web analytics
11:11 Dubbele getallen

Rutte maakt Nederland helemaal kapot, maar dat mag je niet zeggen van de voorzitter. Menéér Rutte.

Fragment uit het Begrotingsdebat migratie van 7 november 2022. Markus Zower mag van de voorzitter niet spreken over Rutte, maar over de Minister-president, of menéér Rutte.

Kaag en Rutte zitten samen in het vliegtuig , zegt Rutte : Ik heb 500 euro in mijn zak , als ik die uit het vliegtuig gooi maak ik iemand heel gelukkig!, zegt Kaag , ik heb 5 briefjes van 100 euro, als ik die uit het vliegtuig gooi , worden 5 mensen heel gelukkig! , de beide piloten , zegt de 1 : moet je die twee mongolen nou eens horen , als wij die twee er uit gooien , worden er 17 miljoen mensen heel gelukkig
Lees ook:   Trump...Who the fuck is Rutte?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button