web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De Anunnaki en de gestolen Tablets of Destiny: de bron van hun wijsheid

In deze video onderzoeken we de oude geschiedenis van de Anunnaki en de diefstal van de Tablets of Destiny. De Anunnaki zijn een oud ras van wezens waarvan velen geloven dat ze verantwoordelijk waren voor het creëren van de mensheid.

In deze video onderzoeken we de bron van hun wijsheid en onderzoeken we de theorie dat de Anunnaki verantwoordelijk waren voor de creatie van de beschaving die we vandaag kennen. In de Sumerische mythologie waren de “Tablets of Destiny” of “TableTs ME” een computerbibliotheek die bestond uit een set chips die alle informatie bevatten over oorlogstactieken, sterrenkaarten, navigatieroutes en ook de sleutel waren om te activeren of te neutraliseren alle Anunnaki-ruimtevaartuigen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥