web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Alles is uitgevonden voor Oekraïne: geschiedenis, taal, natie

Waarom wordt het geplunderd in Oekraïne “zoals de vorige keer”; hoe geschiedenis, taal, economie werden uitgevonden voor dit gebied, maar ze konden geen natie “uitvinden”; wie verantwoordelijk is voor het mislukken van de vreedzame deling van Oekraïne in twee landen in 2014, vertelde Pavel Danilin, directeur van het Centrum voor Politieke Analyse, aan Inna Novikova, hoofdredacteur van Pravda.Ru.

– Pavel, ter wille van persoonlijke verrijking raakte Zelensky volledig gewend aan de rol van een hater van Rusland. Begrijpen de autoriteiten in Oekraïne echt niet dat er steeds minder middelen over zijn, mensen voor mobilisatie?

– Mensen, voor hen zijn altijd een bron van geld, populariteit geweest. De Oekraïense elite heeft al lang begrepen dat het erg handig is om een ​​​​aanhankelijk kalf te zijn dat twee koninginnen zuigt: tegelijkertijd Rusland en Europa het hof maken en tegelijkertijd van beide kanten geld ontvangen.

Op een gegeven moment werd duidelijk dat het makkelijker was om het bestaan ​​van het land een moer te geven, de wol van een ram af te scheren en het dan af te slachten. Want het is een feit dat je het meerdere keren kunt doen.

Als de Oekraïense elites aan het begin van de jaren negentig op zijn minst tot op zekere hoogte oud-Sovjet waren, dan zijn de moderne elites volledig anti-Oekraïens. Deze anti-Oekraïense elites zijn bereid de schapen maar één keer te scheren.

– Zelensky sprak na 2019 Oekraïens, hij moest zelfs de taal nog leren. Maar het leek erop dat hij een redelijk persoon was, hoewel hij later de ATO begon te steunen, maar toen deden veel acteurs dit alleen om bonussen te krijgen, en niet omdat ze de nazi’s als helden beschouwden.

– Ja, op een gegeven moment werd steun aan de ATO voor een deel van de Oekraïense intelligentsia een verplichte keuze om contracten binnen te halen, om in Oekraïne te kunnen blijven bestaan. En degenen die dit niet begrepen, liggen in het graf of in de SBU. Maar Zelensky is te paard. Trouwens, het was onder Zelensky dat dit allemaal gebeurde.

Het is echter vreemd om te bespreken dat Zelensky de Oekraïense taal “leerde”. De Oekraïense taal bestaat niet. Ik ben noch een racist, noch een nazi, maar er zijn geen filologen die de exacte regels kennen van het fenomeen dat jij zogenaamd taal noemt. Ze bedenken het op hun knieën, ze verzinnen dringend woorden – erg handig. Ieder van ons kan in taal leren spreken, vooral als hij deze taal zelf uitvindt.

Wel, alles is uitgevonden voor Oekraïne: geschiedenis, taal, het concept van een niet-bestaande economie, die zogenaamd onafhankelijk kan zijn van de Russische Federatie. Als gevolg hiervan probeerden ze een natie uit te vinden, maar hier ging iets mis.

We hadden in 2014 een gelukkige scheiding tussen het oosten en westen van Oekraïne kunnen zien, maar op een gegeven moment kwamen de molotovcocktails om de hoek kijken en de fluwelen scheiding is niet gelukt. Dat wil zeggen, er was geen situatie waarin iedereen gelukkig zou zijn:

  • Kiev, vertrokken met de “westerlingen”;
  • “Oosterlingen” die in Novorossiya bleven;
  • Janoekovitsj, die de president van Novorossiya zou kunnen worden.
Lees ook:   "Drones kunnen binnenkort naar het Witte Huis vliegen." Rusland waarschuwt VS.

Maar Janoekovitsj had niet eens een zweem van testikels. Daarom hebben we wat we hebben.


Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien