim die de wereldwijde vloed overleefde. Gilgamesj ging naar het grondgebied van Rusland – naar het land Rosh / RAsha op de rivier de RA om RAssians te ontmoeten. Gilgamesj zelf was 2 / 3e God, dat wil zeggen hij was 2 / 3e RAssiaan.

Dat wil zeggen, de Gilgamesh Epos ondersteunt de oudtestamentische / Tanakh-getuigenis dat Land Rosh / RAssia aan de rivier de RA ouderwets en geavanceerder was, technologischer, beschaafder dan Sumerië. Bovendien stelt de Gilgamesh Epos dat RAssians de GODEN van Sumer / Samar waren. RAssians waren Anunnaki die de beschaving op deze planeet vestigden en controleerden. Naast Vedas is de Gilgamesh Epos een ander bewijs dat RAssians Vimanas bestuurden en als enige in het bezit waren van Quantum-technologieën. RAssians waren Anunnaki die Neanderthalers zoals Enkidu naar het niveau van de mens brachten.

Er zijn twee rivieren Samara aan de linker- en rechterkant van rivier de RA / Wolga, een in de huidige Oekraïne / Malorossia (“Little RAssia”) en de tweede rivier die uit Oeral stroomt (“U-RA-l” = “in de buurt van RA”) in River RA / Volga. En er is een RAKS-stad van Samara in de plaats van samenvloeiing van de rivier de RA / Wolga en de rivier Sama-RA. “Sama-RA” betekent “zelf RA” in het Russisch. Omdat Sumerisch / Samarisch Gilgamesj Epos Gods van Sumer / Samar op het grondgebied van Rusland plaatst, kunnen we concluderen dat de RAS-stad Samara ouder is dan de Sumerische stad Samarra als het epicentrum van de Sumer / Samar-cultuur in Irak, wordt abusievelijk als de oudste beschouwd door Angelsaksische zionisten.

We hebben ook het getuigenis van Old Edda dat Varangians, Varyags of Vikings hun oorsprong hebben in RASSIA. Oude Edda zegt dat er boven Aral Zee “Groot Zweden” (Svetia of Svithiod van Russisch woord “Svet” voor “licht”) was. Toen gingen Zweden naar het noorden om het “Kleine Zweden” te stichten. Alle Varangianen, Varyags of Vikingen zijn dus RASS en woonden aanvankelijk in de buurt van de RAS-rivieren RA en Sama-RA en spraken RAssian.

RA-cultuur was Matriarchy. Het matriarchaat was vóór het patriarchaat. Toen Matriarchy in Patriarchy werd omgezet, veranderde het schrijven zijn richting van rechts naar links in de richting van links naar rechts. Dus, “RA” werd omgezet in “AR”.

Large slavic folklore prints - Google Search

In de regio’s van de RAssian Polar, direct aan de Noord-Oceaan, hebben wij, RAssians, drie rivieren: Aryan, Alla en Sura. “Sura” is letterlijk “van het gebied in de buurt van RA”. Wij, Russen, hebben Syrië gesticht, dat door de lokale bevolking ‘Suria’ wordt genoemd. “Surya” betekent letterlijk ZON = RA. Het begrip “Surya” / Sun staat centraal in de Arische cultuur in Indostan / India. Dit is een van de bewijzen dat de Assyrische en Indiase cultuur één oorsprong heeft – RAssian-Aryan, sinds de Arische cultuur vanuit het noorden kwam – vanuit RAssia. Wij, RAssinas, brachten het begrip Surya = Sun simultaan naar Indostan / India en het Midden-Oosten vanuit de regio’s van de RAssian Polar, en verhuisden naar het zuiden via rivieren, zoals de RA rivier.

Naast het begrip “Surya” delen Indostan en het Midden-Oosten het begrip “RAvi”. In Indostan betekent “RAvi” SUN RA. Er zijn “RAvinat” -tempels in India, die zijn gewijd aan de God Shiva, die in werkelijkheid SVA = SVET is (“licht” in het RAssiaans). Woord “swastika” is ook een afgeleide van “SVA = SVET” (“light” in RAssian).

In het Midden-Oosten wordt “RAvi” toegeëigend door het Jodendom in de vorm van “RAvvin” of RAbbi / Rebbe. Maar het jodendom vergat de betekenis van RAVI als zon, verloor de zonne-natuur en werd een maankweek – de cultus van de verzameling / Sata / Satan, de negroïde god van de nacht, de dood en de woestijn van het hoge Egypte (Ethiopië en Noord-Soedan) van de Negroid Tribe of Set, die zichzelf ook de “Stam van Juda” noemt, en die de enige echte Joden zijn van de Tenach / het Oude Testament.

Niet alleen heeft RAbbis vergeten dat RAvi of RAbbi SUN = RA betekent, maar ze zijn ook vergeten dat ze Russisch-Ariërs zijn uit het land Rosh / RAsha.

Jezus Christus werd “RAvi” genoemd in evangeliën, dat is ZON RA. Dat is de reden waarom vroege ware christenen slechts één vorm van Cross-Gammadion / Swastika = Solar Cross kenden, die symmetrisch is (Crux Quadrata = “zoals hierboven, zoals hieronder”), en verwerpt dus hiërarchie, slavernij, racisme en nazisme van de kaste-samenleving. Zon RA geeft iedereen EQUALY Licht, onafhankelijk van ras, natie, kaste, initiatie, opleiding, geslacht en zelfs overtredingen.

Russische Joden gebruiken nog steeds het woord RAvvin / RAvi in ​​plaats van Rabbi / Rebbe, dat wil zeggen, Russische Joden gebruiken het woord voor Leraar, wat identiek is aan het woord “RAvi / RAvinat” voor de Leraar van Licht RA / SVA in Indostan / India.

Omdat RAvinat Matriarchy was, worden de Goden in Indostan Devi (meervoud) / Deva (enkelvoud) = Virgin in het RAssiaans genoemd. De meervoudsvorm “Devi” van enkelvoud “Deva” is een RAssiaanse manier om meervoudsvormen van woorden te vormen. En de leraar in India wordt “Baba” = Vrouw in het Russisch genoemd.

RA-MA was een vrouw, letterlijk: “Moeder = Ma” of “RA = Zon”. De aanwezigheid van RAvinat in India bewijst dat er een paar golven RAssians India binnenkwamen. De eerste golf waren RAS-krijgervrouwen Devi en Babi die de cultus van RA = Sun = Sva / Swastika = Svet = Light naar India brachten. Deze Matriarchen waren degenen die ook de Cult of RA = Sun naar Egypte brachten. En latere golven waren RAssian-Aryan Patriarchs.

Ur = Ar = Arya = Iry (zoals in “Iran” of “Irina”). De stad Ur, waar Gilgamesj regeerde, is hetzelfde als “Ar”.

Alla en Ara / Arya is ook hetzelfde, omdat “l” en “r” uitwisselbaar waren. Daarom hebben we de Suriër Falcon-godin Allat, die hetzelfde is als Ellada en Lada, de RAssiaanse godin. Lada / Allat is ouder dan Elohim en Allah. Elohim en Allah zijn derivaten van Alla / Allat. Wij, RAssianen hebben tot nu toe de vrouwelijke naam “Alla” en het is erg populair.

River Volga (RA) is zelf de variant van “Alla” en “Valhalla”, en betekent letterlijk “V” (in) ALLA (Light) GA (Road) “. De naam voor de Leraar van het Licht in het Russisch is “Volhv” (de variant van “Valhalla” en “Volga”, evenals de naam voor de RAssische superstrijder Vol’ga / Ol’ga).

En laten we nu de Griekse cultuur eens bekijken. De Griekse cultuur is ook door ons gesticht, RAssians. De oude Grieken zeggen dat Hercules (maar in werkelijkheid Irak) werd onderwezen met behulp van wapens van Scythians / Saks, dat wil zeggen, door ons, RAssians. En Hercules gaf het begin aan de oude adellijke families van Griekenland. Bovendien zeggen de oude Grieken direct dat Scythians-Saks alle apparaten heeft uitgevonden voor landbouw en oorlog.

Ivan Bilibin (1876-1942) was a Russian artist and illustrator largely inspired by Slavic mythology, Russian folklore and fairy tales. He also worked for theatre and opera, creating costumes and sce…

Apollo en Afina worden beide “Hypeborean” genoemd, wat betekent dat ze uit de regio’s van de RAssian Polar in het uiterste noorden van RASSIA komen. Apollo vloog noord over zwanen. En de Griekse mythologie zegt dat Goden een dag een half jaar hadden geduurd, dat wil zeggen, een Pooldag, die alleen mogelijk is in de buurt van de Noordpool van Rusland.

Vedas zeggen hetzelfde. Goden hadden “God’s Day” en “God’s Night” die beide een half jaar duren, dat wil zeggen Polar Day en Polar Night.

Vedas zeggen ook dat Goden uit het noorden kwamen, uit de poolgebieden waar ze Polar Star zagen, en andere sterren draaiden rond Polar Star in de richting van Swastika. Tijdens het huwelijk vraagt ​​Brahman zijn bruid: “Liefste, zie jij Polar Star?” En ze zou moeten antwoorden: “Ja”, hoewel Polar Star niet zichtbaar is in India.

Nu, waarom “Goden” kwamen uit het noorden van Noord-Amerika?

HET QUANTUMFYSICA-BEWIJS VOOR DE HYPERBOREAN-HERKOMST VAN DE BESCHAVING OP DEZE PLANEET

Waarom zegt “Old Edda” dat alle Scandinaviërs in RAssia boven Aral Sea woonden in “Great Sweden” (“Svetia” van “Svet”, een ander Russisch woord voor RA / Light)? En dan, later, zegt Old Edda, gingen ze naar het Europese Noorden om “Klein Zweden” (“Svetia”) te stichten? Na de laatste wereldoorlog, 17.000 geleden, was er een Noordpoolverschuiving en het hele Europa bevond zich onder ijs, inclusief Scandinavië. Terwijl 7.000 voor Christus, was er inter-glaciale periode in de Russische poolgebieden, toen de wintertemperatuur niet onder nul kwam. Dit is wanneer en waar onze gezamenlijke Russisch-Arische voorouders de beschaving hebben herbouwd.

Een van de belangrijkste redenen waarom dit gebeurde in de Russische poolgebieden was dat de ionosfeer daar de vorm heeft van de Kozyrev-spiegel, terwijl het lichtsignaal een half jaar duurt – de zogenaamde “dag van de goden” in de Veda’s = de Polar Day die zes maanden duurt. Dat is de reden waarom het lichtsignaal volledig involutief wordt, via reflectie en breking via scalair golfbuigingrooster naar het nulpunt van het golfkristal (hologram) in de Russische noordpoolgebieden.

Dit schept de voorwaarden voor het extra bewuste leven, extra paranormale vermogens en de opkomst van super mannen in de buurt van de Russische Noordpool.

Daarom vliegen vogels van over de hele planeet naar de Russisch-Arische Noordpool om hun eieren uit te broeden. En de eieren in de poolgebieden rijpen veel sneller dan de eieren in het zuiden. De Russische Noordpool is de grootste schat van deze planeet, het portaal.

Lees meer in het essay “Moeder Rusland of welke cultuur is ouder – Grieks, Hebreeuws of Russisch?” 
Https://irenecaesar.wordpress.com/2014/10/28/mother-russia-or-which-culture-is- meer-oude-griekse-of-russian /

Dus alle zogenaamde Europeanen, inclusief alle Scandinaviërs, woonden in RAssia en spraken RAssiaans. Volgens de expertise van Durgaprasad Shastri, de meest prominente Indiase Sanskritoloog, is de Russische taal de meest archaïsche vorm van het Sanskriet.

Er bestaat niet zoiets als “Indo-Europeanen” sinds RAssians die vanuit RAssia naar Indostan kwamen, zich nooit later in Europa vestigden.

In tegendeel, RAssians waren die “Gods on Vimanas” die Azië, Afrika en Europa beschaafden.

Fantasy of slavic folklore

Omdat RAssia het oudste land ter wereld is, het land van Vimanas en “Goden – Elohim”, gebruik ik de term “RAssian-Aryan”. “RAssian” komt eerst. Omdat later ook RAssian werd gebruikt als “Aryan”, gebruik ik dubbele term “RAssian-Aryan”.

Ondertussen kan alleen de Russische taal verklaren wat ‘Arisch’ eigenlijk betekent. “Arisch” is “Yary” dat “Vurig” (“Fa-Yary”) is als spirituele kwaliteit. Analoog, “Faraon” of “Pharaoh” is “Ara” of “Aaron”. “F” / “H” / “G” is het voorvoegsel van de tijden van het hellenisme.

Dezelfde manier, “Duitsers” zijn “Ari-Man” of “Ar-Man”, letterlijk “Armeens”, en leefden over Black, Azov en Aral Seas. Er is de stad Germanassa in RASSA in de buurt van de Zwarte Zee in Taman ‘. Ook was er een koning van Ost-Goths Hermanaricus / Airminareiks. Ost-Goths leefden boven Black, Azov en Aral Seas, en waren RAssians, Scythian-Saks, Falcon-RArog Tribe. En deze Gothen hebben de cultuur in Europa opgericht. Gotische kathedralen in heel Europa zijn van RAS-origine.

Om verder te gaan was er maar één Romeins rijk, met de hoofdstad in Constantinopel. Zelfs toen het Romeinse Rijk verdeeld was in westelijke en oostelijke delen, was Rome geen hoofdstad van het westelijke deel, en het verdeelde keizerrijk werd geregeerd door Tetrarchy, twee Caesars en twee keizers, met de hoogste keizer in Constantinopel. Het zogenaamde Heilige Romeinse Rijk van Karel de Grote was nep (“pseudo-heilige pseudo-Romeinse pseudo-keizerrijk” in de woorden van Voltaire), omdat Karel de Grote een bedrieger was die zich in 800 na Christus zelf een Romeinse keizer noemde toen hij in het echt was Romeinse Rijk (ten onrechte nu “Byzantium” genoemd), regeerde de ware Romeinse keizerin Irene.

Snow Maiden Smirnova

Twintig Romeinse keizers in het ware Romeinse rijk waren Slaven. “Slavisch” is een verkeerde latere periode van de 19e eeuw. Onze oude manuscripten gebruiken het woord “Skloven”, dat “Sakoloven” is, dat wil zeggen “Sakol” / “Sak” en “Ven” / “Vened”. Ik heb je al over Sak / Sakol (Falcon-RArog) verteld. “Venet” / “Vened” zijn westerse zogenaamde “Slaven”, maar in werkelijkheid een deel van de Russisch-Ariërs / Scythen-Saks die Europa hebben gekweekt. De Oostzee werd de “Sea of ​​Vened” genoemd. Varangyans, Varyags en Vikings zijn Veneds. Venets / Veneds hebben ook Venetië opgericht en maken deel uit van Etrusken, die Falcon-Arak als hun symbool hadden.

Etruskiërs zijn letterlijk “Dit (” eto “) Rus”. Etruskische “Arak” voor Falcon is een variatie van RArog of RArak voor Falcon. Zoals je weet, werd Rome (“Rim”) gesticht door Etrusken. Er is een kaart in het Vaticaan die “Small Etrutria” toont in Italië (Toscane) met Rome, en “Large Etruria” op het grondgebied van RASSIA.

“Etruria” is letterlijk “deze (” eto “) Ruria”. “Ruria” of “Rur” is hetzelfde als “RArog”. We hebben ook “Rur” in Duitsland, wat betekent dat Duitsland werd opgericht door RAssians. Etrusken noemden ook hun land “RAssna” wat hetzelfde is als “RAssia”.

Dus, het Romeinse Rijk was ons, RASS-rijk.

russian fairy tale art | ... Сказочные сюжеты" - "Russian fairy tales" | Redbubble

De naam “Constantinopel” is een RASS-naam. Grieken hebben hun Griekse achtervoegsel “is” toegevoegd om “polye” en “pol” in “polis” te transformeren als de naam voor de stad. Dus zeggen ze “Akropolis”, terwijl wij, RAssians, “Akropol” zeggen “. “Polye” is het landbouwgebied, omdat we de cultuur van het kweken van planten brachten overal waar we kwamen. We spreken “Konstantino-Pol” uit, net als andere RAKS-steden: Sevasto-Pol ‘, Petro-Pol’, ‘Niko-Pol’ “,” Semfiro-Pol ‘”,” Tiras-Pol’ “,” Terno-Pol ‘” , “Melito-Pol”, etc. En de tak van onze RA-ssian-Aryan / Scythian-Sak / Kas-Sak / Cossack Falcon Tribe heette “Polyane” van het woord “polye”. Dus, Constantinopel wordt ook door andere landen precies als “Konstanino-Pol” genoemd, niet als “Constantinopolis”, wat betekent dat Grieken later gasten waren en de stad werd gesticht en voornamelijk geregeerd door ons, RAssian Scythian-Saks.

Net als de oudste citaten in Egypte zijn “Allio-Pol” “van de RAssiaanse naam voor Licht” Alla “(ten onrechte” Heliopolis “genoemd) en” Iraklio-Pol “(ten onrechte” Heracleopolis “genoemd). Terwijl de oudste stad van Israël “Scytho-Pol” is “(ten onrechte” Schytopolis “genoemd) – alle Swastika-steden.

П. Бажов. «Малахитовая шкатулка»

Het woord voor zon in het Grieks “Helios” is het woord van de RAS. ‘H’ is een Grieks voorvoegsel uit de tijd van het hellenisme, terwijl ‘os’ het Griekse achtervoegsel is uit de tijd van het hellenisme. Na het aftrekken van beide, krijgen we “Alla”, wat een RAssiaans woord is. Grieken hebben zojuist apostrofs aan ons woord toegevoegd. “H” is op zich geen voorvoegsel.

Tripoli in Libië is hetzelfde als de oude cultuur van Tripolye in RAssia. De archeologische laag gaat al verder dan 45.000 v.Chr. Dit is een Swastika-cultuur en alle graven hebben ons, RAssian-Aryan DNA.

Servië werd in de oudheid RAshka genoemd. Macedonië is het deel van Servië. En dus is Aristoteles een RASE-filosoof en inderdaad, hij drukte de echte RAssiaanse Vedische filosofie uit. Macedonië is letterlijk “Poppy (” Mak “) van” Don “(River Don, die ook op de Griekse manier” Tan “of” Tanais “werd genoemd).

En ten slotte, laten we nog een tweede blik werpen op Israël. Jeruzalem wordt door de lokale bevolking “Urus-Alim” genoemd, wat letterlijk “Urus” (Russisch) Alim (leraar) betekent “, dat wil zeggen, de stad van de Russische leraar, Volhv, van de rivier de Wolga / RA. De echte naam van Israël betekent “Van (” iz “) RA (Rosh / RAsha) El (Elohim / Alla / Allat / Ellada / Lada)”, dat wil zeggen, het land gesticht door RAssianen uit het land Rosh / RA / RAsha.

Het Oog van Horus is van ons! “Horus” is in werkelijkheid “ara”, aangezien “h” een Grieks voorvoegsel is uit de tijd van het hellenisme, en “ons” is een Grieks achtervoegsel uit de tijd van het hellenisme, toen Egypte werd geregeerd door de Ptolemeinse dynastie. Het rechteroog van Horus / Ara is zijn moeder “Mat” – RASE-vrouw-valk van RA van RA.

We bouwden piramides over de hele wereld. We waren antediluviaanse reuzen, want alleen in RAssiaanse Veda’s en RASE-folklegendes hebben we de beschrijving van de antediluviaanse beschaving met Quantum Leap-technologieën. Die beschaving werd vernietigd door de ruzie tussen broers.

Wij, RAssians hebben Yoga en Vimanas gemaakt.

Trouwens, een andere naam voor “Polyanye” was “Ant” of “Antlan”, wat “Atlantis” is.

Wij, RAssians, waren Atlantiërs, Anunnaki en Elohim.

(Irene Caesar)

Lees ook:   The Big Secret of What Happened After The Great Flood of 10500 BC

Gerelateerde berichten