web analytics
...

Haar zoon koos ervoor om met een klompvoet geboren te worden

 Het is een interessant verhaal. Een moeder vertelde dit verhaal:

Mijn oudste zoon, toen hij klein was, zei altijd … “Toen ik een man was (señor in het Spaans – wij zijn Mexicanen), had ik een snor.”

Hij zei willekeurig dingen over wie hij was toen hij nog een man was. Ze leken me wel grappig toe en intrigeerden me. Ik wil in reïncarnatie geloven, maar als koppige wetenschapper heb ik sterk bewijs nodig. Toen ik gecertificeerd werd in hypnose, was één van de lessen ”Past Life Regression” . Dus de instructeur deed een regressie ‘naar een vorig leven en vroeg me om voor mijn dood in een vorig leven naar een specifiek leven te gaan. Toen ik gehypnotiseerd / en teruggegaan was, zag ik mezelf als een heel oude vrouw die alleen woonde in een klein huis op een Europese berg. We leefden tijdens de oorlog en plotseling stormde een groep soldaten mijn huis binnen om iets te vinden.

Ik denk niet dat ze dachten dat ik een bedreiging was, maar ze moesten het huis doorzoeken. Toen ik naar hun gezichten keek, realiseerde ik me dat een van de soldaten een jongen was die ik kende uit de stad, ik kende zijn ouders en hem.

Zijn gezicht was ook die van mijn huidige zoon , en hij schaamde zich erg om naar mijn huis te komen voor een huiszoeking, maar dat was zijn taak als soldaat. (wie hij blijkbaar moest zijn).

Plots kreeg ik pijn op de borst, ik kreeg een hartaanval en ik stierf. Ik zie hoe de soldaat, die mijn zoon is in dit leven, erg van streek was omdat hij dacht dat ik stierf van angst toen ze mijn huis doorzochten. Hij knielde neer en omhelsde me, en aangezien ik dood was, kon ik alles van bovenaf zien en zijn gedachten horen.

Lees ook:   Tweelingvlam: 23 tekenen van een ontmoeting die het leven verandert

Hij voelde zich verdrietig en schuldig, hij haatte het om soldaat te zijn en dacht dat ik stierf vanwege zijn schuld. Ik wilde hem zo graag vertellen dat het niet zijn schuld was, dat ik hem als een goed kind beschouw, het was gewoon mijn tijd.

Hij leek ontroostbaar en vervloekte mentaal de oorlog en dat hij er deel van uitmaakte.

Einde van de eerste regressie. Het verhaal leek me interessant, maar ik dacht er pas aan op het moment dat mijn zoon 9 jaar oud was en hij een operatie aan zijn voet nodig had. Geboren met een klompvoet, onderging hij één operatie toen hij 6 maanden oud was en de tweede toen hij negen was. Na de operatie schaamde hij zich voor de littekens op zijn been, het leek me wreed, want hij had hevige pijn.

Hij wilde weten wat hij had gedaan om zo’n vreselijke en pijnlijke operatie te verdienen, dus ik dacht erover na en vroeg of hij terug wilde gaan naar een vorig leven. Hij toonde interesse en wilde het proberen. Tijdens zijn regressie was hij … – je raadt het al – een soldaat en haatte de oorlog zo erg, dat hij besloot dat hij er alles aan zou doen om te voorkomen dat hij opnieuw in de oorlog zou komen. Dus in dit leven werd hij geboren met een klompvoet. Klompvoet is tegenwoordig geen probleem meer en kan worden gecorrigeerd met een operatie of gieten, maar je kunt niet worden opgeroepen voor het leger. Na deze regressie was hij erg blij dat hij geboren was met een klompvoet. Hij vertelde me: “Mam, ik denk dat ik heb besloten om op deze manier geboren te worden om mijn belofte na te komen om nooit meer soldaat te worden.”  Bron

Lees ook:   9 Verbazingwekkende reïncarnatie-verhalen van kinderen

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button