web analytics

Kleine kinderen maken hun ouders bang met verhalen over hun vorige leven

db4e96f9b9c3ad03eb006dcdfff7726c via Angel-Wings“Ik woonde daar toen ik Andrey was” – kleine kinderen maken hun ouders bang met verhalen over hun vorige leven

“Mijn 3-jarige zoon heeft ooit een ZEER realistische oude houtblokkenfabriek gebouwd en zei: ‘Dit is waar ik werkte toen ik nog leefde.’

Verschillende wereldreligies erkennen reïncarnatie (wedergeboorte na de dood in een nieuw lichaam), maar overtuigend bewijs hiervoor is nooit geleverd. Toch geloven veel mensen dat zulke dingen bestaan, ook hier zijn ze vaak van overtuigd door hun eigen kinderen.

Onlangs heeft de Britse komiek en podcaster Dan Schreiber schreef op Twitter het volgende bericht:

  “Ik had een interessant gesprek vanavond, voordat ik naar bed ging, met mijn 3-jarige kind.” Pap, ik had een gezin lang geleden, en mijn moeder heette Sochi, en mijn naam was Anke, maar toen ik stierf, en nu ben ik hier met je familie, “vertelde hij me.

 

Bij het vervolg van dit bericht schreef een duidelijk bange Dan: “Hoe dan ook, als iemand me nu nodig heeft, zal ik de rest van de nacht mijn vuile broek in de badkamer wassen.” Dan Schreiber vertelde later aan verslaggevers dat hij en zijn vrouw met hun zoon begonnen te praten over wat hij hen had verteld en hem vroegen om nog meer te vertellen over de tijd dat zijn naam Anke was.

En de jongen noemde andere leden van zijn “vroegere” familie bij hun naam en verklaarde ook dat ze aan de kust woonden. Veel vergelijkbare verhalen van Dan’s volgers zijn gepost in de reacties op dit bericht.

Waaronder van Call the Midwife-ster Stephen McGann:

“We hadden zeer vergelijkbare gesprekken toen mijn zoon nog heel jong was. Hij zei:” Toen ik Andrei was. “Het gebeurde toen hij eens de cartoon” Anastasia “(over de naar verluidt overlevende Russische prinses Anastasia Romanova) bekeek, en wees toen met zijn vinger naar het scherm en zei: “Daar woonde ik toen ik Andrey was.”

Kinderen zijn eng…” Podcastproducent Andrew Harrison schreef het volgende:

Lees ook:   Ontmoeting met een geliefde uit een vorig leven

“Een vriendin van mijn vriendin zag eens een lichte trek in het gezicht van haar dochtertje en zei tegen het meisje: ‘Je leek precies op mijn moeder toen je het deed.’ En haar dochter zei: ‘Ik was je moeder.’

Gebruiker Sarah Clois deelde het volgende huiveringwekkende verhaal:  “Mijn nichtje deed dit. Ze vertelde ons hoe verdrietig ze was om in het water te sterven en haar oude vader en moeder achter te laten, maar ze was blij dat we haar nu hebben.” Een andere gebruiker schreef: “Mijn moeder en zus reden in een taxi met mijn neefje toen hij ongeveer drie jaar oud was. Hij wees naar de snuisterijwinkel van Claire’s Accessories en zei: “Toen ik een grote jongen was en ik brandweerman was, ging ik hier altijd naartoe. dierenwinkel.” crashte de auto niet en zei dat het echt een dierenwinkel was toen hij een kind was. “

720331dbc1c4ade1a52646573fcaa783 via Angel-Wings

Gebruiker Tracy Caldwell deelde niet alleen haar verhaal, maar voegde er ook een foto aan toe om het te bewijzen:

“Mijn 3-jarige zoon heeft ooit een ZEER realistische oude houtblokkenfabriek gebouwd en zei: ‘Dit is waar ik werkte toen ik nog leefde.’ 

3cea0854a99bb32a85f674c4cbb80ccf via Angel-Wings

En dit is een verhaal van gebruiker ”John F. Kennedy”:

“Toen mijn jongere broer klein was, zei hij tegen mijn moeder:” Dit is de plek waar ik stierf, mama. “Op dat moment baadde ze hem in het bad. 18 maanden voor zijn geboorte was ze zwanger van een ander kind en had een miskraam”.

Een verhaal van een vrouw genaamd Bev Palfreyman: “We gaven onze dochter de bijnaam ‘Spooky’ (spooky) omdat ze vertelde over haar twee vorige levens tussen de leeftijd van 3 en 5 jaar. Ze bleef volkomen kalm en zei dat haar vriendin haar had verteld dat het zou gebeuren en dat het goed zou komen met ons. “

Verhaal van Johanna: “Mijn jongen vertelde me toen ik ongeveer 3 jaar oud was dat hij naar een kamer werd gebracht waar je je toekomstige ouders kiest. Hij zei dat er veel foto’s van mensen zijn, en hij koos mij voor mijn glimlach. Hij dacht dat mensen dit later onthouden en dat dit volkomen normaal is. Hij beschreef mij ook de gezichten van andere ouders.”

Een verhaal van Kay Walpole: “Op een keer, toen mijn zoon ongeveer drie jaar oud was, dansten we voor de grap met hem, zetten zijn voeten op mijn voeten, en hij zei:” Mam, ik herinner me toen ik groot was, en jij klein was, en we dansten op dezelfde manier “. De enige met wie ik zo danste, was mijn grootvader.”

Verhaal van gebruiker Claire Elliot: “Toen mijn zoon klein was, hield hij er nooit van om zijn teennagels te knippen. Daarvoor begon hij fysiek te trillen, hij kreeg letterlijk een paniekaanval. Hij zei ooit dat het kwam omdat toen hij soldaat was, zijn teennagels eruit waren gescheurd.”.

Gebruiker @lizkybusiness schreef: “Toen mijn broer 2 of 3 jaar oud was, vertelde hij mijn moeder dat hij een moeder en een gezin had, totdat” mensen met honden naar ons dorp kwamen en ons dwongen om in de trein te stappen, en het zo heet was dat ik in slaap viel, en nu ben je mijn moeder. “Het was zo eng.”

Источник: http://paranormal-news.ru/news/deti_pugajut_roditelej_istorijami_o_proshloj_zhizni/2021-09-03-17804

Lees ook:   Ook een muis heeft een ziel

Gerelateerde artikelen

Back to top button