web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Ongevaccineerden door rechtbank in het gelijk gesteld weer in dienst

Een hooggerechtshof van de staat New York beval alle werknemers van New York City die waren ontslagen omdat ze niet waren gevaccineerd, met achterstallig loon weer in dienst te worden genomen.

Een hooggerechtshof van de staat New York beval alle werknemers van New York City die waren ontslagen omdat ze niet waren gevaccineerd, met achterstallig loon weer in dienst te nemen.

De rechtbank oordeelde maandag dat “gevaccineerd worden niet verhindert dat een persoon COVID-19 oploopt of overdraagt”.

De burgemeester van New York, Eric Adams, beweerde eerder dit jaar dat zijn administratie werknemers die waren ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus, niet opnieuw zou aannemen.

NYC ontsloeg ongeveer 1.700 werknemers omdat ze eerder dit jaar niet waren gevaccineerd, nadat de stad onder voormalig burgemeester Bill de Blasio een vaccinmandaat had aangenomen.

Veel van de ontslagen waren politieagenten en brandweerlieden.

OFFICIËLE BURGEMEESTER VAN NYC VRIJSTELLING ATLETEN, UITVOERDERS VAN COVID VAX-MANDAAT

NY Hooggerechtshof
Het Hooggerechtshof van de staat New York heeft alle werknemers hersteld die werden ontslagen omdat ze niet waren gevaccineerd, achterstallig loon hadden betaald en zeiden dat hun rechten waren geschonden. (Mike Coppola/Getty Images)

FDNY-Uniformed Firefighters Association President Andrew Ansbro en FDNY-Uniformed Fire Officers Association President Lt. James McCarthy veroordeelden Adams eerder dit jaar nadat de burgemeester een uitzondering had toegestaan ​​op het vaccinmandaat voor atleten en artiesten, zelfs toen brandweerlieden nog steeds werden ontslagen vanwege hun status . Het tweetal riep de stad op om de uitzondering uit te breiden naar alle New Yorkers.

Lees ook eens:  Spanje geeft toe dat chemtrails worden gesproeid als onderdeel van het geheime VN-programma

NYC ZAL NIET-GEVACCINEERDE WERKNEMERS NIET HERAANNEMEN, ZEGT DE BURGEMEESTER

“We zijn hier om te zeggen dat we de intrekking van het vaccinmandaat steunen dat de burgemeester donderdag heeft aangekondigd”, zei McCarthy. “We vinden dat het ook moet worden verlengd. We steunen de intrekking van het mandaat voor de atleten en artiesten die in New York City werken. We vinden dat de mensen die voor New York City werken ook het mandaat voor hen moeten laten verhuizen. ”

politie gemaskerd bij protest
Politieagenten houden de wacht terwijl mensen samenkomen om te protesteren tegen vaccinmandaten voor stadswerkers in City Hall Park op 3 november 2021 in New York City. (Michael M.Santiago/Getty Images)

“Als je het vaccinmandaat voor bepaalde mensen in de stad gaat verwijderen, moet je het voor iedereen in de stad verwijderen”, zei Ansbro. “Als je de wetenschap gaat volgen, zal de wetenschap je vertellen dat er op dit moment geen gevaar is, en het werkloos maken van honderden brandweerlieden, politieagenten en andere hulpverleners is niet in het belang van de stad.” . Het is niet veilig.”

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥