web analytics

De Azteken, Quetzalcoatl’s Link naar de Sumerische God Enki en Florentijnse Codex

Zou de legendarische Aztlan een ontbrekende schakel kunnen zijn die de Annunaki verbindt met de Atlantische migratie na de zondvloed en oude Amerikaanse beschavingen? Verken de oorsprong en ondergang van de Azteken die wijzen op grotere krachten die achter de schermen vechten en de menselijke cultuur en overtuigingen beïnvloeden.

De overeenkomst die wordt gevonden in de verslagen van de oude goden van de Azteekse, Sumerische en christelijke overtuigingen, kan erop wijzen dat deze culturen werden beïnvloed door dezelfde wezens in de antieke wereld. Terwijl ons panel van experts zich verdiept in de overeenkomsten van deze legendes, beginnen we een duidelijker beeld te krijgen van de oorsprong van het Azteekse volk en hun geloof in buitenaardse wezens als hun goden, wat hun uiteindelijke ondergang mogelijk heeft gemaakt.

Lees ook:   Heb je RH negatief bloed dan zal een relatie met een RH + ...

Gerelateerde artikelen

Back to top button